FIV 7

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

gabi, doar eu, trompele iremediabil pierdute :-(

tinteste intotdeauna spre luna, chiar daca nu vei nimeri, vei fi printre stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Tia..acum citeam..nu am fost pe faza...Sa inteleg ca ai ajuns la FIV?? Offff....nu ai rezolvat-o cu trompele,nu?

Si eu mai fac 3 inseminari si intru la FIV dupa aia....

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Tia, dar prin laparoscopie nu se pot desfunda?gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

daca va intereseaza: 5 fiole de menogon in ungaria costa 38 eur; am sunat azi la dna farmacista si mi-a spus ca are tot timpul pe stoc menogon;
oanamagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Tia,tu sau sotul tau este problema?De ce graba mare?Ancar se grabeste cand e problema masculina.

Monica,eu vreau sa fac inseminare dar asta nu inseamna ca sigur fac.In febr sper sa-l urnesc pe sotiorul meu la Bucuresti ca sa faca anliza spermei la Cocei si sa ne spuna ea daca se poate sau nu.

Eu sunt terminata!Luni au venit rusii cu o durere de burta ingrozitoare si cred ca sambata fac histero.Din cauza asta sunt disperata.cand am facut acum 4 ani la Pantelimon a fost ingrozitor.

Ma bucur pt toate fetele care fac FIv curand sau care fac acum.Pt mine singura sansa este inseminarea din punct de vedere financiar.Sper ca pana in sept sa ne revenim si sa fac FIV.Si eu vroiam sa fac in aprilie dar nu se poate...

Tia,un FIv la Medsana costa 19oo euro.daca ai nevoie de ICSi costa 2400 euro.

Si pe noi ne asteapta Ancar dar ...

Gabi.

Mergi la inceput

Oana,ti-a spus de cate fiole ai nevoie?Cu cine faci?

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Buna fetelor!!!
Nu prea mai tin pasul cu voi ca sint f. prinsa la servici in ultimul timp. Apoi nici noutati nu prea am.

Monica, multumesc de intrebare. Sint bine in general. Mai am dureri (slabe, gen crampe inainte de menstruatie) din cind in cind, care bineinteles ca ma sperie de fiecare data rau de tot si fuga la baie la "control". Am mai facut un HCG beta ieri si a iesit 14369, ceea ce pt ziua a 42-a e bine, zic eu (si asistenta care mi-a dat rezultatul).

Monica, aici la clinicile (2) la care am fost eu nu s-au pus "conditii" pt. inseminare. Ei iti spun clar ca sansele sint destul de mici, dar oricum mai bune decit cele pe cale naturala. In orice caz, aici doctorii spun ca daca dupa 4-6 incercari (cu sau fara medicatie de stimulare) nu ai reusit sa te lasi de inseminari si sa incepi sa te gindesti la FIV. Nu stiu daca asta e "regula", dar astea sint parerile care le-am primit eu de la aceste clinici.

Monica, tu cum mai esti? Grea e asteptarea. Mai ai un pic si iti face punctia, nu?

Fetele care fac FIV acum in primavara, va tin pumnii mult de tot la toate, sa dea Dumnezeu sa vi se implineasca visul, ca zau ca meritati. Atita chin si suferinta, si asteptari, si incercari, trebuie sa reusim cu toatele!!

Va pup cu drag,

Mergi la inceput

Multumesc,Corina!Deci am acolo o sansa mica,mica...nu am facut niciodata inseminare si macar odata sa incerc...

Gabi.

Mergi la inceput

Nu am spus nimanui pana acum...banii mei de FIv s-au dus!Am avut GAURA la magazin de 150 milioane.Era exact FIV-ul meu.Acum ii dam pe mana politiei dar pana recuperam banii...ajungem in septembrie!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mit spune:

Gabi,totul o sa fii bine, sa da dumnezeu reusesti la INSEMINEREA

Mergi la inceput