diferente

diferente | Autor: bb123

Link direct la acest mesaj

Am primit raspunsul la intrebarea mea.Desi e de rau,va multumesc.As mai avea totusi o nelamurire:care e diferenta dintre concediul postnatal si CIC?De ce nu pot primi in continuare aceeasi bani?De ce nu am fost invatat cum sa procedez de cineva de la Casa de pensii?Are cineva un interes sa pierd atitia bani?Ia cineva un bonus pe chestia asta?Chiar nu mai pot face nimic?In nici un caz nu poate fi vorba de dat in judecata!!!Eu am totusi de crescut un copil si am facut un efort financiar urias pentru a avea 2 ani de liniste.Cineva a spus ca sint Case de pensii care merg pe ideea ca odata intrat in plata,nu mai conteaza tipul de concediu.Si se primesc acceasi bani.
Oare ar putea cineva sa aduca la cunostinta aceasta problema unei persoane de la minister?Care ar fi raspunsul ministerului?Aceasta lege a fost facuta in interesul oamenilor,dar nu a fost indeajuns mediatizata si asa au ajuns multi oameni sa se pacaleasca.De ce cei de la Casa de pensii nu iti dau mai multe lamuriri?
Asta e politica PSD-ista?De inselare a oamenilor!!!!!!!!!S-au lins pe bot de citeva voturi.
TREZITI-VA ,oameni buni si nu mai votati cu ochii inchisi!!!!Nu cred ca asta vreti pentru copiii vostri!!!!
Daca am deranjat pe cineva cu problema mea,imi cer mii de scuze.Sper sa primesc,totusi,un ultim raspuns la intrebarile mele.
Va multumesc!Sa auzim numai de bine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

La asa multe intrebari,eu una nu am atatea raspunsuri,dar am sa ma stradui la cate stiu.

Diferenta CIC-postnatal:pre=post natal sunt maxim 126 de zile,iar pt. aceste zile medicul de familie iti elibereaza certificatele aferente;pt.CIC se face cerere la locul de munca,pe o durata de 2,respectiv 3 ani(copil cu handicap).
Banii nu-i poti primi deoarece la data depunerii cererii CIC legea s-a schimbat,iar firma la care lucrezi trebe sa respecte legea.
Cei de la Casa de pensii nu aveau de unde sa prevada cum se va schimba legea,iar daca aceasta lege s-a schimbat in defavoarea ta,doar nu aveau sa-ti telefoneze ei ca ai pierdut banii si sa faci atac de inima!
Nu stiu daca poate fii vorba de bonus,ci doar de o asa zisa folosire a acestor bani depusi de mamici din care Casa va plati unele obligatii catre difersii contribuabili.
De fapt banii nu sunt in totalitate pieduti,deoarece ei se considera un fond(nu prea stiu cum sa-ti explic aici)care va iti va aduce o pensie mai GRASA la pensie.

Marea mea intrebare e:De ce totusi nu ai consultat si alte pareri inainte sa fii facut atatia pasi si sa te afli in situatia de acum?
Sincer imi pare rau,stiu ca BB ar fi avut nevoie de acesti bani,ca problemele sunt multe dar.......

Mergi la inceput