Atat de aproape de cer - un film superb

Atat de aproape de cer - un film superb | Autor: Catalin

Link direct la acest mesaj

Marti seara la ora 20.00 va fi difuzat pe Romania 1 acest film care a luat ceva Oscar-uri pentru imagine si coloana sonora. Joaca magistral Keanu Reeves, Anthony Quinn si Aitana Sanchez-Gijon.

Il are cineva dintre voi pe CD sau il poate inregistra careva prin tuner TV?

Catalin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Atât de aproape de nori
(A Walk in the Clouds)

Statele Unite ale Americii, 1995, dramă romantică, 102 minute, color

regizor: Alfonso Arau
scenarist: Robert Mark Kamen, Mark Miller, Harvey Weitzman
compozitor: Maurice Jarre
operator: Emmanuel Lubezki
scenograf: David Gropman
costume: Judy L. Ruskin
producător: Gil Netter, David Zucker, Jerry Zucker
producător executiv: James D. Brubaker
monteur: Don Zimmerman

Distribuția:
Keanu Reeves (Paul Sutton)
Aitana Sánchez-Gijón (Victoria Aragón)
Anthony Quinn (Don Pedro Aragón)
Giancarlo Giannini (Alberto Aragón)
Angélica Aragón (María José Aragón)
Evangelina Elizondo (Guadalupe Aragón)
Debra Messing (Betty Sutton)

Un soț depresiv îi oferă ajutorul unei tinere cu probleme în această poveste romantică situată în idilica Napa Valley. Deși se află în sfârșit pe teritoriul SUA, veteranul Paul Sutton (Keanu Reeves) are mari dificultăți în a uita recentele orori ale celui de-al II-lea Război mondial. În San Francisco, unde debarcă, este așteptat de soția lui, Betty, cu care s-a căsătorit pe fugă în timpul războiului, la doar câteva zile după ce s-au cunoscut. Imediat, ea îl obligă să devină vânzător ambulant de ciocolată, astfel că într-o bună zi el se trezește în pustiu, alături de o tânără frumoasă, gravidă și disperată că prietenul ei a părăsit-o. Victoria se teme de reacția violentă a tatălui ei când acesta va afla rușinea. Pentru a o ajuta, Paul se oferă să pozeze în soțul ei până când tânăra poate pleca liniștită din casa părintească. Ei rămân însă acolo mai mult decât plănuiseră, îndeajuns ca Paul să se îndrăgostească de Victoria. Fericirea celor doi este însă amenințată de intenția părinților ei de a face o nuntă la care să participe tot clanul fetei. Jean Michelle Jare a câștigat în 1996 Globul de Aur pentru muzica originală pe care a compus-o pentru acest film. Keanu Reeves și Aitana Sánchez-Gijón au fost nominalizați la premiile MTV Movie Award la categoria "Cel mai bun sărut". Marele Anthony Quinn strălucește în rolul bunicului Victoriei, un moșuleț înțelept și simpatic căruia i se spune reverențios Don Pedro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Reinnoiesc rugamintea/intrebarea: are cineva dintre voi acest film pe CD sau il poate inregistra careva prin tuner TV? Incepe peste o jumatate de ora, poate reuseste cineva sa ma ajute

Multumesc frumos!
Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Un film superb, l-am vazut aseara a doua oara.Keanu Reeves e absolut senzational ca de obicei, iar subiectule atat de frumos ca iti vine sa plangi de emotie de la inceput pana la sfarsit. Daca a reusit cineva si l-a inregistrat totusi, l-as vrea si eu va rog.

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Am facut rost de film!!!
Gratie lui Ovizel , ma pot plimba oricand printre nori!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Vaiii , asa mult imi placea filmul asta, l-am revazut de mai multe ori la tv.
Catalin, de unde ai facut rost de film?(se poate pe net?)

Dana&bb Andy(1 an si o luna)

Mergi la inceput