Fete din Austria (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Bine -ai re-venit printre noi
Monica !Nu stiam ce s-a intamplat cu tine ,bine ca esti bine si ne bucuram sa mai stim din cand in cand cum i-ti merge .
Numai bine si te asteptam cu drag in Austria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Bun (re)venit printre noi, Monica ! Uite ce mīndrete de club am construit pe temelia pusa de tine !

Anto, am vazut si eu Herzblatt aseara, eu zic sa punem pariu pīna saptamīna viitoare: eu tin cu baba , tu cu cine tii ? (alegere democratica...)

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Monicaaaaaaaaaa scumpa...sa stii ca ne-am facut griji....Mai dispare omul..dar nici asa.Sa pui mana sa inviorezi subiectul, ca ia uite ce de minuni se intampla in lipsa ta...
Bine ca esti bine, si tu si fetita si te asteptam.
Eu mai am putin si nasc..........m-a terminat Bubu azi noapte, teren de fotbal a fost burtica meaIar is varza.Mai bine dormeam ieri cat puteam..daca stiam ce m-asteapta.Is asa ametita acum de nu va zic...
Nelke...continuarea la Bachelor e asta cu Millionär.De data asta au luat un tip obisnuit(mama ce muschiuleti areeeeeeeeeeeee ) ce e de meserie zidar/repara acoperisuri(ceva de genul asta).Si l-au imbracat frumos, cica l-au educat(dar e cam stangaci tipul...) si au adunat 12 femei..acum au ramas 4 parca si nu le mai da trandafir..ci colier cu pandant.Miza finala e un milion de euro..sa-l faca bogat si sa traiasca cu cea pe care o alege.Dar ce toampeeeeeeeee, sa ma ierte cineva...Vai de mama lor..asta e..ne uitam si noi la prostiile lor..din lipsa de chestiuni importante pe-acasa.
fug in pat ca poate mai dorm nitel

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Nelke...si eu tot cu baba , il termina pe mos ,ii ia banii ce i-a castigat pe unde a lucrat si peste trei sapt. o vedem din nou ...poate la emisiunea aia El ,der Millionär.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

da' ce de pagini ati mai scris, fetelor!!

iar eu dispar si dispar si in curand n-o sa mai stiti nici cum ma cheama... din vina mea, logic!

noi ne luptam cu o otita (Adi jr), raceala (eu), o buza umflata de herpes (Dragos) si chef de mancare din 5 in 5 minute (Andrei).

In rest suntem bine si optimisti.

a nins pe la noi prin Pressbaum de nu mai putem pune piciorul afara din casa.

multa sanatate la toata lumea!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Dragele mele , la Tg JIu ninge intr-o veselie , marunt si asezat si nu da semne sa se opreasca curand. In Oltenia nu prea au fost probleme da prin Moldova si zona Constanta a fost dezastru. Vreau sa spun ca au deblocat drumurile cu armata si au murit oameni blocati in nameti , in masini.

E moda la voi cu emisiunea aia cu milionarii?
Cand am fost eu in Austria , era un milionar si nu stiu cate candidate printre care si o ex-iubita a lui Lothar Mateus, cel putin asta am inteles eu ( care nu stiu germana) , din ce ziceau ei ( in germana).
Si n-am inteles : ala chiar era milionar?
Ca al meu sot zicea ca n-a auzit de el.

Mergi la inceput

Sanatate celor cu otita , raceala si herpes !

Pentru herpes : tinctura de propolis!

Mergi la inceput

Ce ma fac eu fetele, ca in targuletul asta de provincie nu gasesc un profesor de germana cu care sa invat si eu ...
Sunt vreo trei care predau pe la licee , da n-au in obiectul de activitate meditatii particulare( ca n-au solicitari)...
Grava problema.

Cu engleza in Austria n-am ce face.
M-am convins pe pielea mea.

Va pup.

P.S. Ma vaiet si eu voua , ca altcuiva nu am cui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Monica draga, de ce nu cauti un manual de īnvatat germana fara profesor ? Ca eu asa am īnvatat-o. Chestiile de gramatica, un oarecare bagaj de cuvinte... ca accent se mai gaseste si prin Austria... Si-asa ai spus ca ninge, cauta carti si īncearca sa īnveti singura cīt poti - Succes ! si... te asteptam.

Nelke

Mergi la inceput

Nelke zice bine ,e f. greu fara sa stii chiar de loc
limba ,de engleza o sa te poti folosi f.putin.
Am inteles ca ai si o fetita ,nu stiu cati ani are dar
daca e de scoala nu-i va fi nici ei usor.Incercati sa incepeti
sa invatati impreuna,mai uita-te la programele de T.V nemtesti
si cand vi aici daca micuta ta va merge la scoala o sa-ti fie mai usor ca o sa inveti odata cu ea si sotul sa vorbeasca doar
germana cu voi,o sa o inveti si pe asta ,ca n-ai ce face .

Mergi la inceput