Mamici din Piatra Neamt
Sper sa cunosc mamici din aceasta zona. Va astept sa vorbim despre noi si despre bebicii nostri.
Carmen si Calin
Raspunsuri
mari74 spune:
Eu si sotul suntem din Piatra Neamt si acum locuim in Germania . Ce mai e nou pe acasa ca nu am mai fost de vreun an dar poate de Paste reusim sa tragem o fuga..
mari 8 sapt si 3 zile
karmen spune:
Noutati...sa vedem. Stii ca aici lucrurile se schimba mai greu, deci uite de exemplu s-a modificat magazinul Petrodava, au constuit ceva la parter, cu fatada din sticla, dar tot aiurea arata. La hotel Central s-a construit o cofetarie-patiserie, in continuarea hotelului (destul de draguta si utila as spune). Cam atat imi vine in minte acum.
Carmen si Calin
vali02 spune:
Salut Carmen, acum am vazut acest subiect. Ultimele zile au fost bulversante pentru mine...uita-te la "Cineva acolo sus ma iubeste..." de la forumul "Asteptand un ingeras..." Da, am o fetita si acum astept inca un copilas. Vad ca ai baietel, cat e de mare?
Eu sunt nascuta si am stat in Iasi pana am terminat facultatea, dar de 7 ani am devenit pietreanca. Port nostalgia Iasului dar imi pace aici si nu ma mai atrag orasele mari.
Vali
lorelei_19 spune:
Vai, vai, ce subiect, fetelor! Pai si eu tot din Piatra Neamt sunt! Am locuit in Maratzei! Vai ce pofta mi-ati facut de o plimbare! Vreau si eu in cofetaria-patiserie de la Centraaaal.
Karmen, tu unde locuiesti? si catzi ani ai?- scuza-mi miile de intrebari.
Pupici multzi fetelor si sper sa ne vedem la vara cand vin cu familia in Piatra Neamt.
Lorelei & Family
carmens spune:
Sa va spun eu despre Petrodava. Arata aiurea pentru lucrarile de modernizare sunt abia la inceput. Dupa Pasti vor continua lucrarile de modernizare care prevad o usa rotativa la intrarea principala , spargerea peretilor pentru unirea extinderii cu magazinul, schimbarea pardosolii si a tavanelor false, o noua instalatie de iluminat precum si o instalatie de aer conditionat.
Magazinul nu va fi vopsit ci placat cu un fel de plasa ( o noua tehnologie)in culorile galben albastru, culorile Winmarkt(societatea care este proprietara magazinului), de fapt aceste culori vor fi prezente in tot magazinul.
Speram ca pana la sfarsitul anului sa fie gata si sa arate ca un adevarat magazin de tip shoping center.
Se doreste ca fiecare etaj se aiba o tematica : la parter sa fie numai cadouri , bijuterii, cosmetice, o farmacie, o cafenea,etc.; la etaj I sa fie raioane care comercializeaza marfuri pentru copii; la etaj II pentru femei-barbati ; etaj III articole sport; etajul IV va fi destinat casei: menaj , corpuri de iluminat, electrocasnice, mobila.
Cam asta se doreste a se face in viitor la Petrodava, dar va mai dura date fiind costurile ridicate ale investitiei.
Sper ca nu vam plictisit cu atatea detalii. Daca mai doriti, spuneti.
Carmen
karmen spune:
Asa fetelor, bine ca ne-am mobilizat. Eu locuiesc in Precista, langa Liceul Economic. Sunt de 1 an in concediu de maternitate, de profesie sunt psiholog si lucrez la Directia Pentru Protectia Copilului. Baietelul Calin are acum aproape 1 anisor, ca acusica taiem motul. Acum stau cu urechile ciulite ca trebuie sa se trezeasca si el nu spune nimic, o ia la picior prin toata casa, mai ales pe acolo unde nu prea are voie. Asa ca mai vorbim. Pupici!
Carmen si Calin
mari74 spune:
Pai Carmen se pare ca noi suntem vecine caci eu stau langa Piata Bistritei si daca ajungem in perioada Pastelui poate dam de o intalneala.
Mari 9 sapt si 1 zi
vali02 spune:
Karmen (acum sunteti doua Carmen) m-am uitat la profilul tau personal si am vazut ca avem copilasi de varste apropiate. Alexandra mea e nascuta pe 30.03.2003. Pune o pozica acolo sa-ti vedem feciorul.
Lorelai, ce fetita mare ai...o frumoasa domnisoara.
Mari, noi ne vom intalni si la "mamici de sept. - oct. 2004". Sarcina usoara si bb sanatos.
Carmens, informata esti draga. Poata pana nasc eu si creste un pic bb ca sa pot intra in magazine, se termina Petrodava si te iau la verificat.
Vali
carmens spune:
Pai draga Vali, sunt informata pentru acolo lucrez. Incercam si noi sa facem ceva bun pentru orasul asta
Stiu ca voi mamicile nu prea aveti timp de plimbari prin magazine si cu atat mai putin sa urmariti actiunile noastre dar sa stii ca uneori e foarte placut, mai ales cand este 1 Iunie sau Craciunul cand vin multi copii.Daca le-ai vedea fetisoarele incantate dar si putin speriate atunci cand il vad pe Mosu' in magazin, cand stau de vorba cu el si el le da cate un cadou!
Sau mai proaspat : am organizat sambata Valentine's Day ( apropo, La multi ani! de ziua numelui, ai primit cel mai frumos cadou se pare, vestea ca vei mai avea un )a fost foarte frumos, cea mai frumoasa cerere in casatorie a fost premiata cu o pereche de verighete.
Dar nu ma mai intind ,ca daca as sta si as povesti....
Eu stau in zona 1Mai dar am crescut in Maratei ( zona Bradet)si DEOCAMDATA nu ma pot lauda cu nici un dar va ajung eu din urma
Carmen
roller025 spune:
He, he, he! Uite un mesaj pe gustu' meu! Nascuta, crescuta la Piatra, parintii si fratele inca acolo, io prin Capitatie! Am locuit in Darmanesti pe Calea Romanului, am terminat Informatica in 1992. Oare ne-om cunoaste? Sper ca prin martie sa mai dau si eu pe-acasa pe la ai mei... Uneori in haosul de aici mi-e dor de Pietricica si de toamna pe Cozla...
Dana M 17 saptamani
29 ani si 6 luni
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru