am pierdut 3 prieteni

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Condoleante!Dumnezeu sa le odihneasca sufletul!M-i se sfasaie inima cand ma gandesc la acel baietel...nu am cuvinte.

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Infioratorsi oribil mai ales pentru micutzul ramas acum fara parintzi. Stau si ma gandesc ca daca as putea sa-mi cumpar mai multe vietzi as face-o fara sa ma gandesc prea mult, dar numai pentru micutzul meu David, ca sa pot sa-i fiu apropape atat cat timp are nevoie de mine.
Dumnezeu sa-i odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Oribil!! Sincere condoleantze si Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! Imi inchipui cum te simti pt ca si eu am trecut print-o situatzie similara. Patru persoane in masina: mama, tatal prietenei mele, prietena mea si fratele ei. Au murit trei dintre ei si a ramas doar fratele ei care pe vremea aceea avea in jur de 10 anishori si care avea probleme destul de mari de sanatate. Un mare shock pt copil. A avut nevoie de o gramada de shedintze la pshiholog pt a-si reveni. In final lucrurile au intrat cat de cat pe fagashul normalitatzii , iar cineva din familie l-a adoptat pe baiat. Trista situatzie!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Vai ce trist este si ce ne-ai povestit tu, ralucami! De ce trebuie sa se intample asa lucruri groaznice? Ma doare tare!

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Eu cred ca ar trebui cautat un psiholog care sa fie alaturi de baietel si de rudele lui.
E cumplit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Este infiorator!!
SINCERE CONDOLEANTE!

Amelia si Ana Maria -1 an si 4 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi spune:

Sincere condoleante! Imi pare tare rau!
Dumnezeu sa-i odihneasca si sa-l ocroteasca pe baietel!

Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Nu-mi vine sa cred...trist sincer trist ..condoleante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaelena spune:

azi tocmai am aflat ca baietelul are nevoie de tratament foarte costisitor.pe zi 5 milioane si va sta in spital aproape 3 luni.antibioticele ce i se administreaza sunt foarte scumpe,iar daca i se prescriu altele face imediat febra si ...trebuie din nou redeschis deoarece puroiaza

Mergi la inceput