intrebare intima
Buna, fetelor, bina v-am gasit/"cunoscut". Sint Simina, o noua membra si sper sa ma primiti in clubul vostru. Sint aspiranta de 10 luni, dar, pina acum, cum vedeti, n-am evoluat de la acest stadiu. Am mers mai mult pe credinta si bazindu-ma pe faptul ca totul este in regula, desi, citind atita pe forum, imi dau seama cit de constiincioase sinteti voi si prin cite ati trecut. Mi-e rusine.
Vin cu o intrebare intima, dar trebuie s-o pun si imi cer scuze, zau. M-am mai intrebat mai demult, dar am zis ca lasa, n-are prea mare importanta.
Dupa contact, eu merg la baie si..ma-ntelegeti...dau tot afara. Si atunci ma-ntreb...n-ar trebui? nu? adica se zice ca ei traiesc 72 de ore (gresesc?)si ar trebui sa-i tin acolo pe toti..
va cer inca o data scuze pentru natura intrebarii si, poate, sper, sa -mi raspunda si mie cineva.
cu drag, simina.
va pup dulce
aveti grija de voi.
Raspunsuri
Irinusha spune:
Simina, bine ai venit! Si sedere scurta la "aspirante"!
Aspiranta nu mai sunt, dar stiu ca nu-i bine sa te speli dupa contactul sexual ... asta daca vrei bb. "Spalarea" - eventual si cu o pompa vaginala - se folosea pe vremuri si ca metoda contraceptiva, deci ...
Trebuie sa recunosc ca asa faceam si eu, dar tocmai in luna cand m-am lasat de acest obicei (mai mult fortata de evenimente ;)) am ramas insarcinata! Nu pot sa-ti promit ca este o metoda buna, dar la mine a functionat ...
Succes!
Irinusha - cu minunea "surpriza" de 24 saptamani din burtica
louisea spune:
bine ai venit la
prin folosirea dusului vaginal in mare pare se elimina...
cam greu dar nu imposibil sa ranai insarcinata asa..
cel mai bine e sa nu mai faci...
pupici!!1
Garofitza spune:
Simina, dupa contactul sexual chiar se recomanda, sa stai cca. 20 minute cu o perna sub popou, sau cu picioarele pe pereti, si sa incerci sa te misti cat mai putin. Asa ca... fara dusuri si curatirea "locului", de-ti doresti un bebe.
hihihi, la mine a functionat metoda cu perna si picioarele sus!
Cristina
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
crinuta spune:
Ei nu traiesc mai mult de 48 e ore. Rare sunt cazurile cand traiesc mai mult. Incearca sa nu te speli imediat. Eventual stai cu picioarele pe pereti.
Crinuta
Oana_B spune:
Simina
Dupa cate stiu eu spalaturile vaginale (lasand la o parte munca pentru un bebe, vorbind numai asa la modul general) nu trebuie facute prea des dintr-un exces de zel, ca indeparteaza toate substantele care se afla in mod natural in vagin. Spalaturile se fac in cazul unor afectiuni si ca metoda de curatire, o data la nu stiu cate luni sau deloc. Daca incetezi cu spalaturile poate nici nu o sa fie nevoie sa stai cu picioarele pe pereti sau cu o perna sub fund sau culcata nu stiu cat timp in pat. Chiar daca te ridici in picioare dupa cateva minute miscaretii tot ajung unde trebuie ajutati de miscarile proprei cozi si de cele ale muschilor vaginali.
Bine ai venit la , sedere scurta la aspirante si spor la
Oana_B
anaraluca spune:
Ca sa ramai insarcinata nu trebuie sa te speli si sa stai in pat cu picioarele cat mai sus. Asa am ramas eu insarcinata, pentru ca mi-a fost lene sa ma duc sa ma spal dupa nu ca nu as fi stiut ce mi se va intampla !!!!!!!!
O viitoare mamica fericita!
Gabela spune:
Ha, ha, cand am ramas eu prima data insarcinata(din nefericire am pierdut-o), s-a intamplat cand eram in vizita la socri si am stat nespalata pana dimineata fiindca trebuia sa trec prin camera lor ca sa merg la baie! Incearca sa stai jumatate de ora fara sa te dai jos din pat, cu picioarele in sus si eventual cu o perna sub popou!
Gabela
Eryka spune:
Subscriu si eu la ce au spus fetele.Dupa contact stai in pat in jur de 30 minute.
Eryka & sufletzelul de fetitza din burtica --->23 saptamani
mel_g spune:
Ufffffffffff si eu dupa ma duc instant la baie si pana curge tot si apoi ma spal. Nu am ce sa fac pt ca mi-e tare sila , ce sa fac ?????????
Mel
crinuta spune:
Mel, iti dau bataita. Ce e cu graba asta? Ia te rog sa stai in pai minimum jumatate de ora. Iti pui o perna sub tine, iei o carte, citesti, etc. E mai greu sa se prinda asa, daca te speli imediat.
Crinuta