Fete din Austria (3)
Raspunsuri - Pagina 5
Babee spune:
fetele, mie mi-e tare rau...Sincer, sa vina Bubu o data ca m-am saturat.Nu dorm, nu mananc mare lucru(traiasca fructele ca altfel cine stie ce-as face...) afara nu mai ies ca e o zapada..si ghetus..Nu pot sa dorm ca ma doare burtica..n-am chef nici sa citesc..stau asa ca o leguma .Numar orele pana vine Vio acasa ca m-am saturat.macar sa ma mai vait lui.Am usoare contractii dar nu regulate, deci nici la spital sa nasc nu pot merge..si hai ca zic numai de bine, vedeti???
Monica...faci ca si mine cu germana:inveti ce poti din mers.mai pricep eu dar mi-e rusine sa vorbesc prea mult..ca sa nu fac greseli .Deh..rusinea-i mare, dar cand a nevoie corect necorect ii dau drumul.cel putin pana acum n-am murit nici de foame nici de sete.Lasa ca inveti tu.Daca poti, cand vii mergi la un curs de germana dar pana atunci ia un ghid de conversatie si frazele uzuale sa le stii macar.Ah..si mai este Germana fara profesor..mai inveti ceva de-acolo.Deci..pe cand e preconizata reintregirea de familie????Te asptepam
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
MonicaGj spune:
Cu germene fara profesor cred ca o sa invat pana la urma...
Am incercat da am lasat-o moarta pentru o perioada.
Ca ma omoara factoru' timp nu de alta.
Pentru scumpele care nu stiu am o pustoaica de 2 ani si 7 luni, se numesta Anca da tac'su-i zice Anke, asa ca pentru ea e cam devreme sa inceapa sa invete o limba straina.
La St Polten , am semnat o declaratie ca in maxim 3 ani invat limba germana. Daca merg la cursuri in primul an , suporta ei 50% din costuri...
In privinta reintregirii , astept sa primesc prin posta actele de instiintare ( asa mi s-a spus de la Consulatul Austriei).
Oricum depinde de ametitii astia de la noi cat de repede se misca. Cei de la St Polten au spus ca la ei dureaza maxim o saptamana de la data la care ajung actele din Romania ( si obligatoriu trebuie sa le primeasca prin plic oficial, cu stampila de la Ambasada lor de aici , ca altfel le duceam eu.
Astazi ninge si mai hotarat pe aici. E ca intr-un basm daca nu ai drumuri de facut pe la piata , sau prim altedughene pentru diverse cumparaturi.
Sufar cumplit ca nu avem si noi aici un supermagazin ca alea de la Linz in care am sta o samabata intreaga si tot n-am reusit sa vad tot.
Sau la Amstetten , ca i-au mai facut o aripa si acum e super oras de cumparaturi.
Nu c-as fi eu cheltuitoare, da parca m-am saturat sa fac km prin zapada intre buticuri si buticute , pentru orice rahatel.
Va pup pe toate.
MonicaGj spune:
Stie careva dintre voi, cat costasa trimiti un colet din Austria, in Romania , macar orientativ , ca eu intru zilnic pe yahoo messenger cu sotul ( Gigi) si ne conversam da' nu stie ca n-a trimis niciodata colet de acolo in Romania...
Asta ca sa-i pot da toata informatia pe tava ca lucreaza in ture si nu cred ca ar avea timp sa se intereseze.
MonicaGj spune:
Scumpa babee,
eu zic sa nu-ti mai faci sange rau.
Gandeste-te ca perioada asta nasoala de 9 luni , e perioada in care puiul tau e cel mai aproape de tine.
Dupa ce nasti, va fi la fel de aproape de oricine din familia ta.
Doar tu ai privilegiul de a fi acum , ata de aproape de el.
Imi place ca-i zici bubu.
Si tatalui meu i se zice la fel.
In rest , cu plictiseala ce sa zic, nu pot sa-ti dau sfaturi pentru ca eu am lucrat pana la inceputul lunii a 9-a si n-am avut timp sa ma plictisesc.
Va doresc sanatate la toate.
Va pup.
MonicaGj spune:
Ieri au aparut in Romania doi virusi informatici care s-au rapandit foarte rapid si au infectat chiar si institutii de stat. Primul virus identificat de SOFTWIN (producatorul BitDefender) se numeste "Win32.Novarg.A@mm".
Este un vierme de Internet care se raspandeste sub forma de mesaj e-mail si are caracteristici de backdoor.
Daca primiti un e-mail cu unul din urmatoarele subiecte, NU il deschideti: test, hi, hello, Mail Delivery System, Mail Transaction Failed, Server Report, Status, Error
Emailul virusat are un continut asemanator cu: "The message cannot be represented in 7-bit ASCII encoding and has been sent as a binary attachment. The message contains Unicode characters and has been sent as a binary attachment. Mail transaction failed. Partial message is available."
