Ne mai aducem aninte?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

in multitudinea de magazine care au rasarit dupa `90 am gasit fondante...dar nu se comparau cu alea dinainte... cofetariile multe au disparut si desi s-au scumpit toate, au prostit retele ...

Imi pare rau sa aud asa ceva...Aveam de gand sa le spun alor mei sa imi trimita niste bomboane fondante, mi-ati facut o pofta...

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Ora de electrotehnica pentru fete, mazare furajera la borcan, fusta plisata de pionier cu centura aia lata cu catarama cat capul, alimentarele cu creveti si sampanie, cabernetul bulgaresc de la casa de comenzi, biscuiti Tismana, planul scolar de fier vechi, de pluta si castane, ciorapii trasi peste cizme ca sa nu alunece, apreschiuri, pantaloni crosetati, vitelul fatat direct in sac de plastic si sugrumat ca sa nu trebuiasca crescut pana la 800 de kg cand il luau la abator, porcul de Craciun adus noaptea ascuns in portbagaj, femeile care isi faceau chiuretaj singure pe wc, lapte praf Rarau, retetele de chec ieftin(fara oua, unt si lapte), bancurile cu Bula, sticlele de plastic la mare cautare, pixul cu mina lunga in care puneai mina scurta cu scobitoare.
Mi-am adus aminte de toate.

Andreea & Octaveatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu0202ro spune:

Intunericul, ascunsa pe intuneric!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

- concursurile tematice intre scoli
- patrulele de circulatie - nu mai stiu cum se numeau exact - faceam concurs care dirijeaza mai bine circulatia in intersectii
- o excursie in RDG - parca ajunsesem pe alta planeta!!!In Ungaria frete-meu (pe atunci avea 9 ani) a exclamat uimit ' si la astia e tot pamint ca la noi!?', atunci am realizat ca pentru el 'strainatatea''chiar era straina

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Guma de mestecat " Prof. Baltazar" de la sarbi, kent argintiu si auriu, soimii patriei cu palariute de supraelastic albastre, fuste idem si bluze portocalii, Nadia Comaneci , Emilia Eberle, Rodica Dunca, Dumitrita Turner, Virginia Ruzici , emisiunile de sah de duminica cu marea maestra ( nu mai stiu cum o chema....) , Tudor Vornicu si Sanda Taranu , nea Marin de revelion , Scanteia , Cenaclul Flacara , Tot Inainte!, etc.

Revista Cutezatorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by MonicaGj

emisiunile de sah de duminica cu marea maestra ( nu mai stiu cum o chema....)

Elisabeta Polihroniade.
Dar Dumitrita Turner cine era? Parca o gimnasta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

- inviorarea de dimineata, 15 minute, facuta de toata lumea pe terenul de sport;
- defilarile de 1 iunie;
- Hora Unirii pe 24 ianuarie;
- prezenta obligatorie la cor, aveai sau nu voce. absenta soldata cu scazutul notei la purtare;
- carnetul de note, in care diriga trecea saptamanal toate notele;
- filmele coreene si chinezesti la tv, patriotice de te durea patriotismul lor;
- orele de FPS dintr-a 9-a, nici nu stiu cum se mai traduce;
- chiulitul in grup cu dirigul de la ora de dirigentie, pe motiv ca ne duce la muzeu;
- orele de practica la liceu in ateliere, unde ne construiam diverse unelte gen sapa si apoi orele de practica in parcuri unde pliveam mandri iarba dintre dale cu instrumentele facut cu manutele noastre.

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

pt desprecopii
-festival pe luciul ghetii-
cu rochitele rosii ,galbene si albastre in care tremuram
de ne ingheta si inima

cici
--------------

--- da cici.... dar era frumos si eram pe post de fluturasi ! ce nu as vrea acum sa spuna unii despre mine ca sunt ca un fluturas (de slabuta)

si tu erai un fluturas dar probabil ... pentru ca de la alta clasa ...de alta culoare.

MIrela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Pasta de dinti Optima cu gust de banane. Sucul concentrat galben Bem Bem. Praful de oua. Anuntul de la alimentara "az nu sunt oo" Saptamina de munci agicole in care aliniati in sir indian udam cu o cana papusoiul la radacina.
Era un top la Vocea Americii si zau ca suntem o gasca si nu ne amintim cum il chema pe baietu' cela.
Am copiat si am tiparit.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

As vrea ca nimanui, niciodata sa nu i se mai "intample" astfel de lucruri...desi imi amintesc ca era un adevarat "show" cand ne strangeam noaptea toata gasca si stateam la coada la ...carne(cica!), de altfel, am regasit in tot ceea ce ati scris voi, de la cosul mare venit de la casa de comenzi , filmul la video (ca o mare minune!!!)si pana la baieramurile pana la 12, toata copilaria mea...halucinanta si fascinanta.Daca ii povestesc lui Dody, pentru ca Ysraa e prea mica, nici nu crede, zice ca il pacalesc, ba mai mult, chiar imi spune, "hai mami, ca nu cred , ce tu nu aveai(stiai, vedeai, etc...)?"
Cred ca nu am sa uit niciodata, pentru ca face parte din viata pe care am avut-o, poate singura nostalgie e ca atunci, in lipsa PC-ului, satelitului si a banilor din buzunare, aveam mai mult timp de citit, de medidat, de scris...acum, astea par undeva lasate in urma , dar ca raspuns la intrebare:DA, cu siguranta imi amintesc!!!

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput