Cum vi se pare viata in Japonia? (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Lia spune:
quote:
Originally posted by ralucami
Salutare fetele! Astazi fu zi de liber!!! Cum v-ati distrat? Pe unde mi-ati colindat?Angi am gasit cartea aia de care spuneai tu! Bushido- in engleza! Abia astept sa o citesc! Fetelor vreau sa va intreb ce cosmetice de productzie japoneza ati folosit, care vi se par foarte bune, etc! Cand spun cosmetice ma refer la absolut tot : creme(zi, noapte, anti-rid), sampoane, demachiante, rujuri, vopsele de par, lotziuni de corp etc! Stitzi voi!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Eu folosesc crema de oki,lotiune,moisturizer,crema de zi si de noapte din gama Revital,demachiant D'icila.Am folosit si alte creme D'icila("bounce up infuser",crema de oki,optima serum,etc)..efectele sunt similare celor de la Revital.
Sampoane-din tara,pen' ca sampoanele de aici sunt prea 'otarate pentru parul meu.Vopsele de par-tot din tara,L'Oreal.Rujuri-de mai multe feluri,japoneze si nejaponeze.Rimel-de la Lancome.Body milk-de mai multe feluri.
Julie spune:
Cosmetice japoneze... in general de la Kanebo. Ultima gaselnita: moisturizer "Evita", pt. doamne de la 50 de ani in sus. Vad ca-mi prieste :))))
Mai acum catva timp foloseam o crema si o lotiune cu colagen (pardon pt. cacofonii) produse de Juju Cosmetics, dar la un moment dat n-au mai avut efect (trebuie schimbate si chestiile astea din cand in cand)...
In rest... ce-mi cade in mana, destul de des se intampla sa fie produse Nivea...
J.
ralucami spune:
quote:Chiar e buna ideea!! Sa vedem cum ne organizam si poate reusim sa facem un schimb de carti! Astept propuneri!
Originally posted by angel_jp
Scuze ,Raluca Bushido este si in limba romana,acum eu citesc istoria japoniei...o sa-ti spun dupa ce o termin impresia ..poate facem un schmb de carti ,sa sti ca mi-ar face placere...
Angi
ralucami spune:
Mersic pt raspunsurile ca intrebarea cu (,) cosmeticalele. Eu majoritatea produselor cosmetice le am de la Estee Lauder si de la Guerlain , dar in caz de extrema urgentza(asa cum a fost seara in care mi se terminase demachiantul) nu le gasesc la nici un magazin de prin apropiere. Am de facut o excursie pana in oras. In urma intamplarii cu demachiantul mi-am pus problema cu produsele autohtone si chiar eram curioasa sa vad ce ati descoperit voi. Eu pana acum mi-am luat doar un gloss de la Shiseido si vad ca isi face treaba cu cinste. Aha! Si sampoanele , conditzionerele si tratamentul de la Vidal Sasson le-am folosit mult timp. Acum am revenit la vechea mea iubire L'Oreal. Lia tu cum iti comanzi vopselele din tzara? Sau iti faci stocul cand te duci acasa?
OtiliaLia spune:
De invatat limba, poate unul din cele mai "bogate" linkuri
http://japanese.about.com/
ralucami spune:
Stie cineva vre-un link al vre-unei librarii la care poti face comanda on line? (si care sa aiba ceva un colt si in engleza?) Eu stiu site-ul amazonului (www.amazon.co.jp) si cel al librariei Junkudo . Altele? A facut cineva comanda pe aceste siteuri?
angel_jp spune:
Raluca daca te impaci bine cu cosmeticele de la Guerlain ,nu schimba ,sunt bune,pt. ten eu stiu ca nu prea se schimba cremele si altele,sampon ,ok ,folosescti ce crezi tu,este bine sa schimbi samponul,dar pentru ten...nu,foloseste o singure marca.Stiti ca si parfumul caracterizeaza persoana?Cine le schimba des ,este o fire instabila,eu ma impac bine cu Samsara,mai schimb uneori cu Jean Paulo Gaultier (Classique),dar cosmetice...nu ,sunt fidela CD.Masti folosesc de acasa,sau imi fac eu..din castraveti, rosii ,iaurt,miere cu ou..etc
Ma bucur ca ai facut rost de carte,pacat ca nu este in romana,eu una nu comand ,astept mereu sa plece cineva ca sa-mi aduca ,sau eu chiar cand plec ,vin incarcata...de reviste si de carti
Lia spune:
quote:
Originally posted by ralucami
Mersic pt raspunsurile ca intrebarea cu (,) cosmeticalele. Eu majoritatea produselor cosmetice le am de la Estee Lauder si de la Guerlain , dar in caz de extrema urgentza(asa cum a fost seara in care mi se terminase demachiantul) nu le gasesc la nici un magazin de prin apropiere. Am de facut o excursie pana in oras. In urma intamplarii cu demachiantul mi-am pus problema cu produsele autohtone si chiar eram curioasa sa vad ce ati descoperit voi. Eu pana acum mi-am luat doar un gloss de la Shiseido si vad ca isi face treaba cu cinste. Aha! Si sampoanele , conditzionerele si tratamentul de la Vidal Sasson le-am folosit mult timp. Acum am revenit la vechea mea iubire L'Oreal. Lia tu cum iti comanzi vopselele din tzara? Sau iti faci stocul cand te duci acasa?
Da,mereu am cumparat din tara sau mi-a trimis mama.
Lia&Andrew
Eliana spune:
Fetelor care va expira pasaportul sper sa se limpezeasca apele pe la ambasada ca eu vreau sa mi-l fac aici si daca plec in tara mi-am propus anul acesta sa plec si nu vreau sa umblu cu acte prin tara .
Eliana spune:
Mai am si eu o intrebare pentru fetele care au copii . Cum ati intarcat copilul si la ce virsta . Ati renuntat dintr-o data la alaptat sau putin cite putin ?