mama

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ce bucurie mi-ai facut, lai, cu versurile de la acest cantecel, "Ruga pentru parinti", care il ascultam cand eram in Romania si tare ma facea sa plang...Aveti idee unde pot sa gasesc cantecul pe net? Va pup!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

MAMA este cel mai minunat om din lumea asta! Deja cuvintele "TE IUBESC MAMA" mi se par prea sarace pentru un sentiment al carei dimensiuni nu poate fi masurat...sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si sa-mi fie si de acum inainte multi ani alaturi...caci sincer nu-mi prea pot imagina viata fara ea! Este singurul om din lume care ma iubeste neconditionat si care nu m-a tradat niciodata, si orice as face pentru ea tot mi se pare insuficient....as vrea sa fac mai multe dar din pacate nu-mi permit......dar de iubit o iubesc din tot sufletul!

Denisa si copilul Alecu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ce bine ca ne-ai scris lai cantecul lui Hrusca,"Ruga pentru parint"!!!
.Daca stiti cumva o poezioara de la gradinita va rog sa o scrieti,eu stiu doar atat:"Mama m-a-nvatat sa ganguresc
Sa spun mama sa zambesc".

alina

Mergi la inceput

MAMA (N.Labis)
N-am mai trecut de mult prin sat si-mi spune
Un om ce de pe-acasa a venit
Cum c-a-nflorit la noi malinul
Si c-ai albit,mamuca,ai albit.

Alt om mi-a spus c-ai stat la pat bolnava
Eu nu stiu cum sa cred atatea vesti,
Cand din scrisori eu vad precum matale
Din zi in zi mereu intineresti.

alina

Mergi la inceput

alina! Ce frumos!

oana-cannes

Mergi la inceput

Aprops, mi-am adus aminte de o poezioara scrisa de mine in clasa a I-a, cu ajutorul taticului meu...Trebuia sa pregatesc pentru a doua zi o poezie cu mama(pt 8 martie) si am cautat cu tati in carti, si cum nu am gasit nimic, ne-am zis sa compunem o poezie. Si uite asa, ne-a apucat noaptea compunand:
Mama mea e cea mai buna,
Niciodata nu e rea,
Si de-aceea o iubesc,
Pentru ca-i mamica mea!

Lucruri bune ma invata,
Si respectuoasa sa fiu,
Sa fac ce-i mai bine-n viata,
Sa-nvat, sa citesc, sa scriu!

Mama mea e cea mai buna,
Niciodata nu e rea,
Si de-aceea "te iubesc",
Ioana, fetita ta!

Sa nu radeti, ca eram micuta...

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Uf
Cat de mult mi-as fi dorit sa spun MAMA!!
Da, am avut o mama minunata, care desi nu mi-a fost prietena, s-a zbatut sa imi ofere tot ce a fost mai bun, mai ales dupa ce a murit tata, acum 15 ani. Si asa s-a tot chinuit pana pe la 27 de ani cu mine, cand indragostindu-ma am plecat de acasa, si din nefericire am plecat dupa barbatul iubit la peste 500 de km, nu la mii, cum ati plecat unele dintre voi. Atunci s-a rupt totul. Din mama cea buna, a devenit mama cea egoista si rea, acuzandu-ma si incercand sa-mi faca viatza amara pentru ca am ales "viata" personala in locul ei,ca am ales iubirea si fericirea in loc sa am grija de ea. M-a urat, m-a amenintat , a facut tot ce a putut sa ma convinga sa ma intorc. Mi-a interzis sa imi iau hainele sau cartzile mele cele dragi. mi-am inceput viatza de la nimic aproape in conditiile in care aveam totul.
O iubesc, imi este dor de ea, vorbim, dar dupa 3 ani de lupte, nu mai e parca mama mea cea care ma rasfatza. A devenit rece si inchisa si atunci cand vb cu mine are o "fatza" speciala numai pentru mine. Niciodata nu imi zambeste si niciodata nu ma intampina cu bucurie atunci cand ma duc acasa. Ma doare cumplit. Dar mai mult nu pot sa fac. Nu pot sa ma intorc langa ea asa cum ea nu vrea sa vina langa mine. E mama, dar mai presus de toate eu am o viatza inainte pe care trebuie sa o traiesc. Parintii nu ar trebui sa conditioneze dragostea pe care o ofera... pentru ajutorul de mai tarziu, la batranete. N=as fi lasat-o niciodata singura, o sun, ma duc de cate ori pot, insa nu puteam sa raman acolo langa ea. N-a inteles. Acum intre mine si mama este o mare prapastie care nu se mai poate acoperi. Suntem ca doua straine dar e orgolioasa si nu vrea sa cedeze. Stie ca a gresit!!
Sa nu stati niciodata in calea fericirii copiilor vostri oricat de greu v-ar fi si oricat de mult ii iubiti!!

cami

Mergi la inceput

Ce frumoasa-i poezioara pe care ai scris-o Oana Cretu! Am copiat-o in calculator.

alina

Mergi la inceput

quote:

Ce frumoasa-i poezioara pe care ai scris-o Oana Cretu! Am copiat-o in calculator.

Multumesc, alina. M-am rusinat...Ca atunci cand am citit-o in clasa atunci si m-au aplaudat colegii si invatatoarea...

Imi pare rau pentru tine, cami30 ca ds-a intamplat asta intre tine si mama ta. Sper ca, intr-o zi sa ne spui ca ati avut o discutie si ca a inteles in sfarsit ca ceea ce ai vrut tu este fericirea ta, alaturi de sotul tau, si asta nu inseamna ca pe ea nu o mai iubesti.
Pupici, fetele!

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Mama mea a fost si v-a fi mereu cea mai devotata prietena, cel mai corect critic si cea mai scumpa fiinta din lume.
Sunt de doua luni si eu mama si ma gindesc ca daca as putea sa fac macar jumatate din cite a facut mama mea pentru mine, baietelului meu cred ca as spune cu mindrie Sunt Mama !

Ma ma mea a renuntat la o stralucita cariera de jurnalist ca sa fie cu mine si a venit in gradinita,nu putea sa ma vada cum nu ma dezlipesc de pieptul ei cind ma ducea... si multe , multe altele care imi zic ca am cea mai mama dintre mame !

Mergi la inceput