42 de zile obligatorii postnatal?

42 de zile obligatorii postnatal? | Autor: irina.c.

Link direct la acest mesaj

intru in prenatal de pe 26 ianuarie si doresc sa stau in concediu pana nasc.Teoretic ,o sa nasc pe 29 aprilie,deci raman mai putin de 42 de zile de postnatal.E vreo problema?Avand in vedere ca legea cu 42 de zile obligatorii de postnatal intra in vigoare incepand cu 1 februarie ,mi se aplica prevederile ei?irina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Se aplica insa pt cazul tau tin sa precizez ca am retineri in acordarea concediului de maternitate de asa maniera incat sa ramana mai putin de 42 de zile postnastere. Probabil ca se vor putea acorda prenatal un numar de zile de la 1 zi la maxim 84 de zile. Asa ar fi normal cel putin. In cazul in care va exista situatia descrisa de tine conform legii nu vei putea sa beneficiezi decat de pana la 42 de zile de postnatal continuand cu CIC.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe ana spune:

legea cu cele 42 zile obligatorii postnatal intra in vigoare de la 1 februarie? eu ma duc maine la casa de pensii si as vrea sa cer direct CIC, adica sa nu cer indemnizatie pt concediu de maternitate. pot sa fac asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimat spune:

Legea 577 spune clar ca cele 42 de zile de lauzie sunt obligatorii incepand cu 01.01.2004

Mergi la inceput