Trebuie sa dau Licenta in Februarie la facultatea de Litere din Craiova.Stie cineva cum e examenul,cum sunt profii'? Eu am terminat facultatea in Bucuresti la o facultate particulara si sunt obligata sa dau la Craiova.
Va multumesc anticipat.
Draga Flory,nu te pot ajuta in mod direct,pentru ca nu cunosc deloc cum este la facultatea din Craiova,dar iti pot da un sfat.Eu am terminat de vreo 7 ani literele in Bucuresti,si-ti pot spune din proprie experienta ca,oricit de multe ai sti despre profesori,examene,asta nu va ajuta cu mult,atunci cind esti in fata lor.Singurul lucru care conteaza este sa fii stapina pe materie..si indiferent de cum sint profesorii,trebuie sa ai tu o liniste in suflet..ca esti pregatita pentru orice fel de intrebari.
Iti doresc multa bafta!
Rayuela cu bebe
nu iti pot spune cu este licenta la litere, dar parerea mea este ca trebuie sa inveti
eu am dat acum in ianuarie si daca nu invatam picam si data aceasta
bafta multa!!!!!!!!
Eu am terminat la Craiova , da' nu la litere. Nu cunosc nici profesorii de la litere da' cred ca mai bine deschizi un subiect care sa te ajute sa identifici eventualii absolventi de Litere la Craiova si poata ei iti dau mai multe relatii.
Imposibil sa nu fie.
Bafta multa!