Romanii din Irlanda (2)
Raspunsuri - Pagina 2
violetzyka spune:
Ce mai faceti fetelor? Nu mai da nimeni nici un semn de viata...Ma intreb ce s-o fi intamplat cu voi ...
Tara spune:
si pe post de martisor pt. voi toate si pt. puiutii vostri!
Va dorim o primavara minunata!
Cu drag,
Tara si David Ioan
violetzyka spune:
Buna Tara,
Multumesc pentru gandurile frumoase in prag de primavara si va trimit la randul meu un martisor virtual si un buchet de ,tot virtual [;-]
Ce mai faci Tara? Ce mai face micutul David?
dacia spune:
La multi ani de 1 Martie la toate mamicile si bucurati-va de cateva zile mai caldute.Cine stie mai tarziu.......http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite.
irinaP
Tara spune:
Multumesc, Violetzica!
Nici n-am apucat sa te felicit pt. Alexandru.Sa-ti traiasca, sa creasca mare, sanatos, frumos si destept!Si -esential- sa te lase sa dormi noaptea!Noi cu asta luptam acum, dar se pare ca nu prea avem sorti de izbanda.Doar ici, colo, ceva ameliorari.Asta e! Va trebui sa ma obisnuiesc eu sa dorm mai putin si nu sa-i impun lui un program de somn, caci se pare ca are nervii mai tari decat mine :)
Voi cum va descurcati?Doarme piticotul sau e tot ca al meu?Faceti fata colicilor?Il alaptezi?
Hai ca te-am asaltat cu intrebarile!
Sa stii ca si eu am o mare dilema cu administrarea vitaminei D.Stiu ca in Ro pediatrii o recomanda la greu.Noua nici nu ne-a pomenit dr. de asa ceva si parca nici sa-i dau asa de capul meu nu-mi vine.O sa mergem in curand si la alt medic si-o sa mai intreb.Tu cum ai procedat pana la urma?
De citit...eheeei, s-a dus vremea boieriei!Mi se intampla si mie sa mai prind cateodata seara cate o ora in care doarme piciul si o exploatez cat se poate.
Cea mai recenta carte : "Ganduri ascunse"-David Lodge, iar acum, tot pe apucate, "Pururi tanar infasurat in pixeli" de Mircea Cartarescu.
Imi face cu ochiul de vreo doua luni "Pamantul de sub talpile ei" de Salman Rudshie, dar... brrr!...e voluminoasa rau pt. vremurile astea de restriste :))
Inchei acum ca trebuie sa-i pregatesc elefantelului al doilea mic dejun :)
Te pup!
PS. Mai stii ceva de celelalte fete?
she_wolf spune:
Bunaaaa!
Revin dupa o absenta indelungata de pe net...traversez o perioada cam dubioasa, nici macar n-as putea sa spun ca sunt trista, ci doar obosita si cam singura... So, ca sa-mi treaca, m-am lasat cuprinsa de o mare pasiune pentru decoratiunile interioare - nu este chiar noua insa acum este printre putinele preocupari - asa ca asta este tot ce fac in timpul liber: ma uit la emisiuni cu deco, mi-am cumparat un teanc de reviste pe care le rasfoiesc de zor (mi-am luat si astazi doua), mi-am cumparat creioane, foi albe etc si "decorez" de zor casa parintilor mei de la Bucuresti (o cunosc cel mai bine). Cand voi termina cu ea o sa ma apuc de asta in care stau acum.
In rest merg in cu Cristi in parc unde zburda de zor iar eu il urmaresc (deja aproape alearga) si vrea sa iasa pe strada spre marea mea disperare, iar la plecare am maaaare scandal!
Ma urmareste peste tot prin casa, n-am liniste nicaieri, nici macar la toaleta...De dormit doarme doar in carut cand suntem la plimbare asa ca n-am parte de pauza nici cu ocazia asta.
Asa ca timp de citit...hmmm...doar din cand in cand din Bridget Jones's diary insa intentionez sa revin si la acest obicei. Sper sa am mai mult timp.
In legatura cu vitamina D, la noi se recomanda intr-adevar, asa ca eu ii dau si o sa-i mai dau pana pe la doi ani. Cred ca ar fi bine sa intrebi doctorul.
Un martisor si de la mine.
P.S. Cand ne intalnim si noi?
Claudia si Cristi
violetzyka spune:
Buna fetelor,
Imi pare foarte bine sa mai aflu cate ceva despre voi, m-am gandit ca poate s-a intamplat ceva cu voi, v-ati suparat...sau cine stie...ca nu ati mai dat nici una nici un semn de viata !
