Sexy
Da, "sexy" (sesi)e noul cuvant pe care l-a invatat Anca in seara asta, dupa o melodie in ritm latino care ne-a ciuruit urekile vara trecuta, cred.
In seara asta cu greu am scapat de a audia melodia cu pricina a 10 oara, ca deh, domnisorica voia sa danseze .... sexy...
Raspunsuri
Veve spune:
Eheheeei,Vilma draga,se pare ca va asteapta lupte crunte peste vreo citziva anisori Nici noi nu suntem departe!avem o mimica!!!.... si-un nr. de striptease chiar.
Iti doresc rabdare si... eroism! ...Si mie la fel!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
n/a spune:
Vilma draga daca te consoleaza cumva ... sa stii ca si Sara a invatat "sesi" acu vreo luna, ea nu zice cred vreo 10 cuvinte "clare", dar "sesi" e unul dintre ele ...culmea e ca Daddy a invatat-o, intr-o dupa amiaza cind eu m-am dus la coafor si niste cumparaturi si i-am lasat pe ei doi sa "petreaca ceva quality time intre tatic si fetita" ...si cind m-am intors acasa ce-mi aud urechile ...sotul o intreaba pe Sara (el vorbeste engleza cu ea) " how is Mommy?", la care Sara raspunde pe cel mai serios ton posibil "sesi" ...si de atunci repeta intr-una, mai bine zis "cinta" cind o apuca showul, uneori si pe strada " mama...sesi...mama...sesi"
Marina spune:
Mai pai aveti niste dulceti de fetite. E si asta un cuvant nu?
Pupici,
Marina si viitoarea fetita
danac spune:
quote:
Originally posted by Sofie
Vilma draga daca te consoleaza cumva ... sa stii ca si Sara a invatat "sesi" acu vreo luna, ea nu zice cred vreo 10 cuvinte "clare", dar "sesi" e unul dintre ele ...culmea e ca Daddy a invatat-o, intr-o dupa amiaza cind eu m-am dus la coafor si niste cumparaturi si i-am lasat pe ei doi sa "petreaca ceva quality time intre tatic si fetita" ...si cind m-am intors acasa ce-mi aud urechile ...sotul o intreaba pe Sara (el vorbeste engleza cu ea) " how is Mommy?", la care Sara raspunde pe cel mai serios ton posibil "sesi" ...si de atunci repeta intr-una, mai bine zis "cinta" cind o apuca showul, uneori si pe strada " mama...sesi...mama...sesi"
COOOOOOL!!!!!!
Lidia spune:
Nu stiu daca te referi la acealsi cantec (era si acum vreo 3-4 ani unul la moda)... dar si fiu-meu invatase repede cuvantul, dar nu zicea "sesi" ci .... "zexe"
Si l-a auzit pe ta-su odata injurand (la volan, ca asa-i frumos la noi) si a tradus repede: "Du-te in ziza ma-tii!"
Lidia
Este imposibil sa-i multumesti pe toti!
Bobita spune:
Si Maria a invatat pe la 1 an sa spuna 'sexy' de la tati, care atunci cind o bagam in baie, ii spunea ca alint: "Sexi, sexi a lui tati"
Binenteles ca nu stie ce in seamna.
Dar de 'macano' a-ti auzit?
Daca nu va spun eu ce inseamna: vagoane de marfa.
vinv
vilma spune:
De vreo cateva zile Anca a reusit sa spuna mami si tati, ca inainte spunea ma-ma, ta-ta.
Dar cel mai haios e ca, nu stiu de unde, a invatat sa ne arate alunitele de pe corp, numindu-le :"biba"
Mai spune acuma: nani, nu-i, tic-tac (sau tzeas), ssstt(pune si degetelul la gurita, sa facem liniste).....
vilma spune:
Acuma, mai nou, daca ii spunem sa numere, zice: doe (2), jeshi (10), sheshi (6), tei (3)...
alexy spune:
Cu asa copilasi haiosi cred si eu ca va amuzati imi imaginez ce atenti sunteti la fiecare cuvintel pronuntat in fiecare zi si ce va prapaditi de ris la poznele lor