Mamici din Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna fetele,
Caty bine ai venit sau revenit!
Apropo de carucior,si eu trebuie sa cumpar. Al meu are 4.800 g si weekendul trecut cand a fost cald afara, mi-a rupt mainile (chiar am facut febra musculara) tinandu-l in brate.
Noi am studiat piata prin Bucuresti, un carucior cat de cat mai bun incepe de la 4.000.000 lei. Sa vedem pana la urma ce o sa luam. Oricum nu unul prea mare ca eu stau la etajul 7 si nu am cum sa ma trambalez prin lift cu el.
Roxana am inteles bine ca vi la Buc? Si pe unde te plimbi?
Eu tot astept sa se trezeasca Printisorul sa-i dau sa suga (el care se trezea din 2 in 2 ore), dar vad ca nu are nici un gand asa ca ma culc. Doamne ajuta!

Pupici,
Layla si Daniel Alexandru 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Fetelor, eu am luat pt bb din Bucuresti scaun de masina!
Cel mai bun pret mi s-a parut la Cora, dar ce cautam eu nu avea acolo si am luat din Carefour cu 200.000 mai mult.
In centru, la Unirea, de exemplu mi s-au parut f.scumpe, aceleasi produse ca si la magaz de mai sus.
Bafta la cumparaturi!

Caty, bb are 7 kg la 4 luni?
La fel ca bb meu la 7 luni!
Dar la cat s-a nascut?

CriXia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza la mamici.
ce mai faceti?
eu am facut o escapada la bucuresti de joi pina duminica....si tare bine a fost!!!
crixia ai dreptate cu magazinul din cora, e tare bun si mi-au placut si vinzatoarele. au mai vazut oferta....si acum trebuie sa ne mai si hotarim.
eu sunt bucuroasa ca de vineri am simtit piticul miscind....si acum ma distrez cu asta!!!
voi ce mai faceti?
Layla..ce mai face printul mostenitor?
va pup si va doresc o saptamina foarte buna!!
Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Revin si eu la mamici din Constanta dupa ceva timp. Intru destul de putin pe Net si scriu la mamici de iunie-iulie 2003, deobicei.

Am avut o perioada mai grea, dar acum trebuie sa fiu in forma pt. ca am inceput serviciul.

Roxana, felicitari pt. miscarile lui bb. Nu-i asa ca e o senzatie minunata?

Crixia, ce mai face bb Alexia?

Catalina, ce bine ca ai revenit si tu pe forum. Chiar ca e mare bb Dinu la 4 luni! Nu pot sa cred nici cum a trecut timpul. Parca ieri eram eu o proaspata mamica si incercam sa te incurajez ref. la nastere. Cand ma gandesc ce bb-i mari avem imi vine sa plang.

Laura, l-am vazut si eu pe Vlad in poze. Ce baiat mare! Tu ce mai faci?

Layla, si Daniel ce mare s-a facut! Chiar e perfect.

Maria este un bb foarte cuminte care pana acum nu mi-a facut probleme. Este o grasuna: are 9 kg, dar si 73 cm.

Stam foarte prost in schimb cu iesitul la plimbare. Cand se incalzeste vremea, o sa imi fac zi de iesit in parc vinerea, pt. ca am program scurt. Poate atunci putem sa ne intalnim.

Sper sa scriu mai des decat pana acum.

Va pup
Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput

Cornelia, ce bine ca ne dai vesti!!
imi pare bine sa aud ca ti-ai mai revenit!!! poate cind se incalzeste ma alatur si eu voua la plimbarica, ce zici? pe unde stai?
e extra senzatia cu miscarile piticului, ai dreptate..acum trebuie sa ma obisnuiesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Roxana, eu nu stau chiar in Constanta (stau in Agigea, dar nu am gasit subiectul cu mamici din Agigea ). Locul de munca este pe la Institutul de Marina (Academie), dar vreau sa ies in parc in Tabacarie. Asta se va intampla daca reuseste mama sa o aduca in oras pe Maria, cand ies eu de la serviciu. Sper sa ne sincronizam. Vinerea trecuta (cand a fost asa frumos afara), am reusit sa ma plimb si eu trei ore cu Maria. Ne-a placut si vrem sa repetam figura. Daca mai sunt si alte mamici cu bb-i sau burtici, cu atat mai bine.

