mama

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Mama mea a facut tot ce a putut pentru a-mi oferi o viata frumoasa si fericita si pentru asta-i multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu cred ca niciodata nu vom putea multumi indeajuns mamelor noastre pentru ceea ce au facut pentru noi.La randul nostru cred ca si noi vom face pentru copii nostri ceea ce au facut mamele pentru noi.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

mama mea ne-a crescut tare greu pe mine si pe fratele meu.de multe ori am condamnat-o,dar acum cand sunt si eu mamica...imi dau seama ca a facut asa multe pt noi...nu stiu cum a reusit pt ca ia fost f greu!
o iubesc f mult si mi-e f dor de ea,de inteles...ne intelegem nemaipomenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Mama..ce cuvant frumos si sfant..Doamne, ce mult o iubesc si ce dor imi e de ea....sunt asa de departe de cei dragi!!!E o femeie extraordinara....nu vreau sa spun mai multe ca ma buseste plansul iar..
TE IUBESC MAMI!!!!DE-ABIA ASTEPT SA NE INTALNIM...

http://community.webshots.com/user/sympa200

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

Mamica mea e o mare feminista si a fost asa toata viata si nu stiu cum, dar a reusit sa-l manevreze si pe tata in asa hal de a ajuns saracul om sa-i critice pe barbati in fel si chip. Bine, dar tata cred ca e o mamica la origine in trupul gresit, ca mi-a avut grije de bebelus cit era mic si-l spala si-l hranea si-l ingrijea si nu dormea noaptea,cum numai o mama face.

Mergi la inceput

"Te-am dorit inainte sa te fi conceput,
Te-am iubit inainte sa te nasti,
Mi-as da viata pentru tine cu o ora inainte sa apari.
Acesta e miracolul iubirii." (Maureen Hawkins)

MAJORITATEA COPIILOR SE NASC O SINGURA DATA

Mama e intotdeauna langa tine cand ai nevoie de ea.Ea te ajuta,te apara,te asculta,iti da sfaturi si te hraneste-fizic si psihic.Ea se asigura ca familia ei este iubita 24 de ore din 24,7 zile din 7,52 de saptamani din 52.Sau,cel putin,asa mi-o amintesc eu pe mama din timpul celor cativa ani in care am avut norocul si fericirea sa o am.Iar cuvintele sunt prea sarace pentru a descrie sacrificiul pe care l-a facut din dragoste pentru mine,tanarul ei fiu.
Aveam 19 ani si ma duceau,impreuna cu multi alti evrei,intr-un lagar de concentrare.Era limpede ca eram destinati mortii.Deodata,mama a intrat in grup si a schimbat locul cu mine.Desi asta s-a intamplat acum mai bine de 50 de ani,nu voi uita ultimele ei cuvinte si privirea ei de adio.
-Eu am trait destul.Tu trebuie sa supravietuiesti,pentru ca esti asa tanar,mi-a spus ea.
Majoritatea copiilor se nasc o singura data.Eu m-am nascut de doua ori-din aceeasi mama. (Joseph C.Rosenbaum - Supa de pui pentru suflet de mama)

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Iti multumesc inca o data alina pentru ceea ce ne scri aici...Tare bine mi-ar fi facut acele carticele acum...

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

"Dragostea mamei e ca un cerc,nu are nici inceput si nici sfarsit.Merge de jur imprejur si creste mereu,atingand pe oricine vine in contact cu ea.Ii invaluie pe toti,precum ceata diminetii,ii incalzeste precum soarele amiezii si ii invesmanteaza precum o mantie de stele,seara.Dragostea mamei e ca un cerc,fara inceput,fara sfarsit." (Art Urban)

"Tot ce sunt sau sper sa fiu intr-o zi ii datorez mamei." (Abraham Lincoln)

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

multumesc, alina

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

"MAMA",cind spun "mamam" mi se umpe sufletul de amar si ochii de lacrimi si pling ca si acum......si mai pling cind o revad odata la doi -trei ani si-mi dau seama ca e din ce in ce mai incovoiata mai slaba si mai mica ca si cum hainele s-ar mari dintrodata pe corpul ei ,i-i privesc minile pline de riduri si bataturi i le sarut cu pisenie si i le string odata puternic intrale mele ca si cum as vrea sa iau cu mine o picatura din truda si caldura lor,citi ani cite ploi vinturi si geruri au trecut peste aceste mini incercind sa ma protejeje si sa ma fereasca de rele vietii,revad minile acestea framintind pinea la 4 dimineata ca sa avem pine calda cind ne trezim ,le revad aprizind candela in sfinta zi de simbata si apoi asezind flori in glastra din geam ,intotdeauna i-a placut sa puna flori intr-o glastra de la fereastra oare o s-o mai revad vreodata vreodata facind toate aceste gesturi s-au doar telefonul sunind anuntindu-ma ca nu mai este................

Aura&Luca,2 ani!
http://yamafoto.com/?ref=6538

Mergi la inceput