intrebare intima
Raspunsuri - Pagina 2
ad_risnov spune:
Subscriu la metoda statului cu picioarele pe pereti dupa. De cateva ori am aplicat-o si am si ramas .
Credeam ca doar eu am facut asa!!!
Adrianain saptamana 38
ad_risnov spune:
Crinuta, presupun ca da, altfel nu s-ar fi intamplat, nu?
Ideea e ca am ramas in doua saptamani (cel mult) gravida. UM a fost 6 mai, iar pe 31 trebuia sa-mi vina din nou, eu avand un ciclu de 25 de zile. Trebuia sa-mi vina intr-o vineri si a intarziat. Marti, saptamana urmatoare, mi-am facut testul si a iesit pozitiv din prima. Facand o socoteala, cred ca am ramas gravida in jurul datei de 15 mai.
Adrianain saptamana 38
http://community.webshots.com/user/ad_risnov
Siminna spune:
Fetelor,
tare va multumesc!
Mel, asta era si problema mea. Nu ma suport, dar de-acuma...asta este 30 de minute cu pernutza sub fund!
In ceea ce priveste prioada fertila sau nu, la mine e cam greu, pentru ca am musafiri tare neregulati: luna asta la 28 zile, luna viioare la 31-32. Merg pe dibuite. Sincer, a cam inceput sa ma enerveze rau! Dar...rabdare si...lipsa de tutun.
Va pup mult inca o data si multumesc
Simina.
Gabela spune:
Siminna, incearca sa te ghidezi dupa mucus. Cand devine abundent si ca un albus, incepi sa , cateva zile. Poti sa incerci si cu temperatura, luata dimineata la aceeasi ora, pana sa te dai jos din pat. In dimineata in care iti arata un salt de 2-3 liniute, inseamna ca tocmai ai ovulat in orele precedente. De ex. de la 36.7 la 37. Inclusiv in ziua aia , fiindca ovulul traieste 24h. Deci perioada intre aparitia albusului si saltul de temperatura (inclusiv), stati pe metereze!
Hai bafta!
Gabela