am pierdut 3 prieteni

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Am vazut si eu stirea la televizor...imi pare nespus de rau ca s-a intamplat asa o tragedie.Dumnezeu sa-i odihneasca.

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Imi pare tare rau, cand am vazut la tv mi-au dat lacrimile, doar cand m-am gandit cum va reactiona micutul cand va afla.
Condoleante familei!

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Sincere condoleante

Corina & Darian,tot mai nazdravan...(4 ani si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia spune:

CONDOLEANTE!!sa-i dea Dumnzeu multa putere baietelului sa treaca peste acest soc!! Greu ii va fi toata voata!!! Uffff..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Am citit in ziar, la tv ma uit mai rar. M-am gandit mult la cei care ne-au parasit atat de tragic (si un coleg de-al meu s-a dus de Craciun in situatii similare...) dar mai ales la bietul copil: ce va face...
Dumnezeu sa ii ierte si sa aiba grija de sufletele celor care au plecat, iar celalti care au ramas sa aiba taria sa treaca peste intamplarea asta nenorocita.
Sper ca rudele respective sa il inconjoare cu toata dragostea lor si sa il ajute cat pot ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Condoleante draga mea
Viorela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Doamne ce tragedie! Imi pare nespus de rau, de fapt cuvintele sint prea seci pentru a exprima de fapt ceea ce simt! E ingrozitor!
Eu sunt sub influenta unui accident pe care l-am avut acum doua saptamini ,eram cu fetita in masina, era in scaunul ei, bine legata,i ar un mosh (chior) ne-a lovit din spate ca cica nu mi-a vazut semnalizarea. Mi-a facut masina praf, noi n-am avut nimic, numai ca sunetul si socul ala o sa-l am mult timp in urechi! Nimeni sa nu treaca prin asa ceva!
Inca odata, imi pre nespus de rau de prietenii tai, Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! Bietul baietel ramas singur, ce-o sa faca el fara familia lui? Oh, Doamne cita nenorocire pe lumea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaelena spune:

va multumesc din suflet.azi tocmai i-am condus pe ultimul drum.dumnezeu sa-i odihneasca in pace si sa dea domnul multa putere baietelului .medicii considera operatia de la cap ca fiind reusita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

D-zeu sa-i odihneasca! Sa ne tii la curent cu situatia baietelului ca ne gandim la el! Sper sa isi revina cat mai repede...

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Condoleante si insanatosire grabnica baietelului.
Miercurea Sibiului e un loc extrem de periculos cu multe accidente mortale!

Mergi la inceput