Sageata Albastra
Stie cineva cum se circula cu acest tren ? Preturi, conditii...
Multumesc mult.
Raspunsuri
joxy spune:
Cred ca vei gasii aici toate infromatiile de care ai nevoie.
Desigur.. cine a calatorit cu sageata albastra o sa poata sa iti spuna impresiile..
http://www.cfr.ro/calatori/ro/trenurilezapezii.htm
http://www.cfr.ro/calatori/
p.s. mie unul.. sageata albastra imi suna ca Racheta Alba.. va mai aduceti aminte ?
Cu respect,
Florin
roxanak spune:
Chiar ieri imi scria cineva din Bucuresti ca a fost la ski si a calatorit cu acest tren. A fost tare multumit de conditii. Sigur vor exista persoane care sa ma contrazica, dar eu scriu doar parerea lui.
cl spune:
Eu am calatorit cu Sageata Albastra de foarte multe ori pe rutele:Bucuresti-Tulcea si Bucuresti-Sinaia. Am fost multumita de conditii si, mai ales, de timp: ajunge mai repede ca rapidul. Iar vara nu te coci de caldura (dispune de aer conditionat). Ca pret, nu e mare diferenta fata de rapid, iar daca iei bilete dus-intors beneficiezi de reducere de pret. Eu am fost multumita, iar Alex(fi-miu) a fost super incantat.
Claudia
lulu77 spune:
Draga mea ,
eu maine plec la predeal cu Sageata Albastra,pretul uni bilet este de 300.000 lei /pers/dus-intors - Bucuresti-Predeal.
am inteles de la persoanele care au mai caltorit cu acest tren ca nu se compara cu restul trenurilor ,conditii fff bune.
ALINA
britdi spune:
Va multumesc foarte mult pentru informatii.
Trebuie sa plec la un curs de doua luni la Brasov pe 8 martie si ma gindeam sa calatoresc in conditii de lux. :)
Lulu, deci pina la Brasov e ceva mai scump cu siguranta. Sa-mi spui la intoarcere cum a fost. :)
lulu77 spune:
Am sa iti la intoarcere ,luni ,cu siguranta ,cum a fost .
poti suna la informatii sncfr(9521) si iti spun exact cat este cotul biletului.
ALINA
ruxi spune:
Si eu am calatorit de multe ori cu sageata albastra pe ruta Bucuresti-Galati, conditiile sunt intradevar bune, cu singurul amendament ca, scaunele sunt cam incomode daca vrei sa dormi. Daca nu, atunci e ok, enjoy.
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 5 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
bibi spune:
acelasi amendament : scaunele prea inghesuite> daca ai picioarele mai lungi dai peste cel din fata ta. Cam incomod!
Llaura spune:
Buna,
Sageata e buna...numai ca e buna pe Bucuresti-Sinaia sau distante asemanatoare...ca altfel nu are loc de bagaje, scaunele sunt incomode, iar cand mergi Bucuresti-Iasi se face o coada la toilet....uuu:-))
piskot spune:
Am calatorit si eu cu Sageata si drept sa-ti spun nu prea am fost incintata. Scaunul era atit de incomod, incat tot drumul m-am foit si mi-am facut mii de nervi. In afara de asta, nu am putut sa inchid un ochi deoarece pe linga geam venea un curent, probabil de la aerul conditionat,care mi-a inrosit un ochi si mi-a intepenit gitul.Colac peste pupaza, datorita vitezei,zgomotului infundat si leganarii usoare, m-a apucat si-o "greata"de credeam ca nu mai ajung la destinatie cu stomacul intreg.
E in schimb curatel si wc-ul este destul de spatios si , culmea, are si apa !!!
Pentru drumuri de max 3 ore este OK !
Piskotel si Ruxybel