Buna, fetele ati confundat oarece. Prenyl-ul de care vorbiti voi este o SINGURA FIOLA. vOI ATI LUAT UNELE DE CONCENTRATIE mai mica. Asa am resit si eu , dar bine ca am cumparat o sinura cutie. Mereti la farmacie si aratati concentratia. EU mi le-am facut sinura. Deci pureon si prenyl in total 4 fiole.
Va multumesc de pareri, ce cred ca m-am convins este sa mer la prof. Ancar si sa-l ro sa ma mai lase 2, 3 luni pana sa incep I.A. In timpul asta ma voi mai andi la cine sa mer sau poate chiar raman.
diana
Tisha, eu am facut monitorizarile la Pantelimon deoarece profesorul a vrut sa ma vada personal (din cauza problemelor mele cu ovarul polichistic)si cum la Medsana nu este intotdeauna m-a chemat la spital. Monitorizarile le-a facut inaintea fiecarei injectii cu puregon (3 buc)iar pt asta nu am pierdut foarte mult timp. Mergeam la spital pe la ora 7:30 ca sa fiu prima si in functie de cate gravide si internari (care sunt prioritare) sunt in ziua respectiva intram si eu. Nu am plecat mai tarziu de 8:30 niciodata. Nu se face internare.
Fetele, va rog eu mult, care aveti cunostinta, dati-mi si mie nr de telefon unde pot face o programare la dr Cocei si daca ati sti si programul si alte amanunte care m-ar putea ajuta la o prima intalnire, va raman recunoscatoare.
Multumesc
Catalina, o viitoare mamica
Catalina:
Dr. Cocei
Cabinet Nord medica
Calea Grivitei nr. 156 sc.D et.2 ap.108
tel.2231906
Succes,
V.
veni, vidi, Victorie!