Despre rugaciune

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Merçi, alina!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cu placere Oana,te pup!
John Ruskin a spus:"Eu cre ca primul test al unui om cu adevarat mare este umilinta sa."

Andrew Murray a spus:"Omul umil nu simte nici gelozie,nici invidie.El il lauda pe Dumnezeu cand altii sunt preferati sau binecuvanti inaintea lui.Poate suporta ca altii sa fie laudati in timp ce el este uitat,deoarece...el a primit spiritul lui Isus,care nu a actionat dupa propriul sau plac si care nu a cautat gloria lui personala."

"Umilinta este ceva pentru care trebuie sa ne rugam constant lui Dumnezeu si pentru care totusi nu trebuie sa-i multumim niciodata c-o avem."

alina

Mergi la inceput

"Cerul este plin de răspunsuri la rugăciuni pe care nimeni, niciodată, n-a avut curajul să le facă."
- Billy Graham

"Rugăciunea începe acolo unde se sfârșește capacitatea umană."
- Marian Anderson

"Iartă-ne pentru că deseori credem că rugăciunea este o pierdere de vreme și ajută-ne să vedem că fără rugăciune lucrul nostru este o pierdere de vreme."
- Peter Marshall

"Dacă aș fi dorit să umilesc pe cineva, l-aș fi întrebat despre viața lui de rugăciune."

"Dacă mi-ar fi răspuns Dumnezeu la toate rugăciunile mele, nu știu unde aș fi fost acum."
- C.S. Lewis

"Rugăciunea este mărturisirea neputinței noastre și a altora, în Numele Domnului Isus, înaintea ochilor iubitori ai unui Tată care știe, înțelege, mângâie și răspunde."
- Cameron V. Thomson

"Când Dumnezeu vrea să reverse har îmbelșugat peste poporul Său, întâi îi cere să se roage."
- Matthew Henry

"Când ne adresăm lui Dumnezeu în rugăciune, diavolul știe că primim puteri împotriva lui, de aceea i se opune din răsputeri."
- R. Sibbes

"Oh, de-ar fi să mă mistui pentru Dumnezeu! Însă orice mi-ar cere Dumnezeu să fac, n-aș putea face fără rugăciune. Oh, fă-mă, Doamne, om al rugăciunii!"
- Henry Martin

"Cu cât își dau seama în rugugăciunile lor, cei credincioși, de lupta lor cu diavolul, cu atât vor gusta din libertatea Duhului în rezolvarea problemelor din viață."
- F.J. Perryman

"Rugăciunea este cea mai înaltă activitate a sufletului uman."
- Dr. Martin Lloyd Jones

"Orice facem în viața de credință este mai ușor decât rugăciunea."
- Dr. Martin Lloyd Jones

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Multumesc, Alina!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Pentru toti BB., toate fetele, toate mamicile si toate burticile, fie ca Ziua de 8 Martie sa va aduca in Viata Primavara, multa Sanatate, Fericire si numai Bucurii...

LA MULTI ANI !

Din Timisoara,
DARAEL & Maria-Daria (3 saptamani)

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Multumim Darael,la fel iti doresc si tie si tuturor fetelor care citesc pe-aici!!!!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Servus, fetelor!

Eu cred ca fiecare din noi ar trebui sa se roage intai pt sanatate si facerea voii Domnului, impacare cu ceea ce ni se da... Si cel mai intelept este sa avem rabdare, oricum Dumnezeu ne raspunde in timpul lui..

Va trimit o rugaciune frumoasa.

Pupici

Doamne, da-mi puterea sa primesc cu suflet linistit, tot ce-mi va aduce ziua de maine.
Da-mi puterea sa ma las cu totul in Voia Ta cea sfanta si in fiecare clipa, Stai in preajma mea si intareste-ma. Orice veste va aduce cu sine ziua de maine, buna sau rea, invata-ma sa o primesc cu inima impacata si cu incredintarea ca vointa Ta sta asupra tuturora.
Fie ca in tot ce fac si in tot ce spun, voia Ta sa-mi stapaneasca cugetul si simtirea, iar cand asupra mea vor veni imprejurari neasteptate, ajuta-ma sa le implinesc dupa voia Ta.
Da-mi puterea sa lucrez cu tarie si cu intelepciune in comunitatea din care fac parte, fara sa stanjenesc sau sa amarasc pe aproapele meu.
Ajuta-ma Doamne, sa pot duce povara zilei de maine cu toate cate le va aduce ea.
Struneste-mi vointa si invata-ma: sa ma rog, sa sper, sa cred, sa indur, sa iubesc si sa iert.
Iar cand ma rog, fie ca Tu insuti sa fii cel ce se roaga in mine.
Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Si eu va urez, dragele mele, LA MULTI ANI, multa sanatate, bucurii si o primavara frumoasa ca sufletele voastre !

"Cheamă-Mă si îti voi răspunde; si îti voi arăta lucruri mari si puternice, pe care nu le cunosti."
Ieremia 33:3

Nu există minune mai supranaturală si mai divină în viata credinciosului decât taina si lucrarea rugăciunii.... Minunea minunilor! Taina tainelor! Miracolul miracolelor! Mâna copilului atingând bratul Tatălui si punând în miscare rotile Universului. Preaiubitilor, acesta este locul supranatural, al tău si al meu, iar deasupra portilor sale este scrisă invitatia: "Asa vorbeste Domnul [...], cheamă-Mă si-ti voi răspunde, si îti voi arăta lucruri mari si puternice, pe care nu le cunosti".
F.J.Huegel

Cu mult drag,

Elena&Laura

Mergi la inceput

Elena,Vianne

Petru Dugulescu

As vrea să fiu

As vrea să fiu ce azi n-am fost
În ziua mea pierdută;
Întelegând al vietii rost,
As vrea să fiu străjer în post,
Si chiar plătind al jertfei cost,
Eu să rămân în luptă.

As vrea să fiu ce n-am fost ieri
Si nicicând înainte;
Prin lumea plină cu plăceri,
Să fiu asa cum Tu-mi ceri,
Să nu m-abat spre nicăieri,
Din drumul vieții sfinte.

As vrea să fiu ce altii nu-s
Si nici nu vor să fie;
Mergând în viată spre apus,
Să nu mă las de valuri dus
Ci să mă-nalt mereu mai sus,
Din timp spre vesnicie.

Aproape-as vrea să fiu oricând
De cei ce trec prin lume,
Sub greul crucii suspinând
Dar si de cei căzuti din rând,
Rămasi în urmă, sângerând -
Rănitii fără nume.

As vrea să fiu un simplu glas
Care să strige-ntr-una
Că din al mântuirii ceas,
Secunde doar au mai rămas
Si cei ce azi nu vin pe vas,
Se pierd pe totdeauna.

As vrea să fiu acel argat
La care El să-i spună
Când se va-ntoarce ca-mpărat,
Privind la tot ce am lucrat
Cu-acei talanti ce mi i-a dat:
"O, bine, slugă bună!"

Si as mai vrea să fiu ceva:
O rază lucitoare -
Si străbătând în lumea rea
Să duc lumina undeva,
Să încălzesc pe cineva
Si să mă-ntorc în Soare...

Aceasta poezie ar putea fi o rugaciune pentru noi toti.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput