Selena
Cine isi mai aduce aminte de Selena Quintanilla Perez?
Filmul de acum cativa ani (in care Jennifer Lopez a jucat superb rolul principal) a reusit sa o aduca pe Selena in privirile romanilor, chiar daca deja era prea tarziu ca sa o mai vedem vreodata printre noi...
Am gasit un numar mare de site-uri si pagini dedicate ei, insa nimic in limba romana.
Daca mai sunt admiratori ai ei si ai muzicii sale, mi-ar placea sa discutam aici sau sa facem schimburi de melodii.
Besos!
Catalin
Buna!
Selena avea o voce nemaipomenita iar muzica ei era si inca este, pentru ca a dainuit dupa moartea ei, foarte frumoasa. Pacat ca un talent ca al ei a fost curmat in mod atat de stupid. Am vazut doar o bucata din film si mi s-a parut ca Jennifer a interpretat-o destul de bine. O singura melodie de a ei am avut "Como la flor", care imi placea la nebunie, dar am dat CD-ul inapoi proprietarului fara sa-mi fac o copie. Poate reusesc sa il iau iar si sa-mi copii melodia.Daca o ai cumva trimite-mi-o si mie pe adresa de email laura.frunza@packageway.ro Incape orice pe ea. Mersi mult!
Leah
Veve spune:
Leah,intamplator aveam melodia si ti-am trimis-o pe mail;e un provider de mail romanesc si nu stiu cum functioneaza.Daca nu ajunge,da-mi un semn poate rezolvam altfel!
Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica
tlaura spune:
Si eu am vazut filmul, acum cativa ani. Mi-a placut tare mult. Din pacate, altceva nu stiu despre Selena( adevarata cantareata), decat ceea ce am vazut in film.
Dar se pare ca ar fi avut un viitor stralucit.
Pacat!
Laura, mama lui Andrei
OtiliaLia spune:
Am dat un search pe google... aici gasiti si MP3-uri
http://www.alwaysselena.org/selena/
Catalin spune:
Pana acum am facut rost de:
1. Dreaming of you
2. I miss you
3. Somewhere over the rainbow
4. I could fall in love with you
5. La bamba
6. Tu, solo tu ... asadar, aproape numai piese in engleza...
...cat despre "Como la flor", ador melodia asta de cand am auzit-o la Radio Contact la emisiunea Ralucai Moianu... nici nu aparuse filmul pe-atunci...
Am corespondat episodic cu Cathi, cea care detine site-ul recomandat de Lia, iar tipa mi-a trimis un videoclip de rezolutie f. mica (5 MB) al unei variante live a melodiei "Como la flor", asa ca pun il pun si pe el pe lista!
SELENA - Como la flor
Como la flor, con tanto amor
Me diste tu se marchito
Me marcho hoy yo se perder
Pere ay... como me duele
Yo se que tienes un nuevo amor
Sin embargo te deseo lo mejor
Si en mi no encontraste felicidad
Tal vez alguien mas te la dara
Me diste tu se marchito
Pere ay... como me duele
Ay... como me duele
Si vieras como duele perder tu amor
Con tu adios te llevas mi corazon
No se si pueda volver a amar
Porque te di todo el amor que pude dar
Me diste tu se marchito
Pere ay... como me duele
Ay... como me duele
Como la flor (como la flor), con tanto amor (con tanto amor)
Me diste tu se marchito
Pere ay... como me duele
Ay... como me duele
Vreau si eu melodia asta, por favor!!!
Catalin
Think pink!
OtiliaLia spune:
O sa mai incerc, poate mai gasesc cate ceva. Nu promit nimic, promit doar sa incerc.
Veve spune:
Cataline,ti-o trimit si tie,dar da-mi o adresa cu spatiu mult(cca 4mb).Sau poate pe yahoo messenger?
Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica
OtiliaLia spune:
Am mai gasit ceva, dar sunt doar midi.
http://geocities.com/selenalareina2000/midi.htm
In schimb am gasit mp3 si am downloadat deja unele melodii (inclusiv cea dorita de tine), si-s tare dragute. Dar ca sa le trimit, este nevoie de o adresa sa accepte fisiere mai mari de 4 MB (mail.rol.ro de exemplu permite)
liris spune:
si eu stiu I could fall in love with you , dar nu stiam ca a murit de fapt nu am vazut-o niciodata , doar am ascultat-o .
de ce a murit? cind?
OtiliaLia spune:
quote:
Originally posted by liris
si eu stiu I could fall in love with you , dar nu stiam ca a murit de fapt nu am vazut-o niciodata , doar am ascultat-o .
de ce a murit? cind?
Du-te la primul link si citesti acolo toata povestea.