Mamici din Piatra Neamt
Raspunsuri - Pagina 2
karmen spune:
Vali, daca vrei sa-mi vezi feciorul uita-te pe www.calinut.home.roAtunci avea 7 luni. Trebuie sa mai pun poze mai noi. Tu unde stai? Poate ne intalnim sa ne prezentam "comorile" intr-o zi.
Carmen si Calin
vali02 spune:
Karmen, fain ficior! si bravo lu' taticu ca s-a priceput sa-i faca site.
Eu stau langa Posta din Maratei, cam departe de tine. Da lasa ca se incalzeste de acum si ne vom intalni noi.
Vali
karmen spune:
Carmens, vreau de la tine o sugestie. Pe 1 martie face Calin 1 anisor si vreau sa-i cumpar o jucarie sau ceva care sa-i placa mult si poate sa reziste in timp si ca amintire, dar nu stiu exact. Pe la Petrodava ai vazut ceva jucarii deosebite, gen calut balansoar, sau vreo masinuta mai mare in care sa se suie si sa-l trag...?M-am gandit si la un ursulet mare de plus dar nu sunt convinsa ca o sa se joace cu el foarte tare.
Carmen si Calin
carmens spune:
Karmen, am sa ma uit, am sa intreb si iti spun ,daca nu au poate aduc.
Ma ocup chiar azi de problema pentru ca nu prea mai este timp.
Cum am vesti iti scriu.
Mamicutele care nu se pot deplasa si vor relatii despre ce se afla in Petrodava pot intreba si le ajut cu placere.
Carmen
mari74 spune:
Carmens am si io o intrebare: se gasesc articole pt gravidute la Petrodava??
O zi faina tuturor!
Mari 9 sapt si 2 zile
carmens spune:
Mari, la capitolul asta stam foarte prost sau mai bine zis deloc.De fapt nici in alta parte nu am prea vazut.
Carmen
lorelei_19 spune:
Vai, fetelor, haideti sa ne intalnim la vara! ce ma bucur ca ne-am adunat! voi vorbiti asa de petrodava si eu sunt la 2000km distanta! fain e internetu asta!
stitzi de ce mi-e cel mai dor? de o plimbare la gospodina! sau de covrigii aia ai nostri buni! hmmm- o nebunie, crocanti si cu mac!
pupici si o seara frumoasa!
Ana
Lorelei & Family
mari74 spune:
Lorelei noi locuim in Munchen si tare as vrea sa ajung de Paste acasa....ma gandesc numai la cozonaci pufosi.
pupici,
mari
lorelei_19 spune:
Vai, de cand vreau sa ajung in München! Sotzul meu e tot din regiunea Bayern si tot zicem ca o sa vizitam. E cam la 3,5 ore de autobahn de noi. Hei, poate ne vizitam
Noi o avem pe bunica la noi care ne face cozonaci pufoshi si toate bunatatzile. Mary, tu esti in 74 nascuta? eu am 35 de ani.
Lorelei & Family