FIV 7
Raspunsuri - Pagina 13
monbb1 spune:
M-am intors de la transfer. Mi-au transferat 2 embrioni de 8 celule.
La clinica mea fac transferuri duble adica restul embrionilor ii lasa sa ajunga blastocysti si mai transfera unul daca este. Deci astept sambata sau duminica sa aflu daca am blastocysti de transferat si poate chiar de congelat. Tot azi mi-au mai facut un eco si un test de sange pentru hiperstimulare si ma vor suna maine.
Mi-am luat hartie de concediu medical si maine trebuie sa vorbesc cu seful. Acum stau in pat linistita desi am ceva crampe la stomac.
Va pup pe toate
Monica
Pia spune:
Monica Doamne ajuta si sa fie cu noroc de data asta, trebuie sa reusesti acum, stai cumintica 2-3 zile. iti doresc din suflet sa reusesti ca sa-mi dai si mie noi sperante.
Va pupicesc pe toate si un weekend super va doresc, mai ales ca maine este ZIUA INDRAGOSTITILOR, sa va iubiti si sa va inmultiti.
denisa73 spune:
Sa fie intr-un ceas bun,Monica! Acum trebuie sa ai grija de ei! Sa te gandesti ca ei stau acolo cuminti si peste 2 saptamani iti vor spune ca ei chiar sunt acolo.
ilie spune:
I-ti tinem pumnii strinsi si ne rugam la Dumnezeu sa fie BINE
Stim prin ce treci, trebuie doar sa CREZI.
Ilie
monbb1 spune:
Merci, asa sa fie , sa va dau sperante noi s voi la fel , trebuie s areusim.
Am uitat sa va spun ieri ca au facut si assisted hatching. M-au asigurat ca nu afecteaza cu nimic embrionul, e un orificiu facut in membrana exterioara pe care el ar trebui s-o poata sarge ca sa se implanteze. Statisticilor lor spun ca de cand folosesc mai mult AH, succesele au crescut asa ca pana la urma am acceptat (devenise doar o diferenta de bani care la nivelul asta...).
Acum astept , din cauza hiperstimularii nu pot merge la servici, mi-am luat concediu medical ceea ce nu era in planul meu dar asta este...ce nu facem pt bebiti!
Va pup pe toate si bucurati-va, rasfatati-va in fiecare zi si in special maine.
Cloe spune:
Monbb,
sa fie intr-un ceas bun!!! Asteptam vsti bune de la tine!
Denisa,
ce faci? Esti bine?
Va pup pe toate
Cloe
karula spune:
M-am invartit ca un leu in cusca, de 24 de ore nu-mi mai mergea internetul acasa... Dar vestile de la tine Monica au meritat perpeleala mea! De sistemul asta e prima data cand aud: sa-ti faca ET cu embrioni de 8 celule si la cateva zile sa mai transfere un blastocit!!! Clar ca sansele cresc, daca ai mai facut si AH...
Vreau sa-ti mai aduc aminte de un lucru: la Anemona toate pareau potrivnice (gripa, alergie) si ea a reusit! Trebuie sa inaugurezi anul asta cu o victorie. E un an important, se nasc fivuletii lui Cloe si cel al Anemonei si mai stam si noi la rand. Pana la sfarsitul anului umplem galeria foto cu fivuleti
Scrie-ne cand poti, dar pana atunci ramanem tot cu pumnii stransi!
monbb1 spune:
Sper sa iasa cu toate cele potrivnice!
Sunt cam stresata acum caci i-a sunat sa e spun ca aseara am avut temp 36 cu 8 si ce sa fac si m-au sunat inapoi ca au constatat ca am o infectie urinara (am facut 2 teste: unul in ianuarie si unul sapt trecuta si de fiecare data mi-au zis ca sunt ok). Acum imi vin cu fraza ca as avea infectia asta si mi se pare ciudat caci n-am nici un simptom de infectie. Asa ca trebuie sa iau niste antibiotice.
Si micutii ar face bine sa-l astepte pe fratiorul lor mai mare cu 2 zile ( aici prefera sa faca in 2 etape caci le e teama ca daca ii lasa pe toti pt blastocysti , nu reuseste nici unul. Se spune ca in interior se dezvolta totusi mai bine decat in laborator).
Raman pe baricade, mi-am anuntat azi si sefu'...ce-o fii , o fii...numai bebe sa fie!
anemona spune:
Monica, Doamne ajuta! Vezi bine ca suntem toti aici cu ochii pe tine si cu pumnii stransi, asa ca n-ai incotro decat sa reusesti. Cum ti-am spus, treci peste toate si crede in sansa ta!
Ralu, cand e data ET? Cum merge tratamentul?
Fetelor, ieri am fost la eco si as fi vrut sa va dau de veste daca bebelusul meu e baiat sau fetita, dar nu s-a lasat studiat nicicum. Avea alte treburi mai importante de facut, asa ca pastram suspansul pana data viitoare. Daca nu cumva va sta si atunci picior peste picior sau cu spatele...
Va pup, aveti grija de voi!
Anemona