Daca v-ati infectat deja, va invit sa vizitati www.bitdefender.ro unde gasiti deja ustensile gratuite de dezinfectie. (vezi link in partea de jos a paginii http://www.bitdefender.ro/bd/site/virusinfo.php?menu_id=1&v_id=174).
BitDefender, unul din principalii furnizori de solutii si servicii de securitate a datelor anunta aparitia primului atac informatic major din acest an. Este vorba de virusul Win32.Novarg.A@mm (sau Mydoom.A), un vierme de Internet care se transmite sub forma de mesaj e-mail.
Se pare ca Novarg.A se raspāndeste la cote alarmante, amenintānd sa atinga faima Sobig.F-ului, virusul de anul trecut care a blocat retele īntregi de calculatoare si care a provocat pagube de aproximativ 3 miliarde de dolari, datorita pierderii productivitatii.
Odata instalat, Novarg.A scaneaza calculatorul si se autotrimite la toate adresele de e-mail pe care le gaseste, dar mai ales la cele din Temporary Internet Files pentru o raspāndire initiala rapida. Utilizatorii trebuie sa realizeze faptul ca acest virus adopta o metoda clasica, falsificānd cāmpurile "From" si ?Reply to" din e-mailuri, dar subiectul mesajului este unul dintre urmatoarele: test; hi; hello; Mail Delivery System; Mail Transaction Failed; Server Report; Status; Error.
Pentru toti cei care sunt infectati īn momentul de fata utilitarul de dezinfectie se gaseste pe site-ul www.bitdefender.ro. Utilizatorii BitDefender sunt protejati īnca de la īnceput īmpotriva acestei amenintari, oprind astfel vasta propagare a virusului.
Babee spune:
Eu cred ca nasc curand dupa cum ma ia...
Monica vad ca ai revenit si esti in forma!!!
Nu il sfatuiesc sa trimita colet...ca e destul de mult.Am trimis eu in decembrie si am dat la taxe cat nu facea continutul pachetului.E cam 3,5 euro pe kg..mie mi s-a parut mult.
Daca faci reintregire cu cetatean roman..va dura cam 2 ani din pacate.De ce nu vii aici si stai lunile admise...si poate reusiti mai repede sa obtineti viza ?oricum mult noroc.Si nu te speria ca e fetita mica..-Stii ce repede prind la varsta asta o limba straina????
Va trebui sa stie din timp germana, ca nu o primesc la scoala daca nu stie.
Pupici la fete si hai ca poate nasc..
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
TORIA spune:
Monica bine ai revenit printre noi ai lipsit cam mult si ne-am cam facut griji pentru tine dar bine ca e totul ok si acum esti alaturi de noi,ai vazut ce trupa am facut la apelul tau?Fetele eu de ieri tot primesc emailuri cu virusi si astazi tot cate 2-3 imi apar odata,am antivirus dar nu stiu daca au atacat ceva si acum a intrat unul trebuie sa merg sa-i dau poate ma scap de ei ca m-am saturat,la voi e totul bine nu ati primit nimic?Noroc ca mi-am instalat acum recent antivirusul pe anul asta ca daca nu cine stie ce se mai intimpla,oricum nu am eu cine stie ce pe compiuter dar e destul sa-l strice.Acum va la-s ca trebuie sa merg pe email sa la virusi.O sa va mai dau de veste care a castigat.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
MonicaGj spune:
Fetele , va pupicez , plec si io pe acasa ca ma asteapta puiu.
babee , tu ai pe cineva pe langa tine pana-ti vine omu' de la lucru?
nu sta asa ca curca-ntre uluci, singura daca ti se pare ca e ceve in neregula!
suna pe cineva sau suna-l pe el!
Hai bafta multa!
P.S. eu am nascut prin cezariana ( cea mai sigura cale de a feri pe bb de eventualele traume cauzate de nastere).
Nu vreu sa te sperii dar vezi cazul Anisia!
Nelke spune:
Toria, si noi tot primim e-mail- uri ciudate. Bīntuie un virus !
Stergeti mesajele de la necunoscuti fara sa le cititi, e cel mai bine.
Nelke
carolada spune:
buna fetele,
monica ma bucur ca ai aparut ca era pacat sa nu mai stim nimic de tine dupa ce ne ai adunat aici.
aveti grija fetele ca ploua cu virusi,si eu primesc nonstop.anul trecut am avut virusi (ala "la moda"sobig.worm,cam asa ceva)si am luat(descarcat) de la nemti un program gratis antivirus,dar noroc ca ne a zis cineva ca aveam si noi norton antivirus dar daca e virus nou si nu l cunoaste,poate sa treaca virusul .
babee,ai grija de tine,daca eram eu la viena trageam o fuga sa te vad,poate totusi ai pe cineva sa stea cu tine.
numai bine,
carolada