sa nu imi vina sa cred...
Raspunsuri - Pagina 5
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by blue77
Salut fetelor
Roxana as avea si eu o rugaminte - se poate adauga la lista inca o frumusica aspiranta?
Va rog frumos - o cheama Aura si il asteapta pe bb de 1 an.
Va multumesc frumos- am credinta ca listuta face minuni.
cristina si sufletelul de 4 saptamani
Am adaugat-o dincolo la optimiste
Oana_B
Gabela spune:
Doamne ajuta, Corina, sa ai o sarcina usoara fara problemute, bebe sa fie cuminte acolo in burtica si sa creasca frumos pana in 9 luni! Doamne ajuta! Ai grija mare de tine, iti tinem pumnii!
Gabela
try spune:
Corina,chestia aia ce o ai tu se ia? Spune-ne si noua cum ai luat-o, de la cine? Ca tare am vreo sa ne molipsim si noi.
Sanatate maxima, bebe sanatos si voios.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Corina G spune:
Doamne ce dragute puteti sa fiti!!!
Tare mult as vrea sa v-o dau si voua, pe cuvint. Cred ca are ceva FIV-ul cu mine de fuge de mine intotdeauna cind e in pragul pregatirilor.
D-abia ce m-am intors de la clinica. Am facut analizele de HCG beta si progesteron. O sa mi le dea d-abia miine (rezultatele) fiindca le-am facut la o clinica-satelit a clinicii mele (cea principala) si ca urmare trebuie sa trimita singele la acel laborator, etc. Cred ca mor de griji pina miine.
Va pup si va multumesc mult de tot inca o data pt. tot suportul vostru,
Corina G spune:
Deocamdata nici o simptoma. Am un pic de crampe, dar doar din cind in cind (nu incontinuu). Asta e tot. Cred ca e si prea devreme totusi pt. simptome, sint d-abia in ziua a 31-a.
monbb1 spune:
Corina, acum am citit ce-ai scris.
Nu te mai stresa. F bine ca ai mers la control dar acum incearca s ate relaxezi pana vin rezultatele.
Din pacate sau din fericire , stii ca nu putem schimba ca nimic ce e sa fie asa ca mai degraba ajuti s anu te stresezi si o sa vezi ca o sa fie totul bine de data asta.
Toate ne gandim la tine, sa ne dai vesti bune
Monica
Garofitza spune:
quote:
Originally posted by Corina G
Stiti cumva cit ar trebui sa fie progesteronul in ziua a 31-a?
Pls, nu te mai stresa! Stai linistita pana afli rezultatele de la doctor. La recomandarea medicului, am luat in primele 3 luni, de 2 ori pe zi supozitoare cu progesteron. Iti urez numai bine si un bebe sanatos!
Cristina
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.