De unde vine nickname-ul vostru? (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

ESTE PORECLA MEA DIN LICEU!
Eram ce mai copilaroasa din clasa,si faceam mereu prostioare.
Eram copilul tuturor!
Copilul
sau
Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariad spune:

Buna fetelor !
In primul rand: Bine v-am gasit !
Sunt nou-noutza aici si imi pare bine ca v-am gasit. Nick-ul meu vine de la numele meu Diana-Maria, insa Diana mai era, lipsa de imaginatie, si asa am ajuns mariad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariad spune:

Buna fetelor !
In primul rand: Bine v-am gasit !
Sunt nou-noutza aici si imi pare bine ca v-am gasit. Nick-ul meu vine de la numele meu Diana-Maria, insa Diana mai era, lipsa de imaginatie, si asa am ajuns mariad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

pai..
al meu iubit vrea ca atunci cand vom avea un copil si daca va fi fatita sa o cheme Louise si de aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

de la numele meu:virginia laic si am zis ca poate va pacalesc ca sunt baiat daca prescurtez prenumele si adaug doar initiala numelui de familie!
prea complicat!!!
virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Nickul meu reprezinta titlul unei carti scrisa de Jose Cortasar,un scriitor latinoamerican,care ma cucerit total."Rayuela" inseamna "sotron",acel joc naiv ,cu aruncatul pietricelei in citeva patrate,cu scopul de a ajunge la cer(cercul de sus).Mi-a placut tare mult cartea,o recomand amatorilor de literatura latinoamericana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalexia spune:

Sa aveti o saptamana frumoasa !
Cum sunt adepta lucrurilor simple am ales alexia de le numele baietelului meu alex - care este zulufat si cu parul lung ca-l confunda toata lumea cu o fetita - la care am adaugat un "a" ptr. a fi sigura ca nu mai este cineva cu acest nick.
Sa aveti o saptamana frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Alexa, de la Alexandru puiul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanam spune:

Roxana este prenumele meu iar "m" este prima litera a numelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

nick-ul meu este ANCUTZA(pe sora mea o cheama ancutza),dar nu m-am putut inregistra cu el ptr ca mai erau ancutze(printre care si sora mea)
va pupic!
gabriela
NICIODATA NU E PREA TARZIU!

Mergi la inceput