Romanii din Irlanda (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetzyka spune:

Cand ma uit pe geam si vad ce vreme mohorata e...Alex doarme dus...Ascult ceva foarte linistitor pe Lyric FM...Parca ma ia o dorinta sa nu mai ies din casa azi,sa stau sa citesc,sa ma relaxez.Ups,am adormit? Visez?

Parca vad ca nu mai dureaza mult linistea...
Lasand gluma la o parte,ce facem daca vremea asta nu se schimba? Lasam pe alta data?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

quote:
Originally posted by violetzyka

Parca ma ia o dorinta sa nu mai ies din casa azi,sa stau sa citesc,sa ma relaxez.Ups,am adormit? Visez?

Sa te relaxezi?!?
Acum Cristi doarme...
Oricum, venim, ca nu ploua!

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

Cred ca deja visam ceva frumos , cum ca am cateva ore linistite , in care sa lenevesc dupa pofta inimii...Ehe, s-au dus acele vremuri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Ce faceti fetelor? Cum a fost la intalnire?

Gabriela & Laura (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

La intalnire a fost bine, ne-am recunoscut repede, fara probleme si am avut parte de vreme buna (ca tot ne temeam ca ne va prinde ploaia!).
Ca de obicei, m-am tinut dupa Cristi - stii tu cum este - si am carat-o si pe Violetzyka dupa noi. Sa vada ce urmeaza!
Pacat ca n-ai reusit sa vii si tu, dar n-a intrat timpul in sac. Cum se mai simte Laura? Din cate am inteles, o sa plece in tara...cand?

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

Dupa lupte seculare,care au durat cateva luni , am reusit sa ne intalnim A fost bine, vremea a tinut cu noi dar nu am apucat sa stam prea mult la povesti.Deh,astia mici....She wolf a trebuit sa fie cu ochii pe poznasul de Cristi iar fomistul de Alex a flamanzit dupa o ora de plimbare si a trebuit sa plecam acasa.Oricum e un inceput.Poate isi fac timp si celelalte fete pentru o intalnire.

Mergi la inceput

Laura e mai bine, nu mai face febra dar ii curge nasucul si tuseste rau de tot. In schimb, cred ca am luat eu raceala de la ea ca ma doare capul de nu pot tine ochii deschisi, ma cam ustura gatul si imi curge nasul. Asta e vremea din Irlanda .
De plecat in tara pleaca pe 15 iunie. Nu stiu ce o sa fac fara ea. O sa dau apa la soricei pana in august cand ma duc si eu.
Ea e foarte fericita acum ca pleaca, imi zice ca-i este dor de bunica dar o sa vad cum o sa fie in ziua plecarii.

Gabriela & Laura (3 ani)

Mergi la inceput

Hei, pe unde ati disparut?

Gabriela & Laura (3 ani)
http://community.webshots.com/user/claudia_2803

Mergi la inceput

Nu stiu ce s-a intamplat, am scris un mesaj ieri si vad ca a disparut !

Mergi la inceput

Hai ca mai scriu o data !
Saptamana asta a fost cam aglomerata,Alex imi ocupa o mare parte din timp, si mai sunt si treburile casnice...sunt un fel de "mama Dolores"-mamica, sotie, gospodina...abia daca mai gasesc un pic de timp doar pentru mine ! Voi cum reusiti sa va descurcati? In ce masura va ajuta sotii prin casa? Ca al meu, a cam tras chiulul in ultimul timp.Cand il vad ca vine obosit de la servici parca mie mila sa-l mai pun la treaba, si le fac eu pe toate

Claudia,am vazut pozele,sunteti toti foarte draguti,tu imi pari foarte cunoscuta.De unde sunteti voi de loc?

In alta ordine de idei, vreau sa te intreb ceva.Cum s-a descurcat Laura la gradinita, a reusit sa se integreze pana la urma? A invatat ceva engleza? Si-a facut prieteni? Eu ma tot gandesc la o gradinita,un club,un ceva...,unde sa se intalneasca mai multi copii romani,sa lege prietenii, sa se joace impreuna, sa invete si limba engleza...o mica comunitate de prichindei Cum vi se pare?

Am mai pus o data problema asta dar nu mai stiu ce s-a raspuns.

Mergi la inceput