Tara,multumim de urari si felicitari.M-am obisnuit destul de repede cu rolul de mamica,nu ma asteptam sa ma descurc asa de bine cu micutul.Si cand ma gandesc cate probleme mi-am facut,cate ganduri...Ii dau papa exclusiv de la san si uneori ceai de musetel daca il doare burtica.De cateva ori am facut niste greseli cat casa...Am iesit intr-o duminica la plimbare si fara sa ma gandesc la consecinte...am baut un capuccino.Dupa ce am ajuns acasa si i-am dat si lui sa manance,a inceput show-ul.Se vedea pe el ca este obosit dar nu putea adormi si plangea ca din gura de sarpe.Nu l-am putut calma cu nimic,a adormit intr-un sfarsit,dupa vreo 5 ore de circ.La fel mi s-a intamplat cand am baut un ceai negru si alta data un ceai verde.M-am lecuit definitiv cu stimulentele de genul asta! Mai bine pic de somn decat sa mai am parte de asa ceva...In rest,doarme bine noaptea,ii dau sa manance pe la 12 si adoarme bustean pana pe la 5 si se mai trezeste pe la 8.Sunt foarte multumita in privinta asta.In schimb nu prea doarme ziua,cel mult o ora,apoi urmeaza mici probleme pe la burtica,ceaiul,papa...si din nou de la capat.Il mai plimb cu caruciorul prin casa si adoarme foarte bine,ii place mult mai mult decat in patut.
M-am lamurit cu vitamina D,am gasit pe net ca necesarul zilnic este 2000 de unitati pentru mine ca sa primeasca el prin lapte doza zilnica de 400. Mi-am cumparat capsule cu ulei de peste,asa ca pana ma duc la GP le iau pe astea.Este foarte curios cum de nu mi-a spus nimeni nimic pana acum...sunt curioasa ce imi va spune doctorita.
In rest,abia asteptam sa se faca mai cald sa iesim la plimbare.Ar fi super sa ne intalnim,sa ne plimbam cu micutii prin parc.Noi locuim destul de aproape de Stephen's Green,mi-ar fi mai usor daca ne-am intalni aici.Si apoi ,mai vedem...Ce ziceti?
she_wolf spune:
Bunaaaa!
Pentru mine este ok Stephen's Green. Nu este chiar foarte aproape, dar ajung destul de usor: cu DART-ul pana la Pearse (am patru statii de mers) si apoi putin pe jos.
Am cumparat astazi carut sport si de-abia astept sa-l probez maine. Sper sa-i placa si lui Cristi, dar oricum ma voi deplasa mai usor asa decat cu 4x4-ul de acum. Partea proasta este ca nu mai incap atatea cumparaturi in el (jos, in plasa).
Sa ne spui tu cand si cum poti iesi ca sunteti cei mai mititei.
Apropos de cafelute, Cristi se poarta de parca ar bea zilnic. M-a zapacit de tot!
Claudia si Cristi
violetzyka spune:
Eu as zice sa asteptam sa se faca mai cald,sa vina un pic primavara.Cu vremea asta atat de capricioasa nu poti sa-ti faci planuri,ca intotdeauna ai parte de surprize !Au fost cateva zile frumoase dar acum parca iar e frig si cenusiu...nici nu imi vine sa ies din casa.
Am fost duminica la biserica sa ne citeasca preotul...care a cam strambat din nas...ca si cum - acum se vine? Trebuia sa ne citeasca la o zi,la 8 si abia apoi la 40 de zile(care au fost de fapt vreo 50 ) Ne-a citit pentru toate asa ca suntem si noi in rand cu lumea...
Tara avea dreptate in legatura cu vitamina D ! Se pare ca aici nu se da la copii,doctorita habar nu avea de asa ceva.Mi-a zis ca daca mananc bine e suficient,nu am nevoie de suplimente.Nu stiu ce sa mai cred.Cum e oare posibil ca in Romania sa se puna o asa de mare importanta pe vitamina D iar aici sa se ignore complet? Uneori mi se pare ca irlandezii astia sunt complet rupti de realitate...
She wolf,cum ti se pare Irlanda dupa jumatate de an? Ai aceiasi parere buna ca la inceput?
Ce mai face Cristi? Cu cine seamana asa de poznas? Cum se descurca cu mersul? A inceput sa vorbeasca?