Va pup,
Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput

nici o problema....ca agigea e la o aruncatura de bat, nu?
si eu abia astept sa se faca mai frumos....sa speram ca frigul asta e ultima rabufnire a iernii....sa se faca odata cald!!!!!
cred ca pina la urma tot fac initiativa aia legislativa cu scoaterea iernii in afara legii....m-am saturat!!!!!
Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Cornelia, imi pare bine ca ti-ai revenit dupa necazul pe care l-ai avut cu intreruperea de sarcina. Mie mi-a povestit Oana despre ceea ce ai patit. Bine c-o ai pe Maria care e un copil asa de reusit !
Zici ca are 9 kile Maria...mey, da' repede a mai crescut !
Tare mi-ar placea sa ne intalnim in Tabacarie cand se mai incalzeste vremea. Sigur vine si Oana daca-i zic. Eu si cu ea stam la 5 minute una de cealalta, chiar vis-a -vis de parc.

Fetelor, eu sunt dupa un weekend super-agitat. Sambata la pranz i-am facut ziua lui Vlad la Mac Donald's impreuna cu inca 6 copii (a venit si Oana cu Paul al ei care a fost cel mai mititel dintre invitati)iar seara ne-au vizitat 3 familii de prieteni acasa si l-am tot sarbatorit pe fi-miu pana pe la 1 noaptea . De fapt ziua lui Vlad a fost duminica, dar duminica era zi ziua lui taica-miu (bunicu' si nepotu' sunt amandoi pe 15 feb), asa ca ne-am dus la mama la masa. Acolo alte mese intinse, cu bunatati, tort si sprtiz...
Acum ma resimt. M-am indopat cu colebil, triferment si am intrat la regim ca sunt cam latifundiara si la vara la plaja...deh...tre sa nu se reverse marea p-afara cand intru eu in apa.

Roxana, ce misto de tine c-ai fost la Bucuresti ! Si mie mi-e dor de o escapada in capitala sa colind putin magazinele .

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna ziua mamici si burtici,
L-am culcat si eu pe Printisor care s-a smecherit de tot, toata dimineata m-am chinuit si eu sa dorm cu el, dar mai mult de 10 min nu a dormit, acum in schimb cand mi-a trecut mie somnul, el doarme de sparge.
Roxana felicitari pentru miscarile lui BB, nu-i asa ca este minunat? Uneori imi lipsteste burtica, mai pun seara mana pe abdomenul meu aproape plat si am o strangere de inima, asa ma obisnuisem cu burtoiul meu. Stai sa vezi in ultimele luni ce suturi iti da, cum scoate o manuta, sau se intoarce cu spatele, ce sa mai minunat!
Fetelor va invidiez ca puteti sa va plimbati! Eu stau in Bucuresti dar degeaba, nu pot sa ies decat pana la piata. Am ramas singurei (a plecat mama soacra-v-am mai zis? ) si nu mai pot iesi.
Doamne de abia astept vara, sper ca din mai sa ma "export" (vorba sotului) la Constanta.
Pupici,
Layla si Daniel Alexandru 7 saptamani

Mergi la inceput

Laura..chiar ca chefuri pe tine in week end intr-o veselie!!! sa iti traiasca Vlad si tatal...sa ai numai bucurii!!!!
auzi, lasa asta cu latifundiara...eu zic sa merfi cu mine la plaja...o sa fii o silfida in comparatie cu mine, nu?? eu dupa ce ca doctorita ridea de mine ca nu se pune nimic pe mine...m-am cam speriat ca in 10 zile s-a pus un kilogram. parca totusi e un pic mai mult...incerc sa reduc un pic piinea si dulciurile. eu cred ca e din cauza prenatalelor pe care am inceput sa le iau fix de 10 zile.
Layla....pai te asteptam la "import", nu??? stam la primire de partea asta. auzi....tare as vrea sie u ca la o luna dupa nastere sa am abdomenul plat...da si tu reteta, sa o bag la capatina!!!
dar acum stai acolo, ca aici e tare frig..mult mai frig ca in bucuresti si stii tu ca pe aici vine mai tirzior caldura, din cauza marii.
doamne fetelor, o sa rideti de mine, dar eu de 2 saptamini ma gindesc obsesiv ce bine o sa fie cind or sa apara ciresele si cum o sa maninc eu cite 2 kilograme. vise de gravida nebuna....

Mergi la inceput