FIV 7

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Monica nu trebuie sa te stresezi cu o infectie urinara,fiindca oricum o poti face si in timpul unei sarcini si nu este o tragedie,se dau antibiotice permise in timpul sarcini,asa ca trebuie sa te gandesti ca vei reusi.
Draga Cloe,ma bucur pentru tine ca mai ai o luna si faci bbei.Sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara si sa te bucuri de ei.Despre mine ce sa-ti spun decat ca ma gandesc si eu cand sa fac ET.Inca nu m-am hotarat dar,ma gandesc totusi in martie sau aprilie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

La Multi Ani Ileanaaaaa!!!!
Sa ai un an rotund si sa fii sanatoasa! Stii bine ca esti membru cu drepturi depline pe subiectul asta, chiar daca scumpa la vorba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Am mai transferat sambata dimineata un blastocyst pretios si frumos dupa spusele doctorului.Deci sunt cei 3 acum si sper ca se descurca impreuna.
Ma simt ceva mai bine desi slabita si noaptea nu dorm bine (imi intepenesc parti din corp).
Dar sunt increzatoare si astept zilele urmatoare.

Anemona, ai incercat sa-l prinzi pe bebita dezbracat dar e si el pudic...ai rabdare sa se dezvaluie singur si intre timp gandeste-te la nume si de fetite si de baiat.

Cloe, tu ai hotarat numele la copiluti? Sper ca te simti bine si cred ca abea astept sa treaca si perioada asta.

Denisa,tare ma bucur sa vad ca incep sa te gandesti la transfer..martie, aprilie cand te simti tu pregatita, important e sa crezi in sansa ta.

Karula, stiu ca te-am mai intrebat dar mi se amesteca in cap. Pentru transfer FT, mai faci vreo injectie, orice sau numai progesteron? Se apropie si la tine si promit sa iti tin si eu pumnii tare,tare

Nu stiu de unde le stie karula pe toate dar trag concluzia ca e ziua ta, Ileana. Deci La Multi Ani , putere de lupta si vis implinit: un bebita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Sa fie cu noroc Monica!!! La ce pofta ai de vorba e clar ca te simti bine si ai starea numai buna de asteptat cu folos. Ca maine trec astea 13-14 zile cate mai sunt pana sa postezi mesajul ala cu trambite si tobe.
Eu in prima etapa pana la ET iau estrogen (Cyclo-Progynova o pastiluta alba - sunt si rosii dar de-alea nu iau - pe zi timp de 9 zile, dupa care in functie de cum arata endometrul mi se mareste doza sau nu). Cu trei zile inainte de ET pe langa estrogen iau si progesteron (Utrogestan, si oral si vaginal) si cu astea doua merg pana la testul betaHcG.
Maine am primul eco, dupa 8 zile de tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

LA MULTI ANI ILEANA, sanatate si un an rodnic.
Monica bafta multa si stam cu ochii pe tine.
Fetelor exista minuni...Vali este insarcinata, nu-mi vine a crede, incep sa sper ca se POATE.
Ralu asteptam vesti bune azi de la eco.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Bafta multa fetelor si nu incetati sa credeti ca bebelusul vostru va veni. Monica si Raluca, sper din tot sufletul sa ne dati o veste buna in curand. Minunea care mi se intampla mie a doua oara imi doresc sa va dea si voua macar un pic de speranta in plus.
Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

am lipsit citeva zile de pe forum si azi am aflat atitea vesti bune!!!
monica, cu 2 embrioni frumosi(8 celule e super!!!), un blastocist si AH...trebuie sa se lase cu bebe!!! iti tin pumnii si astept cu nerabdare sa ne dai vestea cea mare peste 2 weeks;
raluca, ce vesti ai de la eco?
eu am fost vineri la dr protopopescu, am stat de vorba, am lamurit toate temerile mele, iar dr mi-a facut o impresie fff buna; am de facut o gramada de analize, plus un drum pina la arad ca sa cumpar menogon; daca analizele vor fi ok si gata cit mai repede, voi intra in lotul de sfirsit de martie; sunt optimista si am un sentiment ca totul va fi bine mai devreme sau mai tirziu, e doar o chestiune de timp...
am intrebat-o pe dr denisa ce sanse am daca sunt la al 3-lea fiv (cu sarcina pierduta la al 2-lea) si ea mi-a dat exemplu o doamna la 47 de ani care a reusit la al 7-lea fiv, dar mi-a spus ca d-na era f relaxata si convinsa ca va face incercari pina va reusi...
o saptamina cit mai buna tuturor aspirantelor si viitoarelor mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Sunt suparata
Toata ziua m-am agitat (incercand sa nu ma agit negativ!)pentru ca nu reuseam sa vorbim cu un embriologist pt blastocystii ramasi. Primeam mereu raspunsul asistentelor ca va suna acasa daca nu va suna inseamna ca nu a fost nimic de congelat.
Dar am avut in ziua 5, 5 blastocysti, 1 l-au transferat si ramasesera 4 de verificat duminica si congelat.
Ca sa nu ma mai lungesc , am reusit acum sa vorbesc cu el si mi-a spus ca nu erau suficient de buni pentru congelat. Nu stiu dar n-mi vine sa cred, din 4 nici unul nu e suficient de bun?!?!?

Deci acum chiar e ultima noastra sansa, trbeuie ca macar unul din cei trei micuti sa ramana cu mine.

OanaMagda tineam sa-ti spun ca pe internet statisticile spun ca cele mai multe reusite sunt la al3lea FIV
Eu acum sper sa nu respect regula asta, caci sunt la a2a incercare si trebuie sa iasa.

Karula: vesti bune de la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Monica, sa dea dumnezeu sa fie intr-un ceas bun si sa ramina un micut cu tine macar, daca nu chiar doi. Nu fii suparata, ca stii vorba "one is all it takes". Stai cuminte si da-ne vestile alea minunate in vreo 10 zile!!! Ma gindesc la tine!!
Cu mult drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Monica, esti foarte agitata ... o sa ai niste nazdravani de copiii !
Agitati si neastamparati !!

Gabi, unde ai disparut? Ai plecat in vacanta?

Mergi la inceput