De ce sunteti infideli?

De ce sunteti infideli? | Autor: valentinag

Link direct la acest mesaj

Nu ca eu as fii in situatia de a fii inselata,desi niciodata nu se stievreau sa va intreb pe voi,barbatii/femeile:

De ce va inselati sotiile/sotii?

Vreau motive serioase,argumentate!
Ca s-a ingrasat 20 de kile si nu mai este atragatoare,ca va controleaza pina la exasperare,pina si in torpedoul de la masina,ca nu mai sunt atenti si dragastosi cum erau odata,etc...

Bagati aici explicatii,ca sa stiu ce trebe sa nu fac,ca sa nu fiu inselata

Pen ca joxy mi-a atras atentia repede,asa de dragul corectitudinii,reformulez cum zice el!

Valentina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Initial creeata de valentinag

da' cine a zis ca o face? n-avem treaba acasa sau cum? de ce-ar trebui sa ne batem singuri cuie in talpa dijeaba? mai ales ca toti berbantii e la fel, adica neshte porci, asa ca peste ce noutate dai daca ii schimbi? :))) pardon, glumeam, serios ca glumeam, berbantii ie neshte ingeri! :))

quote:

parerea mea e ca ceasul rau, pisica neagra, nu poti evita napasta nici daca dai trei pasi inapoi si-ti scuipi in san cand vezi dihania ca-ti taie calea. :))
serios acum, tu te-ai saturat cu binele si vrei sa te stresezi pe motiv ca drobul de sare sta pe soba nebagat in seama? lasa-l dom'le acolo ca merita!

p.s. scuze daca am raspuns neserios si crezi ca ti-am zapacit topicul, azi m-am trezit cu chef de caterinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Initial creeata de valentinag

Nu ca eu as fii in situatia de a fii inselata,desi niciodata nu se stievreau sa va intreb pe voi,barbatii/femeile:

Vreau motive serioase,argumentate!
Ca s-a ingrasat 20 de kile si nu mai este atragatoare,ca va controleaza pina la exasperare,pina si in torpedoul de la masina,ca nu mai sunt atenti si dragastosi cum erau odata,etc...

Pen ca joxy mi-a atras atentia repede,asa de dragul corectitudinii,reformulez cum zice el!

Valentina

.......sau de ce te temi de aia nu scapi.

~~ Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

nu se inghesuie nimeni?
eu n-am ce sa spun ca n-am cazut in pacat dar chiar ca ma intereseaza. Subiectul nu pacatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Parere personala:

Cand in famile e chiar, in consecinta lipsa de atmosfera de intelegere, mai lipseste si, omul barbat/femeie, din cauza ca are nevoie de tandrete/dragoste ajunge sa insele.

Bineinteles ca mai sunt si alte motive, sau se poate intamlpa la unii chiar si fara motiv.

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

PARERE personala>
plictiseala, dorinta de nou, monotonie etc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

si io parerea mea

daca nu se mai intampla nimic nou pe front ...daca nici gusturi comune nu se existeaza, daca fiecare uita de existenta celuilalt, el-cu atentii, cine, flori, scos in oras...ea-sa se faca , sa-l faca sa se simta barbat, etc, etc....atunci e clar, doar suntem oameni, nu??!!

Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AK spune:

quote:
Originally posted by lena

si io parerea mea

daca nu se mai intampla nimic nou pe front ...daca nici gusturi comune nu se existeaza, daca fiecare uita de existenta celuilalt, el-cu atentii, cine, flori, scos in oras...ea-sa se faca , sa-l faca sa se simta barbat, etc, etc....atunci e clar, doar suntem oameni, nu??!!

Lena

pai e clar . . ea sa se faca. . el cu flori scos in oras. . .si ne mai miram . . .el face . . .ea sa se faca. .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AK spune:

Lena, ref. la mesaj privat.. raspunsul meu era la felul cum ai pus problema in ultimul tau raspuns (cu icon-uri sugestive )si nu ti se adresa tie in mod direct. Si oricum cred ca aceasta este si menirea forumurilor. . sa ne exprimam liber parerile, care plac sau nu plac unora si altora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Se intampla pur si simplu si toti avem tendinta sa dam vina unul pe celalalt!
Zic si eu
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

curiozitate,...dorinta de a incerca ceva nou, nu stiu, sau pur si simplu un impuls, o pasiune de moment in care ti se pare ceva firesc, de care apoi uiti in timp si iti dai seama ca nu era aceea persoana la care tii, ci cel/cea care au fost inselat/a...si atunci ai remuscari dar e prea tarziu...

Mergi la inceput