of, doamne! dumnezeu sa-i odihneasca pe parintii si pe surioara bietului copilas!
diana, daca sint probleme legate bani pentru tratamentul baietelului, deskide un topic la discutii generale, cred ca se va gasi un mic ajutor pentru el printre membrii site-ului. daca exista un cont in valuta eu sint gata sa ajut.
sanatate mictului si tine-ne la curent!
baietelul e mai bine dar l-au mai deschis iarasi la cap caci i-a mai reaparut puroi si l-au mai curatat,la fel si la picior.il tin mereu sedat pentru a nu se nelinisti din cauza lipsei parintilor.caci madicii cred ca baietelul in timpul accidentului s-a trezit si si-a vazut mama si sora cu sange caci intreaba mereu de ele iar doar pe tatal sau il cheama.iar in momentul in care s-a trezit dupa prima operatie de la cap,a reactionat destul de rau .ii striga si se zbatea rau de tot iar medicii au sost nevoiti sa-l lege atat de maini cat si de picioare.cu siguranta copilul va avea nevoie de un psiholog cand nu il vor mai seda.cat despre bani ...,medicamentele sunt foarte scumpe ,asistentele trebuie platite......
Vreau sa-ti zic ca pe mine m-ai terminat cu vestile acestea proaste...Am sa ma rog pentru el si sper ca saptamana asta sa ne aduci vesti mai bune...Nu vreau nici eu sa-mi imaginez ce se va intampla cand nu-i vor mai da sedative...Sper ca se vor gasi ajutoare aici, pe acest forum, unde sunt multe suflete mari pentru bietul baietzel...Te pupam si-ti multzumim ca ne ti la curent si mai ales ca esti alaturi de el...
oana-cannes