De unde vine nickname-ul vostru? (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Buna,
anapharm.... e simplu, de la nume si pescurtarea profesiei.
Sanatate tuturor
Ana 19 saptamani

"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita23 spune:

Salutare
De la numele meu...Adina si varsta 23.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Fiind in Franta de zece ani am vrut sa nu uit cine sint si de unde am plecat : MIHaela IAsi ROmania

reclama mascata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr. A. Cula spune:

In scoala generala am ramas mut de uimire (deh, copil) cind am citit care a fost unul dintre pseudonimele lui Arghezi (parca...), si anume Nicky Percea. M-a dat pe spate. Si mi-am muncit io kreeri si am ajuns la dr. A. Cula (bram stoker, bistritza - prostii). Cam lame insa... asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Bidirel...bidiloi...un personaj din DIVERTIS..daca va mai amintiti gluma:"Bea ,bea cu canute cu tot"-este porecla unui f bun prieten de al nostru, care dupa ani de zile s-a intors acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

val-asa incepe numele sorelei mele
kat-asa incepe numele meu
77 - anul in care m-a nascut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmmyla spune:

Buna fetelor! nick-ul meu e o amintire de la o prietena care m-a numit asa. Mama mea este ucraineanca si prietena mea zice ca am trasaturi de ucraineanca sau rusoaica si i-a placut numele asa ca il folosec de atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Salut

Noua ne place tare mult nick-ul de Puck, e un spiridus nazdravan, si ne-am botezat si hamsterul Puck care e un haios pur si simplu. Cum nu am putut pune Puck ca era luat, am mai pus un U de la mine putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AAM spune:

Nick-ul meu vine de la KLM.De cate ori imi iau bilet de avion ei imi scriu numele prescurtat AAM de la Angela-Anamaria.Am vrut sa folosesc "Anamaria " dar era luat asa ca ....AAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Surioara mea imi spunea cand eram mai mici ca seman cu un gogosar. Nu stiu de unde i-a venit ca eram slaba moarta, nici decum ca un gogosar. Dar cum ea imi este extraordinar de draga, nici nu imi puteam lua alt nick

capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput