Ca melcul
Raspunsuri - Pagina 2
ochinegri spune:
Subscriu, merge tare prost in ultimele 2 saptamani !
In conditiile de la job, unde avem super-teava !
Ceva se intampla .....
Admin-ul nostru imi confirma ca e un site accesat la greu chiar in institutia noastra si ca daca nu ne potolim il inchide .
Nu prea mai postez ... ca dureaza prea mult (mai ales daca vreau si vizualizare). Randamentul e cam acelasi ca acasa unde am modem de KKO.
Bafta ! Sper sa imbunatatiti !
desprecopii spune:
da asa e - serverul are momente de slabiciune.
In citeva zile - mai punem un server la dispozitie.
Este incredibil cum a crecut popularitatea site-ului si aste ne bucura dar ne va scoate si niste bani seriosi din buzunare ...
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Eryka spune:
quote:Si la mine tot la fel
Originally posted by Julie
La mine-i invers: dimineata ii sageata (shinkansen, na ), seara...
Julie
Eryka & sufletzelul de fetitza din burtica (27 saptamani)
ochinegri spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
da asa e - serverul are momente de slabiciune.
In citeva zile - mai punem un server la dispozitie.
Este incredibil cum a crecut popularitatea site-ului si aste ne bucura dar ne va scoate si niste bani seriosi din buzunare ...
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Merge mai bine, sau mi sa pare mie ? Cam de 2 zile .... parca merge mai bine .
roxanak spune:
Se poate sa fi facut ceva duminica la server. Eu am incercat duminica sa intru pe forum si nu am reusit deloc, nici macar nu puteam sa vad un subiect - imi scria mereu eroare. Ieri in schimb a mers la fel de incet ca altadata, dar azi parca e mai bine. Sa-l tina D-zeu asa ca mi-am omorat nervii asteptand sa se incarce paginile.
admin spune:
Sa fie clar...
Pana nu facem upgrade de hardware o sa fie din ce in ce mai rau. Upgrade-ul este planificat cam peste 3 saptamani dar mai trebuie sa facem niste ingineri financiare.
roxanak spune:
quote:
Originally posted by ADMIN
Sa fie clar...
Pana nu facem upgrade de hardware o sa fie din ce in ce mai rau. Upgrade-ul este planificat cam peste 3 saptamani dar mai trebuie sa facem niste ingineri financiare.
Dar nu va suparati va rog, ca nu am zis-o cu rautate si nici n-am aruncat cu pietre. Am inteles de la bun inceput ca trebuie sa avem rabdare, dar ne mai varsam si noi nervisorii, daca nu putem aici ma duc la Zona Zoster si-mi fac un loc unde sa ma dau singura cu capul de pereti cand ma furnica pe undeva. Pe mine cel putin, forumul ma atrage ca un magnet, ca nici viteza luminii la incarcarea paginilor nu mi-ar ajunge.