Fete din Austria (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Buna fetelor, eu ieri am tras o spaima si am fost ca proastele din "Prostia omeneasca" a lui Creanga, stiti voi, aia cu drobul de sare...
M-am trezit ca sangerez si cand Heli a venit acasa de la serviciu m-a gasit cu lacrimi de crocodil in ochi , i-am zis care-i treaba, a sunat la spital sa intrebe ce si cum si ne-a zis sa venim la consult. N-au fost probleme cu bbe-ul, de la uter se pare....din cauza cresterii. Am scapat doar cu spaima, in rest totul e bine. L-am vazut din nou bebe, i-am vazut cum ii pulseaza inimoara, data trecuta nu s-a vazut. Asa ca m-am gandit, de cate ori ni se face dor de bb, pun niste ketchup si fuga la spital sa-l vedem de bebica

Anto, sper ca esti mai bine, dar ce faci tu cu anghina aia? Nu te vede nici un doctor? Se pare ca ne revedem de 8 martie , fara Babee, sssst sa nu-i spui, ca se oftica, moare de ciuda . Parca o vad ca-si leaga de gat si vine

Anto, SRI-ul functioneaza, am sunat la MonicaGj, am dat un search pe net si am gasit nr. ei de telefon, am vorbit cu soacra ei, ea era la serviciu, si totul e bine, e sanatoasa, probabil n-a mai avut timp sau internet la dispozitie.

Nelke, fac proba la ardere, sper sa n-aiba vreo protectie CD-urile originale si iti spun daca facem afacerea , adica berica

Toria, am vazut pozele...pacat ca sunt micute, plus ca nu m-am edificat care esti tu, Nelke & comp

V-am pupat si astept 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Pai am scris pe pagina nr 1 de la stinga la dreapta e prima oma atunci eu,Alexandra cu sotul,Cat cu Daria,Nelke si Liviu sotul lui Cat si Petrina sotia lui Iulian care ne-a facut poze dar apare si el pe undeva unul cu mustata,da sint cam mici dar sa vad ce mai pot sa le fac.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Ma...eu va bat, serios va bat..va dau chiloteii jos si dau na na la fundulet....Adica-mi faceti in ciuda ha ca eu nu pot sa vin la Salzburg...Poate pe 8 dimineata ma trezeste Bubu si-mi zice:mama, noi nu plecam cu masina???.Ca la cat m-am plimbat cu masina pe timpul sarcinii, cred ca stie deja sa si conduca si drumul pana in Ungaria la ciorbita de peste il face cu ochii deschisi.Mai trage si un claxon la vamesi si le zcii hai noroace baieti, ce mai e nou???

Ba ce somnoase am tras azi.Imi pica fata de somn, mi-e cam frica sa mai dorm ca poate la noapte fac planton..si ma oftic ca Vio doarme si eu nu.

Alina, paza buna trece primejdia rea.cand e ceva fugi repede la spital fara jena... ca mai bine mai devreme decat prea tarziu.sa nu fie nevoie sa mai mergeti..dar si eu eram innebunita (de placere) cand il vedeam pe Bubu la aparat..acum zic hai ca mai e nitelus si-l vedem.Vio pupa burtica de numa, cat mai poate, ca dupa aceea nu mai pupa burtica, il pupa pe Bubu.Mi-a zis c-o sa-i fie dor de burtica..deja ii e dor ca nu se mai aude asa zgomot ca acum cateva luni.I-am promis ca daca e cuminte mai facem o burtica...sa ne-aducem aminte cum e.pai...ziceti si voi..sa-l lasam pe Bubu fara o Bubulina???

Anto...ceai cu lamaie si miere de albine, c-am uitat sa-ti spun.Fac miracole la gat...

Toria, mareste dom'le pozicile alea ca ne uitam cu lupa...serios...

