Cum vi se pare viata in Japonia? (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Ayumi,Bianca,bine ai venit!Pasaportul in tokyo (asta de 2 ori)ma costa enorm,apoi pozele,taxa de pasaport,imputernicirea si asteptarea...m-a cam lasat paff!Asa ca am preferat sa strang bani si sa ma duc si eu de sarbatori acasa.Ma gandesc si acum ca nu am facut greseala,am mancat ,am baut ,m-am distrat ...ce sa mai ,am fost fericita.Mai ales cand ai mei au taiat porcul...nu era nimeni sa ne ajute,asa ca noi femeile l-am preparat,a fost ...super,sa vezi ce ne certam cum si ce sa facem...Nu ne pricepeam nici-una,noroc ca a venit din intamplare unchiul meu si ne-a ajutat ,ca altfel...vai de saracul porcusor..(mai ales cand l-am parlit..mare haz..)De taiat la taiat sora mea ,dar nu a stiut cum asa ca i-a luat capul..ma refer la injungiat,
Oricum a meritat,mi-am facut actele,m-am distrat,mi-e tare dor de casa acum,oare nu se poate schimba pasaportul la 3-4 luni?(glumesc fireste)Tu incearca sa dai un telefon la ambasada ,sa vezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ozy spune:

Buna Dimineata fetelor!Ayumi bine ai venit printre noi ,in legatura cu pasaportul eu stiu ca exista posibilitatea sa il schimbi si in tara prin imputernicirea unei persoane din familie dar iti trebuie toatea actele necesare de aici plus ca trebuie sa trimiti pasaportul vechi in tara iar cand ti-l trimite pe cel nou inapoi trebuie sa fie insotit si de cel vechi cu toate ca este taiat jumatate de fila .Oricum suna la amabasada si iti explica exact ce posibilitati ai eu una fusesem tot in tara anul trecut de l-am schimbat caci vroiam sa fac si botezul baiatului si mi-a prins tare bine .Angel ce poveste cu taierea porcului ca ma cutremurat ca nu imi place mereu sa asist la taierea animalelor esti tare de fire felicitari ca ai reusit .Numai bine la toate acum fug sa imi beau cafeaua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Va multumesc mult pentru raspuns.Vad eu ce o sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

RALUCA,OZY, va multumesc mult pentru sfaturi
Cred c-o sa iasa ceva misto...va tin la curent.
Multe multzumiri tuturor.

Ozy:sotzul meu este roman,nu japonez...dar cred ca in privinta codourilor nu se deosebesc...un cadou venit din inima este intodeuna bine primit

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Azumi,felicitari,felicitari,felicitariiiiiiiiiiii

Sarcina usoara in continuare!!!!

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Ana noi am stat la Hotel Nikko din Osaka, la unul de pe langa aeroport (barbate-meu spune ca sunt mai multe cu acelasi nume in Osaka, cica e un lant hotelier). Noi am fost acolo cu ideea de a vizita Universal Studio. Chiar a mai fost cineva ? Daca da, cum vi s-a parut? Mie mi-a placut tare de tot si chiar ne bate gandul sa mai mergem odata. Dupa ce am citit mesajul tau Ana imi venea sa rad: culmea ca si eu am fost pusa azi la spalat adidasi. Vreo 3 perechi numai de-a lui barbate-meu. Mey fetelor stie cineva vre-un market cu produse din import la care poti face comanda on-line?? Va rog tare de tot daca stitzi vreo adresa datzi-mi-o si mie!!!!!!!! Aici pe la mine nu prea se gasesc masline, branza motzarella, malai, gris, piscoturi si cel mai apropiat magazin e la o ora distantza. Si de fiecare data trebuie sa il iau si pe barbate-meu cu mine si e carcotash la maxim!! . De ex cand am cumparat branza motzarella a inceput sa comenteze ca lui nu-i place, ca de ce iau atatea bucatzi ca oricum numai eu mananc, ca arata cam aiurea. Cand am ajuns acasa si am facut o salata cu branza mult disputata nu il mai puteam opri . Se bateau turcii la gura lui. Ultima oara cand am fost sa cumparam nu am mai gasit si ne-am intors foarte dezamagitzi!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Azumi!Felicitari pentru bb-ul din burtica!Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Inca o data multumesc tare mult pt urari!
Fata....... la noi azi a batut grindina belea.E prima oara de cand stau aici in japonia cand vad grindina la noi, si nu asa de forma cateva boabe .... se facuse alb pe jos de gheata! Si e un frig....!!!! Nu poti sa iesi din casa ca e urat, e frig si ploua. Nu mai vine ma odata vara?

