Mamici din Piatra Neamt

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Valishor, daca-mi lipseste cu ceva aici, daca de ceva mi-e dor cu adevarat, daca simt aproape organic lipsa la ceva, acel(e) ceva sunt ... plimbarile!!!!!!!!!! exact ca si tine! si fiica-mea nu vrea sa mearga, sotzul nu vrea, nimeni nu vrea! Hai noi doua la o plimbare pe cinste
Nici nu poti sa-ti imaginezi cat ma remonteaza o plimbare, cat ma relaxeaza si cata fortza poate sa-mi dea! si exact ca tine, cand sunt in Piatra, in afara de cazurile cand ma grabesc, merg pe jos in nestire! Acum ma duc la serviciu cu mashina, vin cu mashina, merg la cumparaturi cu mashina, merg chiar la plimbare cu familia cu mashina... in sfarsit am gasit pe cineva sa ma intzeleaga
Tu ai partenera de plimbari?

Lorelei & Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Lorelai, esti cam departe sa te invit la o plimbare, ca nici eu nu am cu cine...Ies cu fetita, dar fiind asa mica si inca frig afara, nu pot sa ma indepartez prea mult. Sotul ma plimba duminica - nici lui nu-i prea place, dar nu-mi poate refuza acesta placere si atunci merge si ma tot intreaba "gata? putem sa ne intoarcem?".
Lasa ca vine vara si am sa ma plimb mandra cu carutul si burtica la purtator. Daca vii in Piatra facem un duo al plimbaretelor.
Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Multa dreptate ai Vali. E asa de frumos orasul nostru si micut! Si mie imi plac plimbarile dar sa fiu insotita, sa am cu cine vorbi. Sotului meu ii plac plimbarile asa ca atunci cand avem timp ne plimbam, privim in vitrine sau vizitam magazinele sau mergem pe Cozla ( ori la Colibele Haiducilor ori la Gospodine).
Ti-as lua draga Vali greturile doar cu o conditie sa-mi dai putin si din norocul tau, din minunea ta.
Dar eu inca mai sper! Spune-mi te rog ce ai facut la Iasi, astept vesti (bune) bineinteles! Eu speram sa-ti dau o veste buna dar n-a fost sa fie luna asta, poate cealalta....
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Carmens, mi-a fost prea rau ca sa ma duc vineri la Iasi. Ma voi duce vinerea aceasta si iti spun imediat ce am facut. Cand mi-e f. rau ma gandesc la cele ca tine care astepta sa fie si ele insarcinate si stiu cat de norocoasa sunt.
Vali

Mergi la inceput

Noi vrem sa venim in julie in Piatra. Care sunteti acasa in perioada aia??? Propunere completa: o plimbare pe jos pana la gospodina si ori un picnic, ori bem o bere la gospodina. o bere si-un mic!
ca tare mi-e pofta de mititei!
Cine subscrie????

Lorelei & Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Salut si eu fetele din Piatra Neamt ... eu m-am nascut in Bucuresti dar toata copilaria mi-am petrecut-o la Piatra pentru ca mama mea este din Garcina ...trebuie sa fi auzit de Garcina, e doar ca cativa Km de oras.
In Garcina cred ca am rude imprastiate prin tot satul.

Sa va spun cat de multe rude am in Piatra si cum ma duceam acolo in fiecare an ? Matusa mea, pe care o consider ca a doua mea mama sta pe Bld Decebal in partea dinspre Liceul Rares, alta matusa sta exact langa Pietricica ...offf ! ! ! cat imi este de dor de Piatra, de vacante, de copilarie dar acum, de cand sunt pe aici timpul a devenit insuficient sa vad Bucurestiul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen spune:

Bine ai venit, Buflea in clubul nemtencelor. Esti tare departe de tara si iti inteleg dorul de casa. Esti plecata de mult? Poate vii sa-ti revezi rudele intr-o vacanta si bineinteles pe noi. Lorelei, eu subscriu cu placere, mai ales ca traseul propus de tine este in programul meu zilnic de plimbare. Calin va avea atunci 1 an si 4 luni, deci v-a merge si el pe picioarele lui. Sper sa ne distram pe cinste.

Carmen si bb Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen spune:

Fetelor!!!! Ce mai faceti? Abia astept sa se faca cald, (ca acum ninge deprimant)sa ies mai mult din casa. Noi am taiat moticul si acum bebe e tuns zero ca trebuie sa-i creasca par adevarat nu pufosenia aia care o avea. E tare scumpel, imi vine sa-l "mananc". Voi cu ce va mai laudati?

Carmen si bb Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Buna fetelor!!!

ma alatur voua la dorul de mici, covrigi cu sana de la Diana(parter) si plimbarilor luuungi...
poate chiar ne-om putea intalni vreodata!!
eu am stat in Darmanesti, in spatele Orionului.

va pup!! sa auzim numai de bine!!

Adina & Luka

http://www.babiesonline.com/babies/1/lukayashy

Mergi la inceput

bine ai venit, Japonezica draga
yashy, acolo am facut liceul, la energetic. mergeam des in hala la obor sa ne mai cumparam fructe.
miah, mi-e pofta de covrigeii aia cu iaurt de la diana. da mai tzii minte de prajiturile de la diana de sus??? si acu salivez cand mi le amintesc!!!

Lorelei & Family

Mergi la inceput