De ce nu faceti si un TOP?
[green]Nu doar pentru ca sunt la moda , dar chiar ar fi frumos , o sectiune cu topuri:"cea mai inteleapta actiune", "cea mai haioasa replica"(data de cei mici, evident), "cea mai buna decizie" , "cea mai frumosa poveste de viata", etc, etc, etc...noi votam , noi scriem , nioi citim...hai sa mai lasam la o parte asperitatile si greutatile...poate ne mai descretim fruntile.[/green]
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
Raspunsuri
iren spune:
Hm..tare mi-e teama ca niste topuri de genul asta vor crea niste rivalitati nedorite...la urma urmei,fiecare isi considera copilul cel mai destept,frumos,etc...nu cred ca i-ar conveni cuiva sa vada ca "perlele" sau poznele odraslei sint pe locul n-spe si ca nu stiu cine e mai tare la capitolul asta...iar de partea cu povestirile,ce sa zic...nu cred ca cineva scrie aici ca sa "se dea mare" cu talentul scriitoricesc,ci ca sa le impartaseasca celorlalti diferite intimplari din viata lui- si nu numai-chiar daca are talent la scris sau nu...Parerea mea.
Iren&Bogdanelu nazdravanu
Andrada spune:
Iren, cine se supara i se taie nasul!!!
Cea mai haioasa replica
Iris: "Ei na!"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16851
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
papadie spune:
Replici haioase de pe forum /chat gasiti la forumul "Un ochi vanat..." la subiectele "De pe forum adunate ..." si "Parintii spun lucruri traznite". De acord cu un subiect cu replici traznite spuse de cei mici...dar pina la calificari, clasificari si concursuri care nasc rivalitati inutile.
dodo spune:
Hai sa punem titlul "perla saptaminala" si sa fie adresata piticilor care incep sa rosteasca primele cuvinte. Asa se pot roti diverse "citate din clasici in viata" fara sa se supere nimeni
maryam spune:
Eu promit ca n-am sa ma supar si nici nu ma voi simti cumva...ziceam si eu asa , ca doar n-am dat cu parul.
Uite haideti ca va propun deja o sectiune, fireste despre copii, ca aici cred ca nu-i vorba de "rivalitati",
"traznai spuse de cei mici"(Dody al meu fiind un baietel cam prea rasfatat si para sensibil, s-a lovit intr-o zi si aproape ca se zmiorcaia, am tot incercat eu sa-l imbarbatez , ca oricum nu era cine stie ce si apoi , aproape enervata i-am zis:"hai lasa ca-ti trece pana te `nsori" , la care el , foarte grav mi-a zis:"cum sa ma insor daca in tara la noi sunt numai ortodoxe?"
Desi cred ca mai degraba titlul sectiunii ar fi Copii "indoctrinati", am murit de ras , cu atat mai mult cu cat fiind micut atunci, nu i-am pomenit nimic legat de aspectele astea si oricum nu m-as baga sa-i controlez viata...
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
descintec spune:
maryam, hihi. Al meu imi spunea aseara ca nu se insoara fiindca nu e prea sigur ca o sa gaseasca o fata care sa il iubeasca cit il iubesc eu. Are opt ani si inca e tot neconsolat ca nu e putem casatori...desi sintem ortodoxi amindoi.
D.
anisia spune:
Hai ca sunteti haioase!
Si Crina nemai miram cand dam peste ditai barbatii mamosi.Si ne mai si plangem pe deasupra!!!
"Copilul nu datoreaza parintilor viata ci cresterea"
Adina si bb Rares Costin