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Ce mai faceti? Vreau sa va intreb ceva? Azi, noi japonicile am avut/avem motiv de sarbatorit? E cumva momonosekku- the Dolls' [Girls'] Festival care in traducere libera in romaneste ar insemna "ziua femeii"? Daca e asa, mai adug pe listuta o zi in care ar trebui sa primesc un cadou. Daca intr-adevar avem motiv sa sarbatorim eu va urez sa fiti fericite, iubite si sa vi se indeplineasca toate dorintele. Iar daca nu e de sarbatorit azi, sa stiti ca urarea ramane valabila!
Ayumi, ti-am trimis un PM.

O zi placuta!
Eli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by ralucami

Ana noi am stat la Hotel Nikko din Osaka, la unul de pe langa aeroport (barbate-meu spune ca sunt mai multe cu acelasi nume in Osaka, cica e un lant hotelier). Noi am fost acolo cu ideea de a vizita Universal Studio. Chiar a mai fost cineva ? Daca da, cum vi s-a parut? Mie mi-a placut tare de tot si chiar ne bate gandul sa mai mergem odata. Dupa ce am citit mesajul tau Ana imi venea sa rad: culmea ca si eu am fost pusa azi la spalat adidasi. Vreo 3 perechi numai de-a lui barbate-meu. Mey fetelor stie cineva vre-un market cu produse din import la care poti face comanda on-line?? Va rog tare de tot daca stitzi vreo adresa datzi-mi-o si mie!!!!!!!! Aici pe la mine nu prea se gasesc masline, branza motzarella, malai, gris, piscoturi si cel mai apropiat magazin e la o ora distantza. Si de fiecare data trebuie sa il iau si pe barbate-meu cu mine si e carcotash la maxim!! . De ex cand am cumparat branza motzarella a inceput sa comenteze ca lui nu-i place, ca de ce iau atatea bucatzi ca oricum numai eu mananc, ca arata cam aiurea. Cand am ajuns acasa si am facut o salata cu branza mult disputata nu il mai puteam opri . Se bateau turcii la gura lui. Ultima oara cand am fost sa cumparam nu am mai gasit si ne-am intors foarte dezamagitzi!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

http://www.fbcusa.com/public2/ poti sa comanzi online cateceva ...cred ca s-a mai postat.Carrefour sau Costco daca ai prin apropiere au cam tot ce trebuie ,ca imported foods.Am auzit ca primavara asta Wallmart o sa deschida un supermarket ,bineinteles Tokyo/Kanagawa area.
Am vazut Universal Studios Japan /Osaka acum 2ani.Mi-a placut la vremea respectiva ...chiar daca tin minte si acum ,era in cursul saptamanii si tot am stat in coada peste o ora ,la cateva din atractii.
L-am vazut din nou ,recent ,pe cel din California/LA ,are cam aceleasi chestii dar fara cozi si nervi ...dar te obisnuiesti si cu asta.
Btw ,voi ati patit sa prindeti 20-25km de card de masini pe autostrazi?Atunci mi-am explicat de ce majoriatea masinilor aici au navigation system si TV/DVD in car ,sa ai ce face cand stai o juma' de zi in masina ...
O zi buna.

Everything happens for a reason...
//Dan.

Mergi la inceput