Insamantare artific. la Medsana sau Giulesti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Tisha si eu am fost pacienta prof Ancar. Am facut 3 luni de stimulari simple cu puregon si pregnyl. Efecte adverse in jur de 7-8 kg in plus si ceva ameteli dar suportabile. Puregonul este ceva mai dureros dar il suporti. De facut eu le-am facut la camera de garda a spitalului caritas care este langa mine.
Si eu as vrea amanunte despre inseminare. Sunt curiasa daca ti-o face la spital sau la Medsana. Si eu voi incerca o inseminare in primavara.
Bafta si sa ne ti la curent.
Eu nu mai sunt deocamdata pacienta lui Ancar si a nici unui de ptr ca m-am hotarat sa iau o pauza(de aproape 10 ani imi ajunge, m-am saturat de dr si tratamente).

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Catalina intr-adevar Prof Ancar este al doilea in Romania care a facut FIV(dupa prof Munteanu de la Timisoara). Primul Fiv al lui Ancar este un baietel(de 7-8 ani) si il cheama Virgil(Ancar ii este si nas), dar sa nu uitam ca inca de la inceput Ancar a lucrat in echipa cu dr. Denisa Protopopescu de la municipal.
Jos palaria in fata lui Ancar dar si a dr. Protopopescu.
Si a lui Niculescu bineinteles ca sa nu se supere fetel care sunt pacientele lui. Chiar ieri am auzit lucruri f frumoase despre Niculescu.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Gabid, mie la Giulesti pt inseminare nu mi-au cerut analize speciale ,am avut eu dozari hormonale mai vechi ,HSG, si am fost monitorizata la echo. La spermograma nu e asa important nr. sau mobilitatea ,dar nu trebuie sa fie leucocite pt ca acestea indica o infectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_dim spune:

Buna, eu va urmaresc de multa vreme insa nu am avut indrazneala de a participa la discutiile de pe forum. Am si eu, la fel ca si voi, aceiasi durere, dar cu multa speranta cred ca vom trece cu bine peste toate problemele si vom deveni mamici foarte curand.
Acum as vrea sa va raspund,atat cat stiu, la intrebarea de mai sus. Si eu sunt pacienta profesorului Ancar iar acum mai bine de o saptamana, mai precis pe 22 ianuarie am facut prima (si inca mai sper ca pentru ultima oara)inseminare cu dansul. Din cate stiu aceasta procedura o face doar la Medsana. Nu ma intrebati de ce nu m-am dus in alta parte; am tot vazut ca sunt discutii cum ca in alta parte este mult mai ieftin. Asa este, sunt perfect de acord cu voi ..... dar dupa 4 ani in care am incercat diversi medici, dansul a fost primul in care am INCREDERE. Nu ma scot banii din casa, cum se spune, dar increderea in acest OM m-a facut sa incerc. Probabil ca daca nu voi reusi am sa incerc in alta parte dar doar din motive financiare. Despre ce inseamna inseminare la Medsana ce pot spune in cateva cuvinte: in cei 500 de euro nu intra DECAT procedura, nimic altceva. Daarrrr profesorul te cheama pt monitorizari la Sf Pantelimon unde in nici un caz nu te costa ca la Medsana. Poti sa dai, poti sa nu dai ceva, sunt convinsa ca la fel de profesionist este in ambele situatii.
In ceea ce priveste tratamentul, depinde de organism. Eu la prima stimulare simpla, in oct trecut, am facut un chist de 6 cm de care nu am scapat decat prin punctie. Asta pt ca am un ovar polichistic. Acum sper sa nu mai patesc asa ceva, dealtfel nu am simptomele de atunci.
Daca mai aveti intrebari, va astept!
Cu multa simpatie
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Bine ai venit Ilinca si sedere cat mai scurta la aspirante!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ilinca o intrebare scurta. Dr Ancar a facut inseminarea??
Eu din cate stiu e ca NU el face....si atunci ce Dumnezeu platesti 600 de EURO....pt?? E alegerea fiecaruia..

