Fete din Austria (3)
Raspunsuri - Pagina 2
carolada spune:
buna fetelor,
alinah,partea 1 am citit o ieri ,toate 18 pagini:)
ninge aici intr o veselie nu se mai opreste.
scrieti si voi mai multe ca eu citesc:)
pupici
carolada
TORIA spune:
Fetele vedeti la profilul meu ca am pus ceva poze,am facut o pagina si eu pe yahoo dar nu stiu daca puteti sa o vedeti.Nu stiu cum sa fac sa o arate cand trimit un mesaj asa cum e la Babee si la Alinah.Daca reusiti sa le vedeti o sa va spun care cum sintem in pozele de la intilnire.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
TORIA spune:
Da cred ca puteti sa le vedeti,deci prima e Oma soacra lui Iulian,atunci vin eu,Alexandra cu sotul,Cat,Nelke,Liviu sotul lui Cat,si Petrina sotia lui Iulian care e si el pe acolo unul cu mustata si normal copii Alice,Daria si Jan cam astia am fost sper ca puteti sa le vedeti si voi.
carolada spune:
nu pot sa vad si eu pozele la toria
cica tre sa mi fac cont de album,sa contactez administratorul(care i ala?)i am scris otiliei,poate m ajuta ea.
pupici
carolada
Babee spune:
Toria, din pacate pozele nu pot fi vazute.In momentul in care ai pus pozele nu ai dat si permisie de share/freigeben.Deci repeta figura si lasa-ne sa vedem..Altfel te uiti singurica.
Antoooooooooooooooooo...ce e draga mea cu tine?????Nici un telefon nu merge la tine???Am incercat si astazi sa sun..si fix, si al tau, si la Deni..numai nr lui Radu nu-l stiu, ca sunam si la el.Da si tu un semn..ca eu nu-mi dau seama de ce nu merge.
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
TORIA spune:
Eu cand apas la mine la profil pot sa vad la pagina personala unde e si pagina la desprecopii in dreapta jos ati incercat,daca nu o sa mai studiez deseara ca acum trebuie sa plec.
anto spune:
Hey ,am vazut pozele de la Salzburg ,sunteti super toate !Mai Tori da` ce inalta-i Alice...,cred ca-i mai mare decat Deni .In martie cand va intalniti vin si eu ,numai sa fie timp fain ,abia astept sa va vad si pe voi
Gabi esti figura cu apa minerala ,am ras si eu asa bolnava cum sunt ,mi-am si inchipuit ce mutra o fi facut aia de la casa cand te-a vazut doar cu o sticla goala ,ma da`ce sete ti-a mai fost ca ai putut sa bei 1 ,1/2l apa
Amelia ,ce mai face micuta sa nu zici ca merge deja la gradi?O sa-i placa sigur,a mea a fost la stat si am fost f. multumita .Din cate-mi aduc aminte micuta ta nu are 3ani ,asa repede o dai la gradi?
Alina recensamantul,nu ne-ai uitat pe niciuna .Asa putem mai usor sa stim una de alta ,cat de cat .Ziceai ca ai vesti de la MonicaG , ce mai stii de ea ca vrem si noi s-o cunoastem sa-i multumim cel putin ca ne-a adunat ,tu cum mai esti ce-ti mai face burticica ?E cuminte ,nu te necajeste inca?Va pup pe toate si ma duc in pat ca sunt ametita deja ,inca nu mi-e bine
Nelke spune:
Salutare plina de soare ! Ieri a nins o gramada in Salzburg, pe seara m-am dus sa dezapezesc masina: 25 de cm se pusese, a trebuit sa iau cu lopata de pe masina (poate o sa trec operatia asta la categoria sporturi de iarna)- si tot iei de colo si pui dincolo ca la un moment dat nici nu mai stii unde sa pui naibii zapada. Cind in sfirsit am terminat mi-am admirat de la fereastra (stau la et.1) opera, Doamne cīt de frumos facusem loc Vulpii (asta e masina mea)! Era si pacat sa fie deranjata, unde mai pui ca nu mai gasesc frumusete de locsor la intoarcere - asa ca am hotarit sa umblu pe jos (ca.35 min.pina la serviciu) vreo citeva zile pina se mai duc nametii. Sa stiti ca s-a meritat, era atita de frumos azi dimineata, toti copacii albi, o feerie !
Toria pe la tine cit de mari sint nametii ? Avem destul ca sa-i tragem o bataie ca lumea cu zapada ?
Babee, am sa-ti spuna una buna: si bulgarii au martisoare, exact ca noi, alb cu rosu ! Dar noi acilea avem tot steagul austriac de martisor... culorile merg, nu-i asa ? Cit despre tradus, nici nu-i nevoie, n-au decīt sa ia acest cuvint cum este.
Alo SRI-ul, vad ca treaba cu informatiile merge struna, nur weiter so ! La datele mele mai adaug ca sint de 13 ani si ceva printe Alpi si am ochi albastri. Inaltimea (1,63) si greutatea (53) intereseaza ? (glumesc )
Cat e din gasca noastra, dom“le ! Ia intreab-o, sa vezi c-o sa-zi spuna ca da.
Inca ceva: spre placuta mea surpriza, amica de care va vorbeam este foarte entuziasmata de ideea de a-si imbunatati cunostintele de limba romana folosind CD-uri cu lectii (casete nu, deocamdata).
Asa ca, draga Alinah, poti īncerca (burn, baby, burn)o prajeala de CD sa vedem ce iese - dau o bere de Salzburg de 8 martie !!!
Cu Carolada ma vaz eu pina atunci si-o sa le facem impreuna o inspectie la computer - daca e cazul si se lasa copiate o facem la unealta (computerul) meu.
Babee, eu as zice sa faci o pauza cu plimbatul de la o tara la alta, sa nu cumva sa te-apuce sorocul pe la unguri si dupa aia cine stie ? ne mai pui si pe noi sa invatam ungureste...
Nelke
Babee spune:
Nelke gata, m-am potolit...nu mai plec la plimbare ca daca apare Bubu .M-am facut si eu frumoasa....ca cine stie cand mai apuc, nu???Si sa mai pap o ciorbita de peste ca tare buna o fac ungureii.....miammmmmmmmm.
Mi-e un somn..........m-am tot trezit de dimineata..merg iarasi la patuc ca am terminat raportul zilnic cu mama
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
TORIA spune:
Fetele ati reusit sa vedeti pozele?Anto zice ca a putut sa le vada dar sint cam mici pai nu stiu cum sa le fac mai mari o sa mai incerc,Nelke si la noi a nins si de maine iara ninge noi avem cam 70-80 de cm si daca mai ninge si maine cred ca ne pierdem prin omat,dar asa de frumos ningea aseara ca in povesti,Alice e azi cu scoala la schiuri si noi sintem acasa facem langosi cu varza murata.Nelke abia astept sa ajungi la mine sa vezi cate mai avem de povestit.O zi buna va doresc la toate.