Sageata Albastra

Sageata Albastra | Autor: britdi

Link direct la acest mesaj

Stie cineva cum se circula cu acest tren ? Preturi, conditii...
Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Cred ca vei gasii aici toate infromatiile de care ai nevoie.
Desigur.. cine a calatorit cu sageata albastra o sa poata sa iti spuna impresiile..

http://www.cfr.ro/calatori/ro/trenurilezapezii.htm

http://www.cfr.ro/calatori/

p.s. mie unul.. sageata albastra imi suna ca Racheta Alba.. va mai aduceti aminte ?

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Chiar ieri imi scria cineva din Bucuresti ca a fost la ski si a calatorit cu acest tren. A fost tare multumit de conditii. Sigur vor exista persoane care sa ma contrazica, dar eu scriu doar parerea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Eu am calatorit cu Sageata Albastra de foarte multe ori pe rutele:Bucuresti-Tulcea si Bucuresti-Sinaia. Am fost multumita de conditii si, mai ales, de timp: ajunge mai repede ca rapidul. Iar vara nu te coci de caldura (dispune de aer conditionat). Ca pret, nu e mare diferenta fata de rapid, iar daca iei bilete dus-intors beneficiezi de reducere de pret. Eu am fost multumita, iar Alex(fi-miu) a fost super incantat.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Draga mea ,
eu maine plec la predeal cu Sageata Albastra,pretul uni bilet este de 300.000 lei /pers/dus-intors - Bucuresti-Predeal.
am inteles de la persoanele care au mai caltorit cu acest tren ca nu se compara cu restul trenurilor ,conditii fff bune.

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns britdi spune:

Va multumesc foarte mult pentru informatii.
Trebuie sa plec la un curs de doua luni la Brasov pe 8 martie si ma gindeam sa calatoresc in conditii de lux. :)
Lulu, deci pina la Brasov e ceva mai scump cu siguranta. Sa-mi spui la intoarcere cum a fost. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Am sa iti la intoarcere ,luni ,cu siguranta ,cum a fost .
poti suna la informatii sncfr(9521) si iti spun exact cat este cotul biletului.

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Si eu am calatorit de multe ori cu sageata albastra pe ruta Bucuresti-Galati, conditiile sunt intradevar bune, cu singurul amendament ca, scaunele sunt cam incomode daca vrei sa dormi. Daca nu, atunci e ok, enjoy.

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 5 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

acelasi amendament : scaunele prea inghesuite> daca ai picioarele mai lungi dai peste cel din fata ta. Cam incomod!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Buna,
Sageata e buna...numai ca e buna pe Bucuresti-Sinaia sau distante asemanatoare...ca altfel nu are loc de bagaje, scaunele sunt incomode, iar cand mergi Bucuresti-Iasi se face o coada la toilet....uuu:-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piskot spune:

Am calatorit si eu cu Sageata si drept sa-ti spun nu prea am fost incintata. Scaunul era atit de incomod, incat tot drumul m-am foit si mi-am facut mii de nervi. In afara de asta, nu am putut sa inchid un ochi deoarece pe linga geam venea un curent, probabil de la aerul conditionat,care mi-a inrosit un ochi si mi-a intepenit gitul.Colac peste pupaza, datorita vitezei,zgomotului infundat si leganarii usoare, m-a apucat si-o "greata"de credeam ca nu mai ajung la destinatie cu stomacul intreg.
E in schimb curatel si wc-ul este destul de spatios si , culmea, are si apa !!!
Pentru drumuri de max 3 ore este OK !

Piskotel si Ruxybel

Mergi la inceput