De ce sunteti infideli?
Raspunsuri - Pagina 2
polux spune:
Dupa mine, atunci cand se ajunge la asa ceva, si poate mai departe la divort, vina nu este numai a unuia singur. Au amandoi partenerii o mai mare sau mai mica parte de vina.
Gandeste-te ca sotul te neglizeaza, pentru ca are prea multe probleme la servici si munceste foarte mult ca sa aveti tot ce va trebuie. Nu mai are timp de tandrete sau de mangaieri, nu-si mai aminteste zilele de nastere etc.
Si tu ca femeie ce ai facut. La inceput ai tacut si ai rabdat, iar apoi ai inceput sa-i reprosezi cate un pic , ca pana la urma sa ajungeti la certuri. Intr-o cearta nimeni nu-l asculta pe celalalt. De aici vine marea problema a cuplurilor. Caci vorbim unul cu altul, dar nu-l ascultam pe partener.
Apoi gandeste-te de ce sotul poate sa ajunga acolo. Zi de zi vine si te gaseste in acelasi trening uzat, sau acelasi capotel uzat. Si in pat cand pune mana pe tine spui, "lasa-ma sunt obosita". Poate ca esti obosita, dar asta se intampla o data, dar daca devine o obisnuita...va duce la alte lucruri.
Cred ca am facut prea mult timp teoria chibritului. Concluzia mea este ca trebuie sa invatam sa comunicam si sa ne ascultam unul pe celalat. Sa incercam sa fim aproape in toate momentele, nu numai cand suntem fericiti. Iar dupa comunicare, important este sa intelegem ca viata in doi inseamna si o serie de compromisuri, din ambele parti, nu numai dintr-o parte.
A si sa nu uit. Cred ca ce se mai intampla in viata de zi cu zi, este ca fiecare din parteneri incearca sa-l schimbe pe celalat. Nu faceti asta. Ganditi-va ca atunci cand v-ati casatorit va placeau anumite parti ale sotului sau sotiei. De ce acum nu va mai plac? Nu incercati sa-l schimbati, ci incercati sa-l acceptati asa cum este.
Oricine are probleme in casnicie, minore sau nu. Important este sa le constientizam si sa le rezolvam la timpul potrivit.
LUCRURILE LASATE DE CAPUL LOR MERG DIN RAU IN SI MAI RAU!
Liliana
PS.E numai parerea mea. Ca dovada, eu sunt impreuna cu sotul de 11 ani de zile si inca mai dorm in bratele lui si inca ne iubim ca la inceput. Sincer, eu il iubesc mai mult acum decat la inceput. Sper sa nu citeasca ce am scris eu aici.
florget spune:
quote:Ai foarte mare dreptate Liliana.Eu personal sunt de acord cu tine, nu trebuie sa schimbam felul de a fi al partenerului ci trebuie sa-l iubim asa cum a fost, este si va fi.
Originally posted by polux
Ninja spune:
Pentru femei: daca barbatul se mai uita si la altele...nu inseamna absolut nimic...tot la voi se intoarce.
Daca mai incalc regulamentul, voi fi banatwww.click-smilies.de/sammlung0903/sauer/angry-smiley-036.gif" border="0">
antoioana spune:
Polux, f. frumos . De acord. Dragostea trebuie ingrijita...ca si o floare.
Numai bine.
anto
ciuf spune:
Precum citatul: "Un barbat isi insala sotia nu cu una mai frumoasa sau mai desteapta ci cu o ALTA femeie"
Ciuf
alexa spune:
Iata un raspuns foarte pertinent.
Precum citatul: "Un barbat isi insala sotia nu cu una mai frumoasa sau mai desteapta ci cu o ALTA femeie"
Ciuf
[/quote]
Tinabeve spune:
Ciuf, m-a facut s zimbesc raspunsul tau. De fapt, sa rid de-a binelea!
Nu la fel as fi facut si acum citiva ani, cind am fost inselata. Am fost prea grabita sa plec pentru ca sa-l intreb de ce a facut-o. Vezi, anumite lucruri iti scapa intotdeauna!
Nu stau acum sa fac investigatii, dar probabil ca incepusem sa evoluam in mod diferit, ca am luasem pe nesimtite pe cai diferite. De aceea acum imi inebunesc sotul cu teoria "experientelor comune"!
Tina
Speranta moare ultima.
noltic spune:
Cine pe cine(se) inseala? E vorba de o aventura sau de o afacere? Daca-i aventura pagubitul este autorul(daca se deconspira) iar in afaceri cel care nu stie sa intzeleaga paguba.
Asta e viatza!
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Ciuf
Daca-mi amintesc bine in George Bernard Shaw am citit fraza asta si-i dau dreptate. Mie personal mi se pare o revelatie! O femeie inselata se poate simti inferioara si chiar vinovata pentru ca barbatul ei a preferat pe altcineva. Daca ar constientiza insa ca n-a gresit cu nimic si ca este doar anterioara pe lista domnului i-ar fi mult mai usor sa depaseasca momentul. Din fericire n-am trecut prin asa ceva.
Cristina
roxana1974 spune:
Io stiu una si buna, "ce nu stii nu exista!", adica daca are o aventura cu vreuna care i-a pus ceva pe nas, de ce sa ma amarasc, daca tot nu conteaza si tot la mine vine? Mai bine sa nu aflu, nici el nu va afla, cu sigurantza .