Fete din Austria (3)
Raspunsuri - Pagina 9
MonicaGj spune:
First : o zi super buna la toata lumea( pentru babee in special, ca are nevoie)
Pe aici nu e super frig da bate vantu' intr-o veselie...
Astazi am prin subiectele cu poante , glume, alea, alea.. si m-am umflat de ras.
N-am postat ca nu stiu poante da rad de ma doare burta de ce se posteaza pe acolo.
Nelke, beton armat!
va pupez
MonicaGj spune:
'neata la toata lumea .
Vad ca sunteti ocupate cu bb-ii si cu problemele legate de viitorii bb-i.
pup lumea buna
Babee spune:
Neata Monica..eu is pe-aici...treaza..cu gandul la bebe.Am o agitatie in cap si la burtica de zici ca-i aeroport corpul meu.Atarn pe-aici astazi, si caut ceva pe teava.Zi usoara si tie
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
Nelke spune:
Fetelor, ce e cu voi ? Ce-i cu apatia asta ???
E drept ca bate un vīnt din sud, care aduce a primavara...eu personal ma bucur, ca se topeste naibii zapada si scap de problema locului de parcare cīnd ajung acasa... Prima oara (dupa o saptamīna de mers pe jos) am scos masina din mormanul de zapada cīnd m-am dus la Toria: spre imensa mea uimire era locul (curatat frumos de zapada- de mine) īnca liber cīnd m-am īntors; luni- la fel. Dar orice minune tine 3 zile, vin azi voioasa acasa si ce sa vezi ? Tocmai se cracanase unu“ cu masina pe locul MEU ! (īn realitate sigur ca nu mie īmi apartine, ci primarului orasului Salzburg si recunosc ca nici macar nu ma iscalisem pe zapada... naja...)
...Dar vorbeam de asa-zisa primavara si de apatia specifica primaverii... care vad ca v-a cam atins, desi nu e deloc cazul, ca mai īntīi avem de schiat- sper s-o fac īn urmatorul weekend.
Cu īntīlneala de 8 Martie cum ramīne ???
Doar Alinah s-a anuntat - - - iar de ramīne Alinah singura curajoasa (cu ghiocei dupa urechi) si nimeni altcineva, atunci bine: o voi astepta īn gara, o voi īmpodobi cu ghiocei (sau alte flori), o voi lua pe toate colinele, īi voi arata cu dragoste Salzburg-ul, īi voi darui toata primavara- doar ei !!!
Si sa nu uitati: n-aveti nici un drept sa fiti geloase !
Poate va mai (raz)gīnditi...
Imnul meu e ca īntotdeauna: TRAIASCA VIATA !!!
Nelke
alinah spune:
Vai Nelke, m-ai facut sa zambesc complice pe sub mustata , vezi ca eu sunt lenesa si o sa mai am si burtica pe deasupra, sa nu ma duci pe toate crestele muntilor de la tine....caci dealuri am eu aici, in Linz si nici macar p-astea nu le-am urcat. Las' ca ma ia iubitelul meu la spinare
Eu sunt ff obosita, merg si ma bag la patut sa visez caprioare zburdalnice si catifelate. Am avut una acum vreo 2 jumatate si ce frumoasa era. Ii placeau dulciurile la nebunie
Gabita, ce faci? 7 zile si vine bubu!
Iti contorizam zilele, poate asa trec mai repede si in sfarsit te apuci de lucruri serioase
Da, da, cam liniste...eu cred ca din cauza ca a venit caldura, am dat in astenia de primavara mai repede
Fug la caldurica si vise frumoase .
PS.Haideti fetelor, sus degetelele, cine vine in Salzburg. Eu ma gandesc ca si Anto cu fetita sunt mari amatoare de ghiocei si viorele Numai sa-si repare computerul si sa ne spuna
Nelke spune:
Īn cazul īn care suferiti de apatie si plictiseala (cum mi se pare mie), vizitati
"Un ochi rīde, unul e vīnat / Una pe zi...!"
Nelke
Babee spune:
neata neata..se anunta tare botoasa fata de dimineata dar s-a inveselit.A uitat de kilele multeeeeeeee depuse la burtoc ...si e happy.Stau si manuiesc o digital video camera si ma minunez si eu ce desteapta is(si na ca n-am capul mare ).Stau si invat si-l fac praf pe Vio deseara cand i-oi arata eu ce desteapta m-a facut mama.Azi is aiurita rau ..dupa cat se pare.
Nelke....vreau si eu ghiocei..ce, numai la Salzburg se strangß???Eu am zambile inflorite, na.Facem schimb daca vrei.
Pupici si o zi frumoasa
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
carolada spune:
neata fetele,
vine primavara!e asa frumos afara ca musai trebuie sa ies afara sa ma plimb!da nu ma lasa babeeeca ne conversam pe ym si ma tine de vorba
ajutor!
glumesc.
fetele,plec in romania cat de curand pe 20 si ceva februarie si vreau sa ma intorc pana pe 6 martie,eu sper din tot sufletu sa ne gasim!pacat ca babeee nu poate sa vina ca atunci cred ca nu mai putea vorbi nimeni de noi:)
o zi cu soare,
carolada
Nelke spune:
Babee draga, las“ca strīngem noi ghiocei... un buchet maaare pentru ziua īn care vei iesi triumfatoare de la maternitate cu BB-ul īn brate... Ca a īnceput “the count down“ si noi īti vom tine pumnii !
Nu mai ai mult...
Nelke
alinah spune:
Moooor de somn....Asta e cam singurul lucru pe care il fac. Sa va dau un exemplu....azi m-am trezit la 15.00, drept urmare se impunea un somn de "dupa amiaza", asa ca la 21.00 dormeam "de pranz". M-a trezit sufletel pe la 22.00 ca sa nu stau cuc tot restul noptii. Dar ce stie el? Dorm de rup patul, indiferent de ora. As vrea sa fiu mai vioaie, dar ma cuprinde somnul
Carolada, stai sa vezi cand te-oi intalni cu Gabita cum o sa fie, ciripeste incontinuu Ma gandesc cum o fi bubu Saracutu Vio, cu doua turturele
Gabita, stiu ca ma cauti sa-mi tragi vreo 2 pe spinare
Amelia, sa ne spui cum a trecut cea mica "examenul", ii place, mai vrea? Ti-a dus dorul?
Chiar ca a astenia de primavra, la cate grade sunt afara, e clar ca vine primavara...si noi pe 18 februarie mergem la schi. Ce ziceti, mai gasim zapada???
Si cred ca dupa aceea, sfarsitul lui februarie mergem si la Romanica, sa se bucure mamitoiul...
Gata, ,merg sa bag cornu' in perna.
Vise exotice la toate fetele