Cum vi se pare viata in Japonia? (3)
Raspunsuri - Pagina 17
Ozy spune:
Felicitari Azumi sa ne mai povestesti cum merge sarcina sa cand nasti.Multa sanatate tie si lui baby si nastere usoara.Sa-mi dau si eu putin cu parerea in legatura cu o cina romantica in doi mai ales a persoanei iubite.Eu m-am dotat mereu pt aceasta zi cu diferite ornamente luminate cu beculete mai ales pe masa unde vom cina impreuna si dormitor caci sincer si mie imi este frica sa nu dau foc la casa si are efect mai ales daca stingi lumina in casa pregatesti o cupa cu sampania la gheata , masa asezata foarte delicat in general mancarea care ii place lui cel mai mult si daca este posibil gatita de tine o sa aprecieze gestul acesta foarte mult.Cadoul ce il doreste fiecare barbat cred ca este chiar persoana iubita cu toate ca trebuie si ceva simbolic al meu sot nu face mofturi la cadouri super scumpe dar eu mereu ma gandesc la ceva ce ii trebuie si sa ramana o amintire frumoasa pe viitor .Indiferent ce cadou ii cumperi pt japonezi mai ales conteaza sa fii tu in forma sa ii zambesti dulce cand servesti masa chiar sa il mai pisti in trecere sa fii aranjata elegant sa ii aduci aminte de prima voastra intalnire si sa ii ramana o amintire frumoasa de la persoana iubita de neinlocuit cu alte petreceri.Nu stiu daca o sa te ajute sfatul meu Sorina dar mi-am dat cu parerea.Ma bucur ca am auzit de ziua de 14 martie deja l-am intrebat pe sotul meu daca este adevarat el incerca sa imi zica ca pe data asta trebuie sa ii intorc eu cadoul care el mi la dat de ziua indragostitilor acum eu am tinut-o pe partea voastra ca totusi eu astept ceva alb ca asa am auzit ca este in japonia sa vedea ce albeata de cadou am sa primesc .O zi Buna la toate japonicile si nu numai la toata lumea ce intra pe aici.A venit primavara cu doua bilete in Myazaki la plaja artificiala la voi cum a venit?
saory spune:
Buna la toata lumea.Am si eu o intrebare pentru voi:de doua zile
ma terorizeaza o masea(maseaua de minte).Nu este cariata dar nu imi dau
seama de ce ma chinuieste in halul asta.
Daca ati trecut careva prin asa ceva va rog ajutati-ma si pe mine sa ies din
impasul asta.
eli spune:
saory si eu am avut probleme cu maselele de minte, nu cand mi-au spart gingia, nici dupa cand cresteau ci atunci cand aproape se terminase perioada de crestere. Mie mi se pare ca au si crescut nu foarte drepte ca celelalte, cred ca nu au mai avut loc si au crescut cumau putut. Aveam dureri destul de mari, dar nu insuportabile. Medicul mi-a zis ca sa mai am rabdare un pic si daca ma vor deranj in continuare o sa le scoatem, daca nu ar fi mai bine sa le lasam acolo unde le e locul. Am rabdat si mi-au trecut durerile, in timp. Acum nu stiu daca asta e raspunsul pe care il asteptai, ti-am zis ce am pati eu. Maseaua ta a iesit de mult timp? Poate inca mai creste sau incearca sa isi faca si ea loc printre celelalte. Cred ca cel mai bine ar fi sa ceri sfatul unui medic stomatolg. Poti intreba pe forumul "Clinica Virtuala Desprecopii.com" la subiectul numit "Cabinet stomatologic". Uite si adresa: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=10483 . Mult succes!
O zi placuta!
Eli
ralucami spune:
Ana iubita felicitari!!! Sarcina usoara in continuare! Mey se pare ca anul asta a fost anul baietzeilor. M-a sunat ieri o cunostintza din Ro si imi spunea ca a nascut pe 14 februarie( de ziua indragostitzilor) un baiatzel de 4,300kg. Si unde ea saraca era convinsa pana in ultima secunda ca e fetitza Acum ca deviez de la subiect: Ana si noi am patzit-o cu alarmele de incendiu. Eram in Osaka si am stat la Nikko -hotel. Lume faina, distractie, nebunie. Seara, la un moment dat ne suim in pat si ne aprindem cate o tzigara. Si de-odata incepe sa urle toata camera de nu stiam ce s-a intamplat Cu toate ca noi am cerut camera de fumatori ei ne-au dat una de nefumatori. Si de aici o intreaga poveste. Ozy si eu am fost in Myazaki la plaja artificiala. M-am distrat super. E foarte fain acolo. Segaya parca se cheama. Si tot in Myazaki s-a intamplat si marea romantza. Acolo am petrecut prima noastra noapte: la Ocean 45. Faza de 1000 de puncte de la Segaya: eram singura persoana cu bikini. Si se uitau toti de pe acolo la mine de parca picasem din cerSaory intreab-o pe Lia de problema ta. Du-te la topicul "Clinica virtuala" la Subiectul " Cabinetul stomatologic" si mai pune-i odata intrebarea. Eu nu am avut nici o problema cu maselele , asa ca nu stiu ce sa itzi spun. Zii Liei ca ea e experta!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
ralucami spune:
Hahahaha Eli am postat in acelasi timp! Si aceiasi idee am avut-o pt Saory!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
remy spune:
Nu am mai intrat de cam multisor pe forum si uite ce multe ne-am adunatBine ati venit in.Ana sarcina usoara si multa sanatate.
azumi spune:
Bey fete saru`mana la toate pentru urari... !!! Va pup dulce si ma duc sa spal adidasii ca-s jegosi tare!
Ralu la care NIko hootel ma? ca-^mi suna cunoscut
pupe .mai intram olecutza mai pi sara
ana
AYUMI spune:
Bine v-am gasit fetelor!Vreau sa intreb daca vreuna dintre voi locuieste in Shizuoka-ken.Eu,una,ma cam simt singura aici!
AYUMI spune:
Am citit pe acest forum ca schimbarea pasaportului se face numai in Romania.Chiar este adevarat?