Alina, da la faza cu sunatul la Monica acasa nu ma gandisem..zapacita mai esti..sper sa nu se fi speriat lumea.daca e bine e ok, dar sa mai intre sa ne mai citeasca si sa mai stim si noi de ele.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

am vazut si eu pozele toria,intr adevar sunt cam mici,poate pentru ca s 2 (sau 3 )pe o foaie?cele care sunt cate una se vad mai bine.oricum copiii tai sunt niste dulci.ce mare e fata ta!sa ti traiasca amandoi!
hai mai fetelor chiar nu mi dati nica pt.ca am citit tot?
chiar ca a nins ca in povesti,nelke!abia astept sa ne vedem!

pupicei la toate,

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Pai, Carolada, eu zic sa te “botezam“de 8 Martie cu bere de Salzburg
Iar tu, Babee, stai dom“le linistita deocamdata ca zapacesti BB-ul - ba la unguri, ba nu“s pe unde... n-ai grija ca nu scapi tu asa usor de noi , ne antrenam ca sa fim in forma
Toria, tu cit crezi ca mai ninge ??? doar nu ne-o troieni de tot pina simbata !!! Sa ma tii la curent cu desfundatul strazilor, sper sa nu ne strice planurile.
Vad ca SRI-ul e multumit acum cu datele despre mine si n-o sa ma mai, cel putin deocamdata... batem palma, hai sa vedem ce friptura de CD-uri iese.
Anto, poate mergi totusi la doctor ? insanatosire grabnica !

Nelke

Mergi la inceput

Nelke....hi hi hi ghici la ce ma uit in seara asta .Continuarea porcariei porcariilor, adica EL milionärCe-a fost Bachelor..dar sa vezi asta....tulai mama....merg sa-mi potolesc nervii si sa ma destind nitel(citii ceva p-aci si m-am socat de usurinta cu care vorbesc anumiti oameni).
Pe la voi care-i treaba???Cu zapada cum stati???Eu as iesi din casa da am de incaltat da nu ma mai cuprinde geaca..sa vad cum tratez cu Vio sa o iau pe-a lui sa ma inchid si s-arat ca un urs..asa...(asta e putin spus..oricum)Vreau cu saniutaaaaaaaaaaaaaaa, cine-mi aduce si mie una sa ma dau cu ea???Macar sa tracteze tancul..daca se poate

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Mergi la inceput

buhuhu ca n-am somn
care mai e treaz la ora asta?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Babee, zi dom“le la ce milionar te-ai uitat - cine, unde, cīnd ??? Ard de curiozitate ! Ca Bachelor ala s-a terminat cam lamentabil... Am citit intr-o revista un interviu cu doua participante, prea mult nu aveau voie sa spuna (cred ca fusesera puse sa semneze un contract īnainte), dar mi s-au parut cam deprimate...

O zi voioasa !

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

De-asta -mi esti Nelke? Cum ai auzit de milionar... .Ma tot mir cum de`aveti rabdare sa va uitati la asa ceva.Aseara m-am uitat si eu cu Radu la Herzblatt ,chiar la sfarsit a fost super ,au venit trei gagici de peste 65 de ani si un tip de 81 ,am ras cu lacrimi ce figuri erau .Abia astept pana sapt. viitoare cand arata pe unde-au fost,...ce au facut,...sper sa nu moara mosu pe acolo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Buna fetele,

First: Imi cer mii de scuze ca am disparut ca magaru' in ceata de ceva vreme si nu ma mai dat nici un semn de viata.
Am fost in Austria in a doua jumatate a lunii noiembrie si prima jumatate a lunii decembrie, adica , cumva inainte de sarbatori cand m-am pierdut aproape prin Linz la cumparaturi.

Second: Am avut ceva drumuri de facut la Landhaus in St Polten pentru documente legate de reintregirea familiei. Dupa asta drumuri prin Romania la Consulatul Austriei din Bucuresti in aceeasi directie.

Au urmat sarbatorile de iarna ( adica un concediu prelungit incepand cu 19 decembrie 2003 si pana in 8 ianuarie 2004) timp in care nu am avut acces la internet ( PC-ul de acasa nu are modem). Dupa sarbatori , normal , balamuc la serviciu , cat cuprinde, asa ca ....

Stiu ca suna cumva a dezertare , da' nu e cazul. Dupa cum vedeti , fac demersuri legale , sa ma alatur voua.

Draga Alina , mi-a comunicat socrella ca am fost cautata de o dna. din Austria si cum al meu sot ca bradu' a zis ca el nu stie nici o dna. care sa ma fi cautat, am dedus ca totusi SRi-ul functioneaza...

Multam fain , ca nu m-ati uitat.
Mi-a fost dor de voi ( scuze celorlalte) , de babee in special...

Va pup.

Mergi la inceput