FIV 7
Raspunsuri - Pagina 12
anemona spune:
Vali, e super Alexandra! Ca si Simonica! Copiii FIV sunt tare frumosi! Am vazut si la Medsana un FIV-ulet de vreo 3 saptamani, baietel, minunat!
Cred ca natura compenseaza intr-un fel tot efortul nostru si bebelusii sunt frumosi si destepti.
vali02 spune:
Multam mult Tia. Poate ma inveti si pe mine cum se face ca pe mine nu m-a dus mintea (azi in special nu-mi merg neuronii...). Anemonona, cand se vor naste copilasii lui Cloe si al tau - si sa dea Domnul sa fie urmati de cat mai multi - trebuie sa facem un album al minunilor de FIV-uleti. Toti copii din lume sunt frumosi, iar cei atat de mult doriti nu pot fi decat perfecti.
Vali
Tia spune:
quote:
Originally posted by vali02
Multam mult Tia. Poate ma inveti si pe mine cum se face ca pe mine nu m-a dus mintea (azi in special nu-mi merg neuronii...). Anemonona, cand se vor naste copilasii lui Cloe si al tau - si sa dea Domnul sa fie urmati de cat mai multi - trebuie sa facem un album al minunilor de FIV-uleti. Toti copii din lume sunt frumosi, iar cei atat de mult doriti nu pot fi decat perfecti.
Vali
e simplu:
toate forumurile -> in dreapta categoriei "Asteptand un ingeras.." este un patratel galben pe care scrie "A" -> dai click si ai intrat in arhiva -> mergi la pagina stiuta -> copiezi link-ul care iti apare sus in bara de editare -> apoi "paste" unde vrei tu..
tinteste intotdeauna spre luna, chiar daca nu vei nimeri, vei fi printre stele
monbb1 spune:
Merci ca v-ati gandit la mine. chiar am si avut nevoie. Punctia n-a mers asa frumos ca data trecuta, au dublat doza de anestezie si din cauza asta mi-a fost tare rau dupa aceea. Abea seara mi-au dat drumul din spital si am ajuns acasa unde m-a apucat o durere groaznica in cosul pieptului. E incredibil cat de diferite pot fii 2 FIv-uri, si la aceeasi persoana.Azi am incercat s amerg la servici dar mi-a fost rau in continuare, nu puteam sa respir si m-au chemat la clinica...alte teste (ecografii). Cica sa beau multe lichide si sa ma misc cat mai mult...ehe! eu tot beau si ma misc dar cand imi trece durerea?!?
Au colectat 24 de ovule din care numai 14 mature care le-au pus la ICSI si azi mi-au spus ca au fecundat. Sa vedem cati se divid si joi la pranz am transferul.
Intre timp fac progesteron injectabil si sper!
Va pup
Monica
karula spune:
Monica, imi pare rau de tot ca nu te simti prea bine, dar din experienta iti zic ca daca ne-ai scris totusi (ai putut) atunci raul asta o sa dispara destul de repede. Esti supravegheata si asta conteaza. Iar cel mai important e ca o sa ai 14 embrionasi minunati! Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca am avut o rezerva considerabila, ca alt fiv cap-coada nu stiu daca as fi fost in stare sa fac (si material, si fizic) asa ca pana la urma a meritat sa ma chinui ceva mai mult la punctie, cand mi-au extras 36 de ovocite...
De raul asta o sa uiti imediat, daca incerci sa-ti pastrezi o stare psihica buna. Maine suntem iar pe baricade cu pumnii stransi.
Sanatate si multa, multa bafta la divizare!!!
Pia spune:
'neata dragelor, Monica ma bucur pt.tine ti-am tinut pumnii stransi, sper sa fi bine joi pt.ET, sa n-ai niciun fel de probleme, TU trebuie sa reusesti de data asta, 14 embrionasi este super, bravo, sanatete si multa incredere.
Sabyna bine ai venit printe noi, nu fi speriata de FIV, alaturi de noi vei fi mult mai optimista si increzatoare in sansa ta.
Anemona cand a trecut timpul scumpa ca parca iri faceai fiv, sanatate multa si ai grija de tine si de bebic.
Vali, Gabito copii super aveti, sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
Va pupic
Ellena spune:
Buna seara,
Monica, felicitari pt embrionii obtinuti si mult, mult succes maine la ET. Suntem alaturi de tine.
Gabita, Vali aveti niste fetite superbe. Sa le dea Dumnezeu sanatate. Gabi asteptam poze mai noi !
monbb1 spune:
Merci tuturor fetelor.
Acum ma pregatesc sa merg la transfer.
Doamne Ajuta!
Sa fie bine la voi toate ce va pregatiti pt FIV si sa va incurajez eu cu o veste buna...
Corina G spune:
Monica, doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun!!!! Iti tin pumnii.
Citi embrioni iti pune (ti-a pus). Restul la congelator?
Mult, mult noroc!
C.
denisa73 spune:
Multa succes la ET si sa dea Dumnezeu sa se prinda de data asta.Avem nevoie de incurajari de la tine asa ca,trebuie sa nu te stresezi pe cat poti.