Mamici din Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Laura, La multi ani lui Vlad si tatalul tau. Deci te tii de petreceri? Abia astept sa ne revedem. Cu Oana am mai vorbit la telefon.

Layla, mie mi-au trebuit vreo doua luni sa ma obisnuiesc cu mine fara burtica. Ma feream de tot ce aparea in calea mea si evitam sa intru prin locuri stramte, pt. ca stiam ca nu am loc. Si duceam mereu mana la burtica, sa vad ce face bb!

Roxana, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi pt. un kg. Sunt perioade in care faci salturi spectaculoase si altele in care stagnezi. Acum la mine kg. in plus sunt o mare problema. Reusisem sa slabesc ceva, dar m-am ingrasat iar, asa ca acum sunt la regim. Doar ca nu rezultatele se lasa ceva asteptate. Organismul meu e destul de bulversat.

Anul trecut pe vremea asta pofteam la piersici si cirese. Piersici mai gaseam, dar turcesti, fara nici un gust, dar cirese... In vara mi-am scos parleala.

Va pup!
Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Roxana, Cornelia va multumesc mult pentru urari !

Cornelia sa stii ca eu de ieri sunt la regim. Vreau neaparat sa scad 8 kile, adica de la 63 la 55, cat aveam inainte sa raman gravida. Mi-am luat si niste pastile de slabit pe baza de soc si seminte de morcov. Sunt foarte hotarata ! Asa mi-am propus : trebuie ca pana in vara asta sa redevin ceea ce am fost inainte de a produce copilu'. Iti doresc multa vointa daca si tu te-ai hotarat sa slabesti !

Roxi, da mey, mergem la plaja impreuna daca vrei. Eu sunt o maaaaare amatoare de plaja. In fiecare an bag cate 25-30 de plaji pe vara.
Esti curioasa sa stii sexul bb-ului ? La eco vrei sa-ti spuna ce o sa fie ? Deja daca a miscat cred ca se poate sti.

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Buna fetele!!!

nu are legatura directa , ci indirecta, adica ptr cine vrea sa slabeasca...
fetele care stau in Bucuresti comentau ceva de o metoda buna de dat jos kg cu paragil.
Stie cineva ce este si daca asemenea tratamente se fac si la Cta, asta ptr ca as vrea sa le fac cind vin in tara, ca sa scp de niste cm de pe picioare si de celulita.

Multumesc si va doresc sarcini usoare (care mai asteptati) si multa sanatate voua si copilasilor vostrii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Liris, buna! da, stiu despre ce vorbesti sunt tratamentele alea de impachetari, care se mai numesc si "parafango" - e ceva legat de un amestec pe baza de argila. sincera sa fiu nu l-am incercat niciodata dar poate functiona.
Laura, chiar ca esti hotarita!!! bafta la slabit!!! la mine functiona ff bine disociatul (cel de 5 zile), dadeam cel putin 2 kg kos intr-o saptamina. si mai e Montignac-ul care e la moda...vezi ca e pe o gramada de subiecte si pe aici. mie nu mi se pare asa de greu de tinut si mi se pare ca maninci cantitati impresionanate pe zi....in orice caz, orice ai alege..Bafta!!
sigur ca mergem la plaja..si eu sunt addicted!!! as sta ca sopirla non stop la soare. anul asta am sa incerc macar sa ma duc la ore mai "rezonabile", ca orele mele normale sunt de la 12 la 5 dupa-amiaza....
va pup si va doresc o seraa placuta,
Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Liris, sorry, dar eu nu stiu in C-ta nici un loc unde se fac impachetari cu parafina. Dar nici nu am cautat, nu am fost tentata sa incerc.
Roxi, si eu tot cu disociatu am mai mult succes decat cu Montignac-ul. N-am probleme cu stomacul, asa ca rabdatul de foame ramane metoda cea mai sigura, adica mananc rar si putin si un singur fel de mancare pe zi.
Cu plaja, probabil ca o sa mergem dupa -amiaza de la 4 la 7 , eu oricum pana la 3 am serviciu, dar de la 4 semnez condica la Cazino. Sunt nebuna... afara sunt 5 grade si eu visez deja la plaja

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Buna!

Laura si eu vreau s ajung tot pe la 54-55 kg. Asta era greutatea mea normala (nu eram eu prea slabuta nici asa). Eu tin Montignac-ul. Vad ca e in voga. Acum 3 ani am reusit sa slabesc 4 kg, dar nu m-am tinut prea mult de el.

Liris, despre impachetari, nu am habar.

Eu nu astept vara cu asa mare nerabdare. Daca ar exista doar toamna si primavara, ce bine ar fi! Plaja si marea imi plac doar seara. Anul asta o sa merg si eu putin cu Mariuta, dar doar asa pt. ea. De fapt vad ca imi fac si eu deja planuri pt. la vara.

Ma intorc la treaba, ca de dimineata pierd timpul pe Net.

Pa!
Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput

pai uite asa, recunosc ca eu am inceput cu planurile de vara...dar nu ma pot abtine!!! m-am saturat pina peste cap de iarna asta care nu se mai termina...si cica de vineri se raceste iar. of, tare as vrea sa ne mai scuteasca!!!
asa ca...haideti sa ne facem planuri dina stea cit mai des, da? poate intr-adevar vine mai repede!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

vreau si eu la plaja si mai ales sa va cunosc la vara (daca voi putea veni acasa).

O sa ma mai interesez si de paragil-ul asta , ca , cu celulita mea ...cum voi arata pe plaja?!...

Va sarut pe toate

Mergi la inceput

Liris....pentru tine nu am decit acelasi raspuns ca pentru Laura: mergem impreuna si.....vei aparea superba in comparatie cu mine!!!. trebuie sa vad daca imi va mai veni un costum intreg, rosu...o sa fiu ca o geamandura adevarata!!! (asta e portocalie...dar e cea mai apropiata de culoarea dorita!)

Mergi la inceput

Te asteptam la vara, Liris!

Roxana, eu am avut o tentativa de incaput in costum intreg, dar n-a mers, asa ca m-am lasat. Stiu ca sunt costume speciale "cu burtica", daca nu, sigur o sa incapi intr-unul din doua piese!

Cornelia

Mergi la inceput