Mamici din Constanta (2)
Raspunsuri - Pagina 15
Dana P spune:
Buna fetele, eu sunt matusica de viitor pui constantean.
Am si eu o rugaminte. Sora mea e in Constanta, de 1 martie a primit drept martisor vestea ca va fi mamica. Desi trebuia sa fie o mare fericire (si-l doreste de mult timp) acum trece printr-o perioada dificila, de luni 8 martie ramane fara serviciu. Noi incercam sa rezolvam problema, dar rugamintea mea este daca aveti timp si radare, o primiti si pe ea in clubul vostru. Dezavantajul e ca ea nu are PC acasa, dar eu am sa citesc povestile voastre si am sa ii povestesc si ei. Asa ca atunci cand veti face intalniri cu grupul cel mare o pot anunta si pe ea sa vina la voi? E cam trista si singurica, eu vb cu ea zilnic dar alceva e cand esti aproape, mai ales ca va avea nevoie si de sfaturile voastre cele care aveti experienta in cariera de mamica. Numele ei este Nicoleta (Nico).
Va multumesc pentru rabdare si intelegere.
Dana
CRIXIA spune:
Frumos din partea ta Dana!
O vom face sa-i treaca supararea si sa se gandeasca ce minune va aduce pe lume.
Cine stie, poate pana vine bb pe lume, poate va avea servici, calculator si net si vom putea discuta direct.
Ureaza-i din partea mea felicitari ca un bebe mic de tot o va transforma in mamica, si se va simti o femeie implinita.
Sa fie tare!
CriXia
roxanaz spune:
Dana, ce frumos din partea ta!!! fii sigura ca o vom primi printre noi pe Nicoleta asa cum trebuie. ce meserie are ea? poate reusim sa aflam ceva de un job....ce zici???
Crixia, multamesc mult....si eu m-am gindit asa, ca am simtit eu ceva de ziceam "pitic" si "ghindu".....dar orice ar fi fost tot bine era....numai sanatos si voios sa fie, nu???
ce zici.....sa iti pui o eticheta mare cu "mama"???? in orice caz...simpatic martisor.....
Dana P spune:
Multumesc dragelor.
Roxana, Nico de profesie e Inginer auto, dar la firma facea de toate de la Sef de sucursala, contabilitate, casierie, banca, comenzi, gestiune, ... pana la femeie de servici. Este descurcareata si prea cinstita pentru zilele noastre, daca vrei sa afli mai multe poti sa o suni la tel: 0721.182.583 (face prajituri exceptionale).
Cu drag tuturor,
Dana
Oana spune:
Crixia, am vazut si eu pozele tale, sa iti traiasca fetita sa fie sanatoasa, dar ce varsta are ea acum, ca nu am fost pe faza? Felicitari pt. imbogatirea vocabularului.
Cornelia, spune-mi si mie ce ii dai Mariutei tale sa manince de e asa grasuta? Ca eu ma chinui cu Paul si nu prea vrea sa manince deloc.
Roxana, felicitari pt. aflarea vestii, sanatos sa fie si sa te vezi cu el in brate! V-ati gandit la un nume?
Dana, normal ca o primim si pe Nicoleta!
Fetelor, acum pe toate vreau sa va intreb ceva: cum aveti voi conexiunea la Internet, stiu ca Laura si July o au prin cablu la RDS , dar celelalte cum o aveti?
CRIXIA spune:
quote:
Originally posted by Oana
Fetelor, acum pe toate vreau sa va intreb ceva: cum aveti voi conexiunea la Internet, stiu ca Laura si July o au prin cablu la RDS , dar celelalte cum o aveti?
Cablu Rds - cel mai mic abonament 9 USD/luna
CriXia
CRIXIA spune:
Scuze Oana, sunt putin somnoroasa!
Alexia are 7 luni si jumatate.
De-a busilea nu stie(vrea) sa mearga.
Mamiciloram si eu o problema de "casa". Poate ma puteti ajuta.
Caut apartament cu 3 camere confort 0 .
Daca cunoasteti pe cineva care doreste sa vanda sunt foarte interesata. Poate voi cele cu servici va trec astfel de discutii pe langa urechi, sau poate cunostinte, rude, vecini.
Ca m-am convins cu agentiile astea cum sta treaba, tot cu proprietarul direct se rezolva mai bine.
CriXia
roxanaz spune:
neatza-neatza.
Oana si eu am tot pe rds dar sunt super nemultumita de ei, in zona mea merge ingrozitor de prost si il am si pe cel cu trafic nelimitat. in alte parti nu e asa de rau dar la mine...(la Trandafirul) in naspa rau. la nume ne-am gindit....deocamdata se pare ca am ramas la Patrick Filip...dar nu e definitiv zic eu. (ne mai rasucim noi in vreun fel...:)))
Crixia...eu tocmai am scapat de asta cu cumparatul apartamentului...poate vorbim later pe messenger ca e urita rau de tot situatia...eu inca nu mi-am revenit de nervi.
o zi super va doresc....
Roxi
Cornelia spune:
Crixia, felicitari pt. kg. date jos! Pt. o saptamana, este f. bine. Eu de 6 saptamani am dat jos 4 kg, dar in ultimul timp acul cantarului s-a intepenit. La sala nu am fost decat de 3 ori, dar nu ma las. Daca as mai da jos macar 3 kg as fi multumita, pt. ca supla nu am fost eu niciodata. Si Maria este la faza cu tata. Trei zile a repetat intr-una: ta-ta-ta. Tati a auzit-o abia aseara si s-a topit. E mandru tare. Pe mine m-a cam sarit. A zis intr-un timp a-ma-a-ma, dar vad ca s-a lasat.
Dana, frumos gest! Felicitari mamicii Nico! Asta da cadou de 1 martie. Cu serviciul o sa se rezolve intr-un fel. Important e bb din burtica.
Oana, Maria mananca aproaoe orice. Dupa ce in prima luna plangeam langa ea ca nu mananca, acum imi fac griji ca e prea mancacioasa. Bea laptic dimineata si seara, la 12 fructe, la 3 supica/piure + suc de fructe, la 6 cereale/branzica/iaurt/fructe. Singurul aliment pe care l-a refuzat categoric pana acum este piureul de cartofi, in rest mananca tot (chiar tot, ii place sa vada pozele din castronel)
http://community.webshots.com/user/cornelianis
Cornelia spune:
Oana, eu am la birou conexiune prin cablu, la Pellin. Acasa nu am Internet (Zapp-ul f.rar), iar la sotul meu la birou folosesc tot Zapp-ul.
Vroiam sa va urez week-end placut si petrecere frumoasa de 8 martie ! Eu sunt libera pe 8 si sper ca in una din zilele astea sa fie frumos afara sa ma incumet si eu sa ies cu Maria in oras, in parc. Poate ne intalnim, daca puteti.
Va pup!
Cornelia
http://community.webshots.com/user/cornelianis