Selena
Raspunsuri - Pagina 2
dana d spune:
Si eu am vazut filmul, si mai demult si mai de curand pe la televiziunile romanesti (nu mai stiu care), cam inainte de sarbatori. Nu stiu de ce nu auzisem pana atunci de Selena, se pare ca a fost o mare vedeta. De ce nu se vorbeste de ea, de ce nu se difuzeaza cantecele ei?
Pe "Acasa" dau mereu muzica latino, pe ea niciodata.
Foarte frumoasa muzica ei, as vrea si eu o caseta sau cd, stie cineva daca exista? Eu nu am vazut. Poate macar pirat?
http://www.babiesonline.com/babies/i/ilinca
http://community.webshots.com/user/danaf123
Podeanu spune:
Am vazut filmul ,cred de 7 ori si am plins de atitea ori.Eu am cumparat CD de aici si am toate melodiile pe care le-ati enumerat mai sus.Daca stiti vreo cale de a vi le trimite,spuneti-mi si copiez tot Cd.(am CD writer)
Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu
Androix spune:
Buna
Si mie imi place Selena, dar in afara de "I could fall in love" nu stiam nici o melodie a ei inainte sa vad filmul. Film care mi-a placut foarte mult, care m-a impresionat si la care am plans de fiecare data cand l-am vazut. Asa ca va rog frumos daca puteti sa imi trimiteti si mie melodiile pe care le aveti voi pe mail, pentru ca din pacate aici in romania nu am reusit sa gasesc pe nicaieri vreun CD sau macar o caseta cu Selena.
Adresa mea de mail este andreea.dragota@nationaltv.ro
Andreea
PS Dau si eu la schimb I could fall in love , daca sunt doritori.
OtiliaLia spune:
quote:
Originally posted by Androix
Buna
Si mie imi place Selena, dar in afara de "I could fall in love" nu stiam nici o melodie a ei inainte sa vad filmul. Film care mi-a placut foarte mult, care m-a impresionat si la care am plans de fiecare data cand l-am vazut. Asa ca va rog frumos daca puteti sa imi trimiteti si mie melodiile pe care le aveti voi pe mail, pentru ca din pacate aici in romania nu am reusit sa gasesc pe nicaieri vreun CD sau macar o caseta cu Selena.
Adresa mea de mail este andreea.dragota@nationaltv.ro
Andreea
PS Dau si eu la schimb I could fall in love , daca sunt doritori.
Daca adresa ta permite fisiere cu mai mult de 4 MB e OK.
Catalin spune:
Hola, amigos!
Cu ajutorul vostru (OtiliaLia, ), dar si prin "mijloace specifice" am reusit sa strang 40 de melodii si 4 videoclipuri cu Selena. Iata o lista:
Amor prohibido
Baila esta cumbia
Besitos
Bidi bidi bom bom
Buenos amigos
Captive heart
Carino, carino mio
Como duele
Como la flor
Como la flor - live
Corazoncito
Disco medley
Disco medley - live
Donde quiera que estas
Dreaming of you
El chico del apartamento 512
Enamorada de ti
Fotos y recuerdos
I could fall in love with you
I'll never get over you (Get over me)
La carcacha
La carcacha - live
La llamada
Medley
Missing my baby
No debes jugar
No me queda mas
No quiero saber
Si la quieres (live)
Si una vez
Somewhere over the rainbow
Techno cumbia
Tu primer amor
Tu robaste mi corazon
Tu robaste mi corazon - con EMILIO NAVAIRA
Tu solo tu
Where did the feeling go?
Where you are?
Ya no
E o nebunie, le ascult mereu cand am compul deschis!
Daca vrea cineva, vorbim prin PM.
Catalin
Think pink!
britdi spune:
Hai ca m-ati facut curioasa. N-am auzit niciodata de Selena, trimiteti-mi si mie, va rog, una, doua melodii cu ea. Como La Flor am vazut ca e mai ceruta. Varianta original daca o aveti...
Adresa mea este britdi@lycos.co.uk.
Multumesc mult.
Catalin spune:
31 martie 1995
... acum noua ani, Yolanda Saldivar - presedinta fan-club-ului Selena, a impuscat-o mortal pe tanara cantareata in timpul unei dispute financiare.
Peste cateva zile, ar fi trebuit sa implineasca 24 de ani...
Prin moartea sa, Selena a atins apogeul carierei sale, devenind o celebritate internationala, dupa ani de zile in care a fost cunoscuta doar in comunitatea latino-americana.
Siempre te recordaremos como lo que fuiste y sigues siendo, LA REINA!
Catalin
Think pink!
Candy spune:
Va rog muuuuuuult de tot, trimite-ti si mie ceva melodii cu Selena, o ador! Adresa mea e amihu@mwbi.org si am spatiu suficient pe ea.
Candy spune:
Va rog muuuuuuult de tot, trimite-ti si mie ceva melodii cu Selena, o ador! Adresa mea e amihu@mwbi.org si am spatiu suficient pe ea.
Multumesc!