Adobe reader
Buna!
Ma poate lamuri cineva cum pot sa completez un formular dintr-un document .pdf ? Am incercat in fel si chip dar degeaba...
Multumesc.
Nicol
Raspunsuri
lexi spune:
Nicol, daca documentul este cu "interactive form fields", atunci se poate completa chiar acolo, la locul faptei. Din pacate, exista si reversul, cu "static form fields", si-atunci nu se mai poate.
mihaelajulia spune:
Il poti salva in "office", sau cu ce program lucrezi tu cand scri scrisori, si-l completezi. Pe urma-l salvezi in format pdf.....
Sa fiti iubiti
marius spune:
Adica ai un document pdf si vrei sa il modifici sau ai un document pe care vrei sa il faci pdf?
Marius (www.desprecopii.com)
nicoll spune:
Am un document pdf pe care vreau sa il transform. Mai clar trebuie sa completez un formular dar este in format pdf si nu ma lasa sa scriu in el. Si nu merge sa il copiez in ofiice, si nu stiu ce sa fac.
Nicoll
marius spune:
Mda am inteles. Nu se poate cel putin nu asa. Ai nevoie de un program Acrobat writer, nu reader
Marius (www.desprecopii.com)
Oana_B spune:
Adica sa-l completezi online? Dupa cate stiu eu, asta se poate doar daca cel care l-a pus pe site i-a dat optiunea asta, altfel doar sa printezi pagina si o completezi cu pixul. Ca exemplu, asa sunt unele formulare de pe site-ul INS (Immigration and Naturalization Service), unde zic ei la anumite applications ca pot fi completate online si dupa aia le poti printa, sau altele doar printate in blanc si completate cu pixul. Este indiferent daca ai doar acrobat reader sau nu.
Oana_B
Dreamsoul spune:
daca nu-ti trebuie neaparat pdf pur si simplu selecteaza textul si copie-l intr-un doc si faci acolo completarile;
daca e musai pdf(si n-ai un photoshop instalat) poate te ajuta linkul asta www.softpedia.com/public/scripts/listman.php?catID=4-2&stype=C" target="_blank">http://www.softpedia.com/public/scripts/listman.php?catID=4-2&stype=C
morodac spune:
Am incercat sa completez si eu un C.V. si i-am dat copy si apoi paste in Word dar ... m-i l-a copiat exact in formatul de pe site cu campurile de scriere dar in care nu se putea scrie. Asa ca a trebuit sa reeditez toata pagina stergand bugatica cu bucatica tot ce era in plus. Doar asa am reusit sa-l comletez offline
calin
nicoll spune:
Hehehe...Am rezolvat problema cel mai simplu, am printat si am completat cu pixul. Nu-mi mai bat capul cu asta.
Multumesc pentru ideile voastre.
Nicoll
lucian_vlaicu spune:
Cum adik sa il completezi? in general pdf-urile nu pot fi modificate fara o parola. Fii mai clara in explicatia a ceea ce vrei sa faci si poate te ajut.