Ca melcul
Nu stiu daca s-a mai intalnit cineva cu o astfel de problema, dar pe mine ma cam supara rau de tot.
Am observat ca atunci cand sunt multi utilizatori activi pe forum, si eu vreau sa accesez vreun subiect, legatura devine foarte (f oo aa rr tte) lenta. Melcul alearga prin toata gradina pana mi se incarca mie vreo pagina a forumului. Cu toate ca am DSL, iar alte situri accesate se incarca intr-o secunda, la forum, nu am nici o sansa. Nu am cronometrat la secunda, dar poate sa dureze si pana la cinci minute pana se incarca ceva.
Poate cineva sa-mi dea vreo explicatie, sau pur si simplu e serverului (unde e inscris forumul) de vina, din cauza traficului enorm??
Daca s-a mai discutat tema asta (recunosc nu m-am utiat la toate subiectele sa vad ceva asemanator), ii rog pe moderatori sau pe admin sa mute subiectul la locul lui si-mi cer in acelasi timp scuze.
Raspunsuri
admin spune:
Draga Roxana,
Asa cum bine ai observat serverul devine lent datorita numarului de vizitatori. Noi am planificat un upgrade major de hardware (o investitie de peste 4.000 de euro) pentru luna Martie care o sa rezolve (cel putin pentru o vreme) problema.
Pana atunci va rugam sa aveti rabdare si sa continuati sa ne vizitati.
roxanak spune:
Multumesc mult pentru raspunsul promt. Bine-inteles ca o sa am rabdare si o sa va vizitez in continuare.
Cu respect
anisia spune:
Da,are intr-adevar periaode cand merge lent si periaode cand merge foarte bine.va multumim dragi Admini inca odata pentru munca depusa!
Pupici!
"Copilul nu datoreaza parintilor viata ci cresterea"
Adina si bb Rares Costin
Adela spune:
Foarte greu se incarca o pagina.
Viteza siteului e mica.
Oky, rabdare si tutun pana in martie.
~~ Adela & Julia
Veve spune:
No si la mine e la fel,da' nu ma plang;deschid cate doua-trei subiecte-n paralel si pan se-ncarca unu' citesc altu';si tot asa..
Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica
papadie spune:
numa dimineata e melc:-) seara e "sageata albastra" :-)))
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)