Eu cand am inceput inseminarile(acum o sa o fac pe cea cu nr4) m-am interesat..unde m-ai exact ..eram si pacienta dr Ancar si a dr Cocei...interesandu-ma de procedura si tot...am vazut ca NU E NICI O DIFERENTA de procedura ....asa ca am preferat sa fac 6 inseminari cu banii aia.la Giulesti , de fapt la cab particular a dr Cocei...decat sa-i arunc aiurea in curtea Medsanei.....pt ca pana la urma inseminarea e o loterie.
Nu mai vorbesc ca fac tratament si cu menogon..si arunc 100 de Euro in fiecare luna....parca suna mai bine 200 de Euro in fiecare luna cu tot la Giulesti..decat 700 si ceva de Euro..la Medsana..

Dar repet pana la urma fiecare alege cum isi cheltuie banii...

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Ilinca, ai cat se poate de multa dreptate! Intr-un an de zile (de cand am inceput cu Ancar capitolul fiv) am facut zeci de eco, nu le mai stiu numarul, si cu mici exceptii le-am facut la Pantelimon. Ei bine, niciodata, la nici o eco, nu i-am dat nici un ban! Nimic, zero! procedura si tratamentul ne-au secat de toate resursele financiare si mi se pare pur si simplu un moft din partea mea sa-i bag 500.000 intr-un plic. Dar asta nu l-a impiedicat nici un moment sa se poarte cu mine ca un profesionist si mai ales ca un om, pentru ca am trecut prin momente grele impreuna si da, am fost impreuna atunci.
Aseara m-a sunat de pe mobilul lui pe mobilul meu sa-mi reaminteasca ce trebuie sa facem pentru ET. Credeti ca daca ii dadeam ceva proceda altfel?
Daca alegi o clinica particulara platesti taxa impusa de ei. Mi se pare corect. Nu-ti baga nimeni mana in buzunar. Dar daca ai platit taxa aia nu vad de ce sa mai dai si pe langa... Fie ca e Medsana, fie ca e Pantelimon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_dim spune:

Multumesc AniS!

Nu stiu daca este o regula, dar mie mi-a facut inseminarea profesorul. Poate ca am avut noroc ca s-a intamplat intr-o joi cand era dansul acolo ca deobicei, nu stiu. Ai dreptate, repet; am facut-o acolo doar pt ca am mare incredere in profesor si am tinut neaparat sa. Sunt convinsa ca si dr Cocei este o profesionista, din cate v-am auzit si probabil ca daca nu-mi reuseste de data asta am sa merg la dansa. Sub nici o forma nu-mi pot permite 7-800 euro pe luna.

Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tisha spune:

Gabi, pt. inseminari iti trebuie HSG(cu rezultat bun, cel putin o trompa cu permeabilitate bunisoara), dozari hormonale (z. 14 + z. 21)si spermograma. Mie Prof. Ancar nu mi-a propus inseminare pina nu s-a imbunatatit spermograma, ca nr. si mobilitate. Ilinca, tie ti-a facut Prof. monitorizarile la Pantelimon? Ti-a facut internare de forma, cit de des le-ai facut, ai pierdut mult timp in spital? Eu am un servici care nu-mi prea permite sa lipsesc si-mi fac mari griji cu timpul. Puregonul ingrasa ? M-am speriat cind am auzit de 7-8 Kg in plus. Si eu care ma chinui sa slabesc...Cine a mai urmat tratament cu puregon, e inevitabil sa te ingrasi? Macar sa stiu sa ma feresc sa maninc prea mult in perioada de stimulare. Mie mi-e frica sa nu mi se deregleze metabolismul de la asta.
Tisha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Tischa,nu cred sa te ingrasi de la 5 fiole de puregon.Daca iti impui sa nu mananci nu te ingrasi.Karula a facut 40 fiole si poate ca s-a ingrasat putin dar poate fi si din cauza stresului.Nu trebuie sa-ti fie teama!

Gabi.

Mergi la inceput