Cum vi se pare viata in Japonia? (3)
Raspunsuri - Pagina 16
eli spune:
Dan, Ayumi si saory bine ati venit!
A venit primavara! Chiar daca nu simt venirea ei ca acasa tot ma bucur. Va ofer tuturor cate un buchetel de ghiocei sau violete sau orice alte flori va plac si cate un martisor
virtual.
Sorina eu meu anul trecut i-am gatit ceva usor, am cumpart o sticla de vin, un tort, am aranjat o cina cat mai draguta, parca am avut si lumanarele, poti sa pui si muzica sa se potriveasca cu atmosfera, din cand in cand am mai si filmat: despachetarea cadourilor, suflarea in lumanarelele de pe tort, etc. In ziua respectiva a lucrat, dar a facut un efort sa vina mai repede acasa asa ca ne-am simtit minunat. Si mai sunt si unele faze asa de amuzante de care ne aducem aminte mai ales atunci cand revedem caseta video. Poate nu e un raspuns care sa te ajute prea mult, poate fetele vin cu raspunsuri mai bune. "La Multi Ani!" sotului si sa petreceti o zi de neuitat!
O zi placuta!
Eli
ralucami spune:
Fetelor primavara insorita si voua!!! Eu astept cu nerabdare White day!! Abia anul trecut am aflat de insemnatatea acestei zile. E pe data de 14 martie si cica, sotzul, prietenul,logodnicul, trebuie sa itzi dea cadou ceva alb. Anul trecut am primit un cos superb cu boboci de trandafiri albi. Anul asta mi-a trecut prin cap ideea ca si un diamant e de culoare alba, nu? Glumesc! Eli e super cartea pe care mi-ai trimis-o tu!!! E super explicita si calumea structurata. Tre' sa fii de rea vointza sa spui ca nu potzi invantza dupa ea. Un volum am vazut ca are 500 de kanji. Asta inseamna ca dupa ce stii un volum te potzi prezenta cu succes la JLPT level 3- sectziunea kanji. Nu e rau deloc! Chiar voiam sa va intreb! Si-a dat cineva TOEFL aici in Japo?
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by eli
Dan, Ayumi si saory bine ati venit!
A venit primavara! Chiar daca nu simt venirea ei ca acasa tot ma bucur. Va ofer tuturor cate un buchetel de ghiocei sau violete sau orice alte flori va plac si cate un martisor
virtual.
Sorina eu meu anul trecut i-am gatit ceva usor, am cumpart o sticla de vin, un tort, am aranjat o cina cat mai draguta, parca am avut si lumanarele, poti sa pui si muzica sa se potriveasca cu atmosfera, din cand in cand am mai si filmat: despachetarea cadourilor, suflarea in lumanarelele de pe tort, etc. In ziua respectiva a lucrat, dar a facut un efort sa vina mai repede acasa asa ca ne-am simtit minunat. Si mai sunt si unele faze asa de amuzante de care ne aducem aminte mai ales atunci cand revedem caseta video. Poate nu e un raspuns care sa te ajute prea mult, poate fetele vin cu raspunsuri mai bune. "La Multi Ani!" sotului si sa petreceti o zi de neuitat!
O zi placuta!
Eli
Iti multumesc mult pentru mesaj,m-am bucurat tare
Voi pune sfaturile tale in aplicare,si cred c-o sa iasa ceva frumos..la fel si sotzu meu,ziua lucreaza dar seara vrau s-o petrecem impreuna
Mai sunt 2 sapt pana atunci...va voi povesti cu lux de amanunte ce-am facut
Sorina
ralucami spune:
Sorina eu am gasit la "Hyaku yeni shop" lumanarele si le-am aranjat frumos in dormitorul nostru. Le-am aprins cu cateva minute inaite sa intre sotzul meu in camera (nu mai devreme ca stateam cu grija sa nu ia foc ceva). Si am comandat din catalog si o sticla de sampanie buna. In catalog e cu cateva mii de yeni mai ieftina decat in magazin. De ex o sticla de Dom Perignion rose e mai ieftina cu vreo 4000 de yeni. Si am avut si un CD cu "Special erotic music"(ceva gen Enigma, dar un pic mai languros). Sotzul meu sustzine ca atunci a fost unul din momentele cele mai faine din viatza lui Aha! Punctul forte a fost tortul. In general la ei gasesti doar torturi rotunde. Eu am vorbit cu cei de la Kikuya( presupun ca e si la voi o asemenea cofetarie-laborator) si mi-au facut un tort patrat,cu 2 etaje. Nu itzi spun ca era sa cada pe spate sotzul meu cand l-a vazut!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Aliada spune:
Wau!Ce de s-a mai scris in lipsa mea!VA pupic pe toate si bun venit noilor sositi!
Va trimit un martisor virtual tuturor!
Si eu vreau sa fac scoalade soferi.Azumi multumesc de informatii,sper sa reusesc si eu anul asta sa ma vad la volan cu permisul in buzunar fireste.
La noi in Hpkkaidi nue lumea asa de rea si nationalista.Ba chiar sunt foarte binevoitori cu strainii si dornici sa ajute.Sa speram ca si cei de la scoala vor fi la fel.Cat despre picatul de placere la examen,pot spune ca romanii nostri sunt campioni,ma refer la politistii de la examen(marea majoritate).
angel_jp spune:
Primavara a sosit,fetelor sa sarbatorim asa cum se cuvine un buchet de ghiocei si de la mine tuturor!
angel_jp spune:
Bun venit tuturor fetelor,chiar ca este primavara si pe acest forumNe-am strans multicele
Ati urmarit decernarea premilor "oscar"?Eu am fost emotionata ca s-a amintit si de tara noastra...Ce ziceti?Avem totusi plaiuri frumoase ,macar asta sa ne consoleze.Parca mi s-a facut dor de casa...
Dan_jp spune:
Welcome noilor veniti si martisoare virtuale pentru toata lumea ,azi.
Everything happens for a reason...
//Dan.
ninaM spune:
Buna la toata lumea!
Ce mai faceti dragilor?
Azi,1 martie,e prima zi de primavara...Doar ca pe aici pe la noi a nins...
Dar oricum,e luna martisorului.Va imbratisez pe toti si va urez toate cele bune!Un buchetel de ghiocei pentru toate doamnele si domnisoarele de pe acest forum.
Va pupic
Nina&Alex
azumi spune:
Dam si noi la toate doamnili si donsoarilii cate un martisor si un pupa dulce!
Bine ati venit ...celor noi si sedere placuta p-aci pe la noi! observ cu placere ca se mareste numaru japonicilor in fiecare zi; brava voua!
Auzi Ralu...ca tot ziceai de lumanerele si alea alea, io o facui o data acasa cand impliniram noi un an de la casatorie si desi nu dadui foc la nimik si rezultatul fu cel scontat... am reusit sa declansez alarma de incendiu cand suflaram noi doi in lumanarici! Mama si nu era decat vreo 2, 3 noapte ca atunci venise taty de la scarbici....inchipuietzi panica vecinilor! Da cel mai tare s-a speria baba care sta exact langa noi, saraca ..... Ne-a loat ceva timp sa lamurim pe toata lumea ca nu e nika...Nici acum nu stiu cum s-a putut declansa alarma aia ca doar nu era furnal..erau cateva lumararici pe un tort! Taty a zis ca la noi asa se intampla tot: cu trambitze si zgomot mare!
Uitai sa va spui ca cred ca pity din burtoiu meu o sa aiba putza! Face mama un baiat fromos tare !!!
Pupe la toti
ana