Inseminare artificiala [IAS] 6

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Vali,daca nu spuneai tu as fi spus eu ca Dna dr Dracea este o draguta...te-am lasat totusi pe tine pt ca ai fost pacienta ei.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by diana2004

Victoria, la ce dr. ai fost tu la Parhon ? Dr. ti-a sugerat la cine sa faci inseminarea? Eu merg la d-na dr. Neamtu, dar prima inseminare am facut-o la Giulesti la d-na dr. Dracea si mi-ar fi jena sa merg acum la alt dr.
Iti tin pumnii ,asteptarea sa fie cit mai usoara (daca e posibil asa ceva ) ,si cu rezultat pozitiv1

diana2004

Diana, coincidenta: si eu am fost tot la dr. neamtu si dansa m-a trimis la dr. Cocei. Am vrut sa merg la cabinetul particular dar din cauza ca sambata cand imi trebuia mie dansa era la Giulesti, am fost acolo...Culoarele arata rau de tot, dar in sala de inseminare e modern si curat, si dr. Cocei a fost extraordinar de blanda si dragutza (atunci ma vedea prima oara), m-a mangaiat, m-a incurajat...Ce sa spun, am fost f. multumita de ea!
Multumesc pentru urari, va urez si voua succes,

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codri spune:

Anis, Diana2004 multumesc pt incurajari. Inca sunt optimista.
Victoria iti tin pumnii si asteptarea sa fie cat mai usoara.

Codri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Fetelor, e cazul sa reusim si noi in primavara asta (sint draguta ,nu zic luna asta ), pt. ca pe la aspirante optimiste ramin gravidute pe capete. Cred ca joi o sa incep monitorizarea si pe saptamina viitoare inseminarea.
Gabela,dar mult mai munceste sotul tau! Glumesc,si noi am avut perioade cind abia ne vedeam asa incit eu am renuntat la unul din joburi si mi-e foarte bine ; sper sa avem rezultate cit mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Tot eu sint ... n-as vrea sa-mi intelegeti gresit mesajul de mai sus, bineinteles ca imi doresc sa reusim luna asta TOATE fetele, dar gindul ca daca nu reusesc acum pot sa mai fac inseminare si luna viitoare , ma ajuta sa imi pastrez curajul si sa nu ma deprim de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Gabiiiii....ce mai faci?? Ai facut HSG? Pe cand inseminarea????

AniS

Mergi la inceput

Diana2004...sper sa ai gura aurita!!

Victoria si Codri...va tin pumnii!
Codri , dar tu esti in intarziere nu?

AniS

Mergi la inceput

Fetele,
Eu de ieri am inceput cu Menogonul..nu imi prea place..ma cam doare. In plus luna asta la mine a fost f ciudata menstruatia, in cantitate mica si fara cheguri....plus ca am ramas cu senzatia de durere la sfarcuri....hmmm

In fine vineri ma duc la eco, si in functie de asta aflu cand fac inseminarea!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele care va interesati de Dr. Dracea, as vrea sa imi expun si eu o umila parere. Chmony sunt de acord cu impresia ta. Cand eu mergeam la ea nu era nici gravida, nici nu pleca nicaieri, mi-a luat si banii si nici nu a trecut sa ma vada cat am stat in spital pentru laparoscopie. Daca eu nu o intrebam "dna doctor, credeti ca ar fi bine sa fac asta sau asta?" ea nu imi spunea absolut nimic, nici vorba de inseminare, nu mi-a cerut nici macar o spermograma, nici nu m-a intrebat macar daca sunt maritata.
Total dezinteres. Eu nu am mai mers la ea din momentul in care, desi eram programata, ea nici nu era acolo, ne-a bagat Marinescu printre programarile lui la echo si nici nu mai stiam pe ce drum sa merg si daca fac un progres.
Tarziu, de pe forum, am aflat ca in primele trei luni, dupa laparoscopie este indicata o inseminare pentru ca ovarele sunt proaspat decorticate. Ea a lasat aceasta perioada sa treaca fara nici un fel de tratament.
Este interesata numai de cazurile foarte dificile ce ii pot aduce publicitate (la TV sau altfel), din astea obisnuite nu prea prezinta interes.
Nu neg si nu am negat nici un moment ca este un medic priceput, mie insa nu mi-a dat ocazia sa vad asta pe pielea mea.
Sper sa nu fi suparat pe nimeni dar aceasta a fost experienta mea cu ea.
Va pup

Catalina, o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Multumesc mult fetelor care mi-au trimis urari de bine!!!!
Eu acum stau acasa, ma cam doare burta(nu stiu de ce), mai ales cand stau la calc....si asteeeeeepppppptttttt!!! Stiti cum e....

Va tin pumnii la toate, bafta la inseminari si sa auzim de